Ανασκόπηση φορητού υπολογιστή Samsung RF510-S02

Το Samsung RF510-S02 είναι εξαιρετική προσθήκη στους φορητούς υπολογιστές που διατίθενται στην αγορά. Πολλοί το έχουν αγοράσει, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, και είναι πολύ ικανοποιημένοι με αυτό. Εξωτερικά, φαίνεται φυσιολογικό. Διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών που είναι πολύ κατάλληλη για να παρακολουθείτε ταινίες ή να παίζετε παιχνίδια. Πριν προχωρήσω, θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας. Δεν προορίζεται για κινητικότητα, αλλά μια επιλογή για να το μετακινήσετε όταν χρειάζεται. Αν ψάχνετε για ένα φορητό υπολογιστή που φέρνετε όπου κι αν πάτε, ίσως θέλετε να ψάξετε αλλού.

Ο επεξεργαστής που χρησιμοποιεί το Samsung RF510-S02 είναι ο νέος Intel Core i-7-720QM. Είναι πολύ πιο γρήγορος από τους περισσότερους επεξεργαστές σε φορητούς υπολογιστές εντός του εύρους τιμών του. Με αυτόν τον επεξεργαστή, η εκτέλεση πολλαπλών εργασιών είναι ευκολότερη. Αυτός ο επεξεργαστής βοηθά επίσης στην εξοικονόμηση ενέργειας που οδηγεί σε μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εάν αφεθεί σε προγράμματα χαμηλής φωτεινότητας και χαμηλών απαιτήσεων, η μπαταρία είναι πολύ μεγάλη, σχεδόν 10 ώρες.

Παραδόξως, το Samsung RF510-S02 διαθέτει ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο για ευκολία στη χρήση. Τα πλήκτρα έχουν μια ελαφριά λαστιχένια αίσθηση που είναι πολύ άνετα. Τα πλήκτρα είναι επίσης μαλακά, αλλά όχι χωρίς βάρος. Είμαι περήφανος ως γρήγορος δακτυλογράφος και αυτό το πληκτρολόγιο μου έχει επιτρέψει πραγματικά να πληκτρολογώ γρήγορα. Επίσης, κάνω λιγότερα ατυχήματα σε αυτό το πληκτρολόγιο από οπουδήποτε αλλού. Η επιφάνεια αφής είναι επίσης ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Samsung RF510-S02. Το πρόγραμμα οδήγησης ELAN Smart-pad μου επέτρεψε να διαμορφώσω την επιφάνεια αφής σε πολλές επιλογές παρόμοιες με αυτές που είναι διαθέσιμες στο MacBook.

Ένα άλλο πράγμα που με έχει κάνει να αγαπήσω αυτό το φορητό υπολογιστή είναι το γεγονός ότι υπάρχουν 4 θύρες USB. 2 σε κάθε πλευρά. Έχω κάποιο υλικό που έχει ευρύτερα καλώδια USB και πάντα αντιμετωπίζω προβλήματα με το να τα βάζω δίπλα-δίπλα. Με τις θύρες USB και στις δύο πλευρές του φορητού υπολογιστή, δεν έχω πλέον αυτό το πρόβλημα. Παρατήρησα επίσης ότι το στήριγμα χεριών είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Αυτό είναι πολύ ωραίο καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το ξύσιμο χρώματος λόγω τριβής που είναι ένα πρόβλημα με τα πλαστικά στηρίγματα χεριών.

Συνολικά, νομίζω ότι το Samsung RF510-S02 είναι ένας πραγματικά καλός φορητός υπολογιστής για όσους θέλουν ένα φορητό υπολογιστή με μεγάλη δύναμη σε προσιτή τιμή. Έχει εξαιρετικές προδιαγραφές για το εύρος τιμών του (και για να μην αναφέρουμε καλό σχεδιασμό και σύνολο χαρακτηριστικών). Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτόν τον φορητό υπολογιστή σε όσους δεν αναζητούν έναν εξαιρετικά φορητό φορητό υπολογιστή.

Σχολιάστε