Ανασκόπηση του HP Pavilion Elite HPE-490t

Ο HP Pavilion Elite HPE-490t είναι ένας προηγμένος επιτραπέζιος υπολογιστής υψηλής τιμής που έχει τα πάντα για τους επαγγελματίες χρήστες. Τα χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου Elite είναι πιο προηγμένα. Η τιμή αυτού του συστήματος είναι κάπως απογοητευτική για τους ανθρώπους που αναζητούν υπολογιστές σε φθηνές τιμές. Αυτό το σύστημα κοστίζει περίπου $1900 ακόμα και με βασικές δυνατότητες και πρέπει να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε έως και $2000 εάν αναζητάτε υψηλότερες προδιαγραφές. Όπως είπα παραπάνω, παρόλο που έχει υψηλή τιμή, αν είναι για τον επαγγελματικό σας σκοπό, τότε αξίζει να ξοδέψετε σε αυτό το σύστημα. Αυτό το μοντέλο εγγυάται μακροζωία, ταχύτητα και εξαιρετική απόδοση. Η ακόλουθη ανασκόπηση του HP Pavilion Elite HPE-490t θα είναι χρήσιμη για τους αγοραστές που σχεδιάζουν να αποκτήσουν αυτό το μοντέλο.

Επεξεργαστής

Το HP Pavilion Elite HPE-490t έχει σχεδιαστεί με υψηλής ταχύτητας και προηγμένο επεξεργαστή i7 core. Τα μηχανήματα HP που είχαν σχεδιαστεί παλαιότερα με επεξεργαστές i3 και i5 είναι τώρα εξοπλισμένα με αυτόν τον προηγμένο επεξεργαστή i7 για να διατηρούν τη γρήγορη λειτουργία του μηχανήματος. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του επεξεργαστή είναι η κατανάλωση ενέργειας. Αυτός ο επεξεργαστής είναι ικανός να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και να προσφέρει εξαιρετική απόδοση. Ειδικά, όταν χειρίζεστε δραστηριότητες πολλαπλών εργασιών, χρειάζεστε τη μηχανή όπως αυτή. Η ταχύτητα του υπολογιστή είναι μεγάλη ακόμα και όταν παίζετε παιχνίδια πολυμέσων και παρακολουθείτε ταινίες. Ακόμη και με πολλαπλές εφαρμογές έχετε εγγυημένη μεγάλη ταχύτητα. Το HP Pavilion Elite HPE-490t παρέχει πολλά πλεονεκτήματα και το σημαντικό είναι η λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Αλλα χαρακτηριστικά

Αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής λειτουργεί με λειτουργικό σύστημα Windows 7. Το λειτουργικό σύστημα είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές εκδόσεις. Το λειτουργικό σύστημα Windows Home 7 Premium είναι ιδανικό για την επαγγελματική σας χρήση. Η εξαιρετικά προηγμένη CPU αυτού του μοντέλου Elite υποστηρίζει πολυμέσα HD. Ως εκ τούτου, αυτό το σύστημα είναι η σωστή επιλογή για τον επιχειρηματικό σας σκοπό. Το HPE-490t είναι μια μηχανή αποθήκευσης υψηλής χωρητικότητας. Το μέγιστο εύρος χωρητικότητας σκληρού δίσκου είναι 1,5 TB. Η RAM και ο σκληρός δίσκος διατίθενται επίσης σε διαφορετικές σειρές και η τιμή καθορίζεται με βάση τις δυνατότητες που θα επιλέξετε. Αυτό το μηχάνημα εξοπλισμένο με ισχυρή μνήμη RAM και επεξεργαστή προσφέρει καλή ταχύτητα ακόμα και όταν χειρίζεστε πολλές εφαρμογές. Ανάλογα με τη χρηστικότητα του μηχανήματος, μπορείτε να προσαρμόσετε τη μνήμη RAM και τη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου. Η υψηλότερη μνήμη RAM και η αποθήκευση δίσκων είναι κατάλληλη για μεγάλους οργανισμούς όπου πρέπει να χειρίζονται μεγάλα αρχεία.

Το HPE-490t συνοδεύεται από πολλές άλλες βασικές αλλά προαιρετικές δυνατότητες, όπως 1 GB ATI Radeon HD 5570w/HDMI, συσκευή αναπαραγωγής DVD Blu-ray, συσκευή ανάγνωσης καρτών 5 σε ένα, ασύρματη κάρτα N κ.λπ. και ψηφιακό ποντίκι.

Το HP Pavilion-490t μπορεί να αγοραστεί για τον επαγγελματικό σας σκοπό, λαμβάνοντας υπόψη μόνο 2 παράγοντες. Πρώτον, είναι ένα μηχάνημα υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας. Δεύτερον, η απόδοση και η ταχύτητα είναι ιδιαίτερα αξιέπαινη. Επομένως, πριν αγοράσετε αυτόν τον υπολογιστή, διαβάστε τις κριτικές του HP Pavilion Elite HPE-490t. Αναζητήστε επίσης τα εκπτωτικά κουπόνια HP για να κερδίσετε τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση στην τιμή. Αυτός ο υπολογιστής πολλαπλών εργασιών είναι πολύ χρήσιμος όταν κάνετε λήψη μεγάλων αρχείων βίντεο από το Διαδίκτυο.

Σχολιάστε