Αντίγραφοι λογαριασμοί εμπόρων

Η επιχείρηση αντιγραφής θεωρείται υψηλού κινδύνου λόγω της πιθανής φύσης της προσέλκυσης απάτης και αντιστροφής χρέωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τράπεζες και οι υπεύθυνοι επεξεργασίας πιστωτικών καρτών είναι τόσο διστακτικοί σχετικά με την παροχή σε τέτοιες επιχειρήσεις αντιγράφων λογαριασμών εμπόρων.

Εμπορεύματα όπως τσάντες, πορτοφόλια, ρολόγια, παπούτσια κ.λπ. εμπίπτουν στην κατηγορία των αντίγραφων προϊόντων. Οι τράπεζες και οι μεταποιητές παραμένουν αμφίβολες σχετικά με την παροχή στους εμπόρους με αντίγραφα λογαριασμών εμπόρων. Και ακόμη και αν προσφερθούν σε αυτούς τους εμπόρους αντιγράφους λογαριασμούς εμπόρων, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κλείσουν οι λογαριασμοί τους μόλις αρχίσει να αναπτύσσεται η επιχείρησή τους και αρχίσουν να έχουν μεγάλο όγκο πωλήσεων. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι πάροχοι λογαριασμών εμπόρου εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν το ρίσκο και να προσφέρουν αντίγραφους λογαριασμούς εμπόρων σε προμηθευτές αντιγράφων προϊόντων.

Κατά την αναζήτηση ενός αντιγράφου λογαριασμού εμπόρου, βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος λογαριασμού εμπόρου προσφέρει επίσης έναν λογαριασμό εμπόρου μεγάλου όγκου. Επειδή μόλις αρχίσει να επεκτείνεται η επιχείρησή σας, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό εμπόρου που θα είναι σε θέση να χειριστεί τον υψηλό όγκο πωλήσεων.

Ορισμένοι πάροχοι λογαριασμών εμπόρου προσφέρουν υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο για όλα τα είδη εμπόρων υψηλού κινδύνου. Χρησιμοποιήστε μόνο τέτοιους παρόχους αντιγράφων λογαριασμών εμπόρων που προσφέρουν λογαριασμούς υπεράκτιων εμπόρων χωρίς απολύτως κανένα όριο πωλήσεων και προσφέρουν ασφαλείς πύλες πληρωμής μαζί με εικονικό τερματικό και τεχνικές διαχείρισης κινδύνου. Η προστασία της απάτης είναι ένα άλλο σημαντικό ζήτημα για τους εμπόρους υψηλού κινδύνου και όσοι έχουν αντίγραφους λογαριασμούς εμπόρων πρέπει να παρέχονται όλα τα είδη εργαλείων πρόληψης απάτης και ασφαλείς ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας. Οι πάροχοι λογαριασμών εμπόρου πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι κάτοχοι αντιγράφων λογαριασμών εμπόρου μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους διάφορες λύσεις επεξεργασίας πληρωμών και υπηρεσίες επεξεργασίας πολλαπλών νομισμάτων. Οι κρυπτογραφημένοι διακομιστές SSL και το 3D Secure προσφέρουν πρόσθετη ασφάλεια για τους αντιγράφους λογαριασμούς εμπόρων.

Ως επιχείρηση υψηλού κινδύνου, οι κάτοχοι αντιγράφων λογαριασμών εμπόρου πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν επιλέγουν έναν πάροχο λογαριασμού εμπόρου, καθώς το παραμικρό σφάλμα μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη απώλεια στο μέλλον.

Σχολιάστε