Ανασκόπηση φορητού υπολογιστή ψυχαγωγίας 16 ιντσών ASUS N61JQ-X1

Προδιαγραφές: Εάν είστε κάποιος που παρακολουθεί πολλά βίντεο HD, παίζει συχνά παιχνίδια ή εργάζεται με πολλά γραφικά, είναι καλύτερο να αγοράσετε έναν φορητό υπολογιστή που είναι ο καταλληλότερος για αυτούς τους σκοπούς. Αν και τα μέσα μοντέλα φορητών υπολογιστών θα είναι σε θέση να εκτελούν αυτές τις εργασίες, θα υπάρχουν πολλές συχνές καθυστερήσεις του συστήματος ως αποτέλεσμα υπερφόρτωσης του συστήματος.

Το νέο ASUS N61JQ-X1 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα φορητού υπολογιστή που είναι προσανατολισμένο στην ψυχαγωγία. Το «Βίντεο» και το «Ήχος» είναι δύο από τις κύριες λέξεις-κλειδιά σε αυτό το μοντέλο. Αυτό το μοντέλο τροφοδοτείται από έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή Intel Core i7-720QM 2,8 Ghz. Διαθέτει 4 GB μνήμης RAM DDR3 και σκληρό δίσκο 320 GB.

Η οθόνη 16 ιντσών είναι φυσικά, οθόνη HD και υποστηρίζεται από την πολύ ικανή κάρτα γραφικών ATI 5730. Διαθέτει 1 GB VRAM αφιερωμένη στα γραφικά. Ο ήχος σε αυτό το φορητό υπολογιστή είναι επίσης πολύ αξιοσημείωτος. Διαθέτει ένα σετ ηχείων SRS Premium Sound (από την Altec Lansing) και έρχεται επίσης με τη λειτουργία Asus SonicMaster που βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ήχου των ηχείων (κώνοι αφρού χαρτιού). Αυτό το μοντέλο εκτελείται σε λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home Premium 64-bit.

Σχέδιο: Οι 16 ιντσών έχουν μια μάλλον συγκρατημένη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Υπάρχει ένας αέρας σιωπηρής «ταξικότητας». Έχει διαστάσεις 15,4 x 10,6 x 1,5 ίντσες και βάρος 6,5 κιλά. Θα ήταν ένα εξαιρετικό μοντέλο αντικατάστασης επιφάνειας εργασίας.

Χαρακτηριστικά & Απόδοση: Αυτό οφείλεται στο πολύ εντυπωσιακό σύνολο προδιαγραφών του, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να κάνετε στο ASUS N61JQ-X1. Είτε εκτελεί βαριές εφαρμογές, είτε βαριά πολλαπλές εργασίες είτε παίζει παιχνίδια με βαριά γραφικά, αυτό το μοντέλο απέδωσε άψογα. Ορισμένες από τις τυπικές δυνατότητες που συνοδεύουν περιλαμβάνουν κάμερα web 2MP, θύρα HDMI, σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth. Τη στιγμή της γραφής, η τιμή του ASUS N61JQ-X1 είναι περίπου 999 $ ανά μονάδα.

Σχολιάστε