Αλλάξτε την κατάσταση του θυμού σας σε «ηρεμία» με υποσυνείδητη επανεκτύπωση

Η μοίρα μας καθορίζεται από τις καθημερινές μας συμπεριφορές. Οι συμπεριφορές μας είναι συνεπείς με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Εάν βιώνετε την κατάσταση του θυμού σε σταθερή βάση, μπορεί να αντιμετωπίζετε επίσης πολλή δυσαρέσκεια και ενοχές. Επίσης, η κατάσταση του θυμού μπορεί να βλάψει και την υγεία σας.

Εδώ είναι η μικρή και εύκολη υποσυνείδητη τεχνική που κάνω με τους ανθρώπους για να βοηθήσω τα εσωτερικά μοτίβα του υποσυνείδητου νου.

Σκεφτείτε την κατάσταση όπου συνήθως βιώνετε την κατάσταση του θυμού. Είναι το σπίτι, το γραφείο σας ή οποιοδήποτε άλλο μέρος. Απλώς αποκτήστε την επίγνωσή του. Σκεφτείτε την κατάσταση, κάντε μια νοητική εικόνα. Απλώς τοποθετήστε αυτή την εικόνα στην άκρη για λίγο στη φαντασία σας. Αυτή η εικόνα θα χρησιμοποιηθεί λίγο αργότερα.

Τώρα, πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα εικόνα ηρεμίας και ευχαρίστησης. Για αυτό πρέπει να υποβληθείτε στο παρακάτω πείραμα.

Φανταστείτε, κάθεστε σε μια καρέκλα. Σε αρκετή απόσταση, βλέπετε την εικόνα της εικόνας σας γνωστή ως «ο άλλος εσείς». Καθισμένος στην καρέκλα, πρέπει να βλέπεις τον «άλλο» όπως θέλεις. Τώρα, φανταστείτε ότι βλέπετε τον «άλλο εσείς» εντελώς ήρεμος και απολαυστικός. Φανταστείτε, ο «άλλος εσύ» έχει μάθει πώς να είναι ήρεμος και ευχάριστος σε αυτή την κατάσταση. Κάντε αυτήν την εικόνα όσο ελκυστική θέλετε. Επίσης, βάλτε μερικούς ήχους σε αυτήν την εικόνα που μπορούν να κάνουν αυτήν την εικόνα πιο ελκυστική και ισχυρή. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με αυτήν την εικόνα του «ήρεμου και απολαυστικού», δημιουργήστε μια ταινία τριάντα έως σαράντα δευτερολέπτων.

Τώρα, φανταστείτε να σηκωθείτε από την καρέκλα και να πάτε στον «άλλο εσείς» και να μπείτε στην πρώτη σκηνή και να ξαναζήσετε ολόκληρη την ταινία. απολαμβάνοντας κάθε εικόνα και ήχο στην ταινία. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία δέκα έως δεκαπέντε φορές έως ότου τα μοτίβα των νέων εικόνων αποτυπωθούν στο υποσυνείδητό σας.

Το NLP (Neuro Linguistic Programming) έχει ήδη αποδείξει ότι η κατάσταση είναι το αποτέλεσμα των προτύπων που έχουμε αναπτύξει στο υποσυνείδητό μας. Επίσης, τώρα έχετε την επιλογή να αλλάξετε ή να αντικαταστήσετε αυτά τα μοτίβα με τη βοήθεια δημιουργικής και ελεγχόμενης φαντασίας.

Το κλειδί για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να κάνετε τις εικόνες ελκυστικές. Πρέπει να κάνετε τις εικόνες στο «άλλο εσείς» πολύχρωμες, μεγάλες, τρισδιάστατες και φωτεινές. Επίσης, πρέπει να ενισχύσετε την ποιότητα των ήχων στις εικόνες του «άλλου εσείς». Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έντονο συναίσθημα. Όσο πιο έντονα συναισθήματα δημιουργείτε, τόσο πιο ισχυρές αλλαγές μπορείτε να επιφέρετε στη συμπεριφορά σας.

Σχολιάστε