Ανασκόπηση προγράμματος οδήγησης πλοήγησης

Τι είναι το Driver Navigator

Το DriverNavigator είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει και να κατεβάζει αυτόματα τα προγράμματα οδήγησης που χρειάζεστε για τον υπολογιστή σας. Ένα πρόγραμμα οδήγησης υπολογιστή είναι βασικά ένα κομμάτι κώδικα λογισμικού που χρησιμοποιείται για να επιτρέψει τη σωστή λειτουργία των διαφόρων περιφερειακών στοιχείων υλικού (π.χ. κάρτα βίντεο, κάρτα ήχου, εκτυπωτής, σαρωτής κ.λπ.) του συστήματός σας. Το Driver Navigator εντοπίζει αμέσως το υλικό του συστήματός σας, εντοπίζει προγράμματα οδήγησης που δεν είναι ενημερωμένα ή λείπουν και τα αντικαθιστά με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. Δεν χρειάζεται πλέον να εξετάζετε κάθε κομμάτι του υλικού, την αντιμετώπιση προβλημάτων προγραμμάτων οδήγησης και την αναζήτηση νέων για εγκατάσταση. Το Driver Navigator τα κάνει όλα με ένα εύκολο βήμα.

Χαρακτηριστικά

Διορθώστε οποιοδήποτε πρόβλημα προγράμματος οδήγησης

Το DriverNavigator διορθώνει όλα τα προβλήματα προγραμμάτων οδήγησης, γεγονός που επιτρέπει στον υπολογιστή σας να λειτουργεί με τη βέλτιστη απόδοση. Εάν λείπει ένα πρόγραμμα οδήγησης για ένα συγκεκριμένο στοιχείο στον υπολογιστή σας (π.χ. για την κάρτα δικτύου, την κάρτα γραφικών, τον εκτυπωτή, την οθόνη κ.λπ.), το εργαλείο εντοπίζει εύκολα το πρόβλημα και εγκαθιστά το απαιτούμενο πρόγραμμα οδήγησης από μια τεράστια βάση δεδομένων από το Διαδίκτυο. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχετε τα πιο πρόσφατα και ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης για όλα τα στοιχεία υλικού στον υπολογιστή σας. Η σταθερότητα και η απόδοση ολόκληρου του συστήματός σας εξαρτάται από αυτό.

Ευκολία στη χρήση

Το λογισμικό είναι γρήγορο και εύκολο. Χρειάζονται μόνο τρία απλά βήματα για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης. Όχι μόνο είναι γρήγορο, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους. Βασικά το εργαλείο θα σαρώσει πρώτα το σύστημά σας για να αναγνωρίσει όλο το εγκατεστημένο υλικό και τα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης. Στη συνέχεια, θα μεταβεί και θα κατεβάσει όλα τα προγράμματα οδήγησης που λείπουν και θα είναι παλιά και θα τα εγκαταστήσει, ώστε να έχετε ένα πλήρως ενημερωμένο σύστημα υλικού.

Μπορεί να ενημερώσει σχεδόν οποιοδήποτε πρόγραμμα οδήγησης

Με μια βάση δεδομένων 2.000.000+, το Driver Navigator μπορεί να εγκαταστήσει οποιοδήποτε πρόγραμμα οδήγησης χρειάζεται. Το σύστημα ενημερώνεται καθημερινά για να διασφαλιστεί ότι θα έχετε συνεχώς τα πιο ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης. Το εργαλείο μπορεί να βρει και να ενημερώσει τα καλύτερα προγράμματα οδήγησης για τις ακόλουθες περιφερειακές συσκευές υλικού:
• Εκτυπωτές, Σαρωτές
• Κάρτες βίντεο και γραφικών
• Κάρτες Ήχου/Ήχου
• Συσκευές Bluetooth
• Δίκτυο και Ασύρματες Συσκευές
• Κάμερα web
• Συσκευή USB
• Προγράμματα οδήγησης για επιτραπέζιους υπολογιστές
• Προγράμματα οδήγησης φορητών υπολογιστών
• Συσκευές πληκτρολογίου
• Συσκευές ποντικιού
• Μητρική πλακέτα
• Μόντεμ
• Ψηφιακή κάμερα
• Πρόγραμμα οδήγησης SCSI/RAID

Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Windows

Το εργαλείο λειτουργεί με εκδόσεις Windows 32 bit και 64 bit. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Windows XP, Vista, ακόμα και με Windows 7.

Υποστήριξη και Εγγύηση

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα τμήμα υποστήριξης, μια ομάδα ειδικών τεχνικής υποστήριξης που είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε θέμα και να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από “100% εγγύηση ποιότητας”, “100% εγγύηση ικανοποίησης” και “100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων” 60 ημερών. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα, απλώς στείλτε το πίσω εντός 60 ημερών για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

The Company Behind Driver Navigator

Το λογισμικό δημιουργήθηκε από την Easeware Technology Limited, μια εταιρεία πληροφορικής που δραστηριοποιείται για πάνω από δέκα χρόνια. Σχεδιάζουν λογισμικό που είναι εύκολο στη χρήση και πωλείται παγκοσμίως. Η αποστολή τους είναι “να παρέχουν την καλύτερη λύση για την επίλυση επειγόντων προβλημάτων του υπολογιστή σας με έναν πολύ εύκολο τρόπο.”

Σχολιάστε