Ανασκόπηση Lenovo IdeaPad Z480 – Μάθετε γιατί αυτό το νέο μοντέλο φορητού υπολογιστή Lenovo είναι απαραίτητο

Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε το Lenovo IdeaPad Z480. Αυτός ο βασικός φορητός υπολογιστής διαθέτει την πιο πρόσφατη τεχνολογία CPU και πολλές δυνατότητες που θα μπορούσε να ζητήσει οποιοσδήποτε χρήστης φορητού υπολογιστή. Επίσης, ποτέ δεν ήταν τόσο προσιτό, χάρη στις αποκλειστικές διαδικτυακές προσφορές προώθησης.

Εάν ταξιδεύετε συχνά, θα θέλετε ένα σημειωματάριο στο οποίο μπορείτε να βασίζεστε. Το Z480 έχει στιβαρό σχεδιασμό για να το προστατεύει από πτώσεις και χτυπήματα. Το σχέδιο είναι επίσης διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου και του μπλε. Τα μαύρα πλήκτρα προσφέρουν μια ελκυστική αντίθεση με το κόκκινο ή το μπλε.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι τόσο υπέροχος είναι επειδή συνοδεύεται από CPU Ivy Bridge. Η νέα οικογένεια επεξεργαστών της Intel είναι η πιο γρήγορη και ισχυρή μέχρι τώρα. Το Z480 είναι ο δεύτερος φορητός υπολογιστής της Lenovo που διαθέτει επεξεργαστή Ivy Bridge. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ i3, i5 και i7, ανάλογα με την ισχύ επεξεργασίας που πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε. Οι επεξεργαστές Ivy Bridge είναι έως και 15% πιο γρήγοροι και 15% πιο αποδοτικοί από τους προκατόχους τους, τους επεξεργαστές Sandy Bridge.

Είναι η κινητικότητα σημαντικός παράγοντας στην απόφασή σας να αγοράσετε ένα notebook; Αυτό το μοντέλο διαθέτει Intel Wi-Max/Wi-Fi 2×2 AGN, Ethernet NIC 10/100/100M και προαιρετικό Bluetooth. Είναι εύκολο να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, όπου κι αν πάτε.

Το πληκτρολόγιο AccuType κάνει άνετη την πληκτρολόγηση. Θα μπορείτε να πληκτρολογείτε με εντυπωσιακή ταχύτητα και ακρίβεια. Τα πλήκτρα έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν την ολίσθηση των δακτύλων.

Όσον αφορά την αποθήκευση, υπάρχει αρκετός χώρος για έως και 750 GB. Η προεπιλεγμένη επιλογή είναι ένας σκληρός δίσκος 500 GB (7200 rpm), αλλά μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στα 750 GB (5400 rpm) εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Η μονάδα οπτικού δίσκου περιλαμβάνει μια εγγραφή DVD διπλής στρώσης.

Το Lenovo IdeaPad Z480 μπορεί να χειριστεί οπουδήποτε από 6 GB έως 8 GB μνήμης συστήματος (DDR3). Αυτή είναι λίγο περισσότερη μνήμη RAM από αυτή που προσφέρουν πολλοί άλλοι φορητοί υπολογιστές αυτές τις μέρες. Αν και δεν θα μπορείτε να εκτελείτε παιχνίδια με απαιτητικά γραφικά, μπορείτε ακόμα να κάνετε λίγο gaming εάν οι ρυθμίσεις είναι από μέτρια προς χαμηλή.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από θύρες και υποδοχές, συμπεριλαμβανομένων 2 θυρών USB 2.0, 2 θυρών USB 3.0, υποδοχών ακουστικών και μικροφώνου, συσκευή ανάγνωσης καρτών 5 σε 1, HDMI, VGA, RJ-45 και 1 μίνι PCIe. Συνδέστε το φορητό υπολογιστή σας σε μια μεγαλύτερη οθόνη ή τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, εάν η οθόνη 14 ιντσών δεν είναι αρκετή για τις ανάγκες προβολής σας.

Συνολικά, το Lenovo IdeaPad Z480 είναι ένας εξαιρετικός, αξιόπιστος φορητός υπολογιστής και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με την απόφασή σας να αγοράσετε ένα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για σχεδόν οτιδήποτε, από φορητούς υπολογιστές έως σχολικές εργασίες.

Σχολιάστε