Αναθεώρηση φορητού υπολογιστή Toshiba Satellite 2545XCDT

Το Toshiba Satellite 2545XCDT είναι ένα στιβαρό εργαλείο φορητού υπολογιστή, σχεδιασμένο να είναι ελαφρύ αλλά και ανθεκτικό. Με βάρος λιγότερο από οκτώ κιλά και με προφίλ 12″x10″x1,6″, το 2545XCDT δεν θα σας επιβαρύνει στα ταξίδια σας. Και με διάρκεια μπαταρίας έως και τρεις ώρες, μετασχηματιστή AC και πολλή ισχύ -εξοικονομώντας δυνατότητες, το 2545XCDT θα διαρκέσει όλη την πολυάσχολη μέρα σας.

Το 2545XCDT διατίθεται στάνταρ με επεξεργαστή AMD K6-2 333Mhz και 64MB RAM, και ενώ μπορεί να μην χειρίζεται τις νεότερες εκδόσεις των Windows στη μέγιστη απόδοση, θα χειρίζεται παλαιότερες εκδόσεις (όπως η 98) σαν επαγγελματίας, καθιστώντας τον τον τέλειο φορητό υπολογιστή για απόδοση επεξεργασίας κειμένου. Ο τυπικός σκληρός δίσκος 4,3 GB προσφέρει άφθονο χώρο για τα αρχεία και τα έγγραφά σας και με μια κάρτα PCMCIA Ethernet (διατίθεται χωριστά) η μεταφορά αρχείων είναι εύκολη υπόθεση.

Και όταν πρέπει να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά σας, το 2545XCDT είναι έτοιμο με δύο υποδοχές κάρτας υπολογιστή, επεκτάσιμη υποδοχή μνήμης (έως 192 MB) και έντεκα θύρες επέκτασης, συμπεριλαμβανομένων θυρών USB, PS/2, υπέρυθρων, ήχου/βίντεο και μόντεμ. Το 2545XCDT έχει επίσης κατά νου την ασφάλειά σας, με πολλά χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν την ασφάλεια των δεδομένων σας και την ανεπιθύμητη χρήση: Πολλά επίπεδα προστασίας με κωδικό πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης, της πρόσβασης στον σκληρό δίσκο και των λειτουργιών διαχειριστή. κλειδώματα καλωδίων, πληκτρολογίου και καρτών υπολογιστή και κενή οθόνη.

Ωστόσο, το 2545XCDT δεν είναι μόνο δουλειά και παιχνίδι, με πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας στα χέρια σας. Η οθόνη LCD 14,1″ χρησιμοποιεί τεχνολογία TFT για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ανάλυση και τη φωτεινότερη εικόνα. Το CD-ROM 24x επιτρέπει την αναπαραγωγή μεγάλου αριθμού μορφών, όπως CD-R/RW, CD φωτογραφιών πολλαπλών περιόδων λειτουργίας, CD βίντεο και βελτιωμένο CD (CD Plus).Το ενσωματωμένο ηχοσύστημα Yamaha διαθέτει τεχνολογία SoundBlaster Pro™ και δύο στερεοφωνικά ηχεία στο επάνω μέρος, καθώς και υποδοχές μικροφώνου, ακουστικών και γραμμής εισόδου, και η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών 2 MB διαθέτει γραφικά 3D και πλήρη υποστήριξη βίντεο.

Αν και το 2545XCDT είναι ένα παλαιότερο μοντέλο φορητού υπολογιστή, υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής και κατασκευαστές που μπορούν να σας προσφέρουν ανταλλακτικά και αξεσουάρ. μπαταρίες, μετασχηματιστές εναλλασσόμενου ρεύματος, αναβαθμίσεις μνήμης και ακόμη και νέες οθόνες είναι όλα άμεσα διαθέσιμα σε λογικές τιμές. Υπάρχουν και διαδικτυακές εταιρείες που θα κάνουν εργασίες επισκευής εκτός εγγύησης.

Συνολικά, ο Toshiba Satellite 2545XCDT είναι ένας εξαιρετικός φορητός υπολογιστής για τα χρήματά σας. Είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν από μια αξιόπιστη εταιρεία, χωρίς φανταχτερά κουδουνάκια και σφυρίχτρες που δεν θα καταλήξετε ποτέ να χρησιμοποιήσετε και ανταλλακτικά και υπηρεσίες για να σας αποφέρουν τη μεγαλύτερη αξία από την αγορά σας. Έχει πολλές χρήσεις, από απλή επεξεργασία κειμένου έως φορητούς σταθμούς εργασίας διακομιστή. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, το 2545XCDT είναι ο φορητός υπολογιστής για εσάς.

Σχολιάστε