Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το Xbox 360; Ανακαλύψτε πώς να διορθώσετε το χειρότερο πρόβλημα του Xbox 360 – Το κόκκινο δαχτυλίδι του θανάτου!

Το χειρότερο πρόβλημα του Xbox 360 είναι το κόκκινο δαχτυλίδι του θανάτου, και σε αυτό ακριβώς πρόκειται να σας βοηθήσει αυτό το άρθρο. Εάν το πρόβλημα με το Xbox 360 είναι ότι το σύστημά σας παγώνει και ανάβετε κόκκινα φώτα στο κουμπί λειτουργίας, αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Θα μάθετε:

-Η αιτία του προβλήματος του κόκκινου φωτός στο Xbox 360

-τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε όταν προσπαθείτε να επιδιορθώσετε το Xbox σας

-Ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να διορθώσετε μόνοι σας το πρόβλημα του Xbox 360 και να απαλλαγείτε από τα σφάλματα κόκκινου φωτός μια για πάντα!

Καταρχάς θα αναγνωρίσω πόσο θυμωμένος μπορεί να είστε που έχετε αυτό το πρόβλημα με το Xbox 360. Είναι ένας βασιλικός πόνος, σας καταστρέφει την ώρα του παιχνιδιού καθώς φοβάστε διαρκώς να παγώσετε. Ακόμα χειρότερα, σε αφήνει από τα διαδικτυακά παιχνίδια (πληγώνει το σκορ του παιχνιδιού σου) και χάνεις συνεχώς την πρόοδο επιπέδου.

Αυτό το πρόβλημα με το κόκκινο φως του Xbox 360 μετατρέπει ουσιαστικά το σύστημά σας σε βάρος χαρτιού.

Ωστόσο, όσο κι αν απογοητεύεστε, μην καταφεύγετε σε απελπισμένα κόλπα γρήγορης επιδιόρθωσης (όπως το κόλπο με τις πετσέτες που θα σας δείξω σε λίγο). Υπάρχει ένας ασφαλής και γρήγορος τρόπος για να επιδιορθώσετε μόνιμα το πρόβλημα του Xbox 360 και θα δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Η αιτία του προβλήματος με το κόκκινο φως στο Xbox 360

Θερμότητα! Η αιτία αυτού του προβλήματος του Xbox 360 που παγώνει το κόκκινο φως είναι η ζέστη!

Εδώ είναι η τεχνική εξήγηση: Η ψύκτρα (η μονάδα ψύξης) έγινε πολύ μικρή από τη Microsoft. Το έκαναν μικρό για να κάνουν χώρο για τη μονάδα DVD. Τώρα αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτή η ψύκτρα είναι πολύ μικρή για να διατηρεί τη μητρική πλακέτα δροσερή. Καθώς η μητρική πλακέτα θερμαίνεται, δονείται. Αυτές οι δονήσεις προκαλούν τη χαλάρωση της GPU (μονάδα επεξεργασίας γραφικών). Η αιτία του προβλήματος του Xbox 360 είναι η χαλάρωση της GPU και το κλείδωμα του συστήματός σας.

Η επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος του Xbox 360 εξηγείται παρακάτω, αλλά βασικά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μειώσετε τους κραδασμούς της μητρικής πλακέτας και να της επιτρέψετε να αναπνέει περισσότερο (άρα διατηρώντας την πιο δροσερή). Μην ανησυχείτε, αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται και μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα του Xbox 360 με βασικά εργαλεία οικιακής χρήσης.

Δεν απαιτείται τεχνική εμπειρία με μια ασφαλή επισκευή Xbox 360, αλλά στην απογοήτευσή σας μην καταφύγετε στο κόλπο με πετσέτες!

Το κόλπο με τις πετσέτες δεν θα φτιάξει το κόκκινο δαχτυλίδι του θανάτου σας

Ορισμένα ιστολόγια και ιστότοποι λένε ότι τυλίγετε το σύστημά σας με μια πετσέτα (αφήνοντάς το και θερμαίνετε ξανά) ή χρησιμοποιείτε στεγνωτήρα μαλλιών και υπερθέρμανση. Μην το κάνεις αυτό.

Είδατε παραπάνω πώς η θερμότητα είναι η αιτία του παγώματος του προβλήματος του Xbox 360, επομένως περισσότερη θερμότητα θα επιδεινώσει το πρόβλημα με το Xbox 360.

Σε έχω προειδοποιήσει.

Ο Οδηγός επίλυσης προβλημάτων του Xbox 360

Πριν κάνετε οτιδήποτε, σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά σε έναν επαγγελματικό οδηγό επισκευής Xbox 360. Αυτοί οι οδηγοί έχουν βίντεο και οδηγίες βήμα προς βήμα για να σας καθοδηγήσουν σε όλη τη διαδικασία. Κάνουν πολύ εύκολη την παρακολούθηση.

Επίσης, μην φοβάστε να διαλύσετε το σύστημά σας. Το 94% των σφαλμάτων κόκκινου φωτός των Xbox 360 δεν χρειάζονται νέα εξαρτήματα, χρειάζονται απλώς μια μικρή προσαρμογή για να τα θέσουν σε λειτουργία. Δεν είναι δύσκολο να αποσυναρμολογήσετε το σύστημά σας και να κάνετε αυτήν την επισκευή. Άλλωστε τώρα έχει σπάσει έτσι κι αλλιώς έτσι δεν είναι;

Επίσης, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα του Xbox 360 στέλνοντάς το στη Microsoft, αλλά θα σας κοστίσει 140 $ και θα χρειαστούν 6 εβδομάδες. Αυτός ο οδηγός επίλυσης προβλημάτων του Xbox 360 (και ένας επαγγελματικός οδηγός επισκευής Xbox 360) είναι πολύ εύκολος και πολύ φθηνότερος. Επιλέξτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Λοιπόν, με αυτό και το μυαλό (και τη σθεναρή μου σύσταση να παρακολουθήσετε ένα βίντεο επισκευής) ορίστε πώς μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα παγώματος του Xbox 360 μια για πάντα (σημείωση: η θερμική ένωση αργύρου αργύρου μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα υπολογιστών και κοστίζει περίπου $1):

1. Αφαιρέστε την πρόσοψη και το περίβλημα. Θα βρείτε ελαφρώς γκρίζους κύκλους ανάμεσα σε όλες τις τρύπες στο σύστημά σας. Τρυπήστε τα με μια αιχμηρή αιχμή. Επίσης, στο πίσω μέρος, υπάρχουν 6 μικροσκοπικές τρύπες σε σχήμα κουτιού που πρέπει επίσης να τρυπηθούν για να ανοίξουν το περίβλημα του συστήματός σας.

2. Αφαιρέστε τη μονάδα DVD και αποσυνδέστε τα καλώδιά της

3. Βγάλτε απαλά τη μητρική πλακέτα.

4. Αναποδογυρίστε τη μητρική πλακέτα και κοιτάξτε τους 2 σφιγκτήρες σε σχήμα Χ. Η ψύκτρα είναι ένα μεγάλο ασημί κουτί πάνω από έναν από αυτούς τους σφιγκτήρες X. Ξεβιδώστε τον σφιγκτήρα X και ξεβιδώστε την ψύκτρα.

5. Τώρα καθαρίστε τη CPU και τη GPU με οινόπνευμα εντριβής (αφαιρέστε όλη τη θερμική ένωση).

6. Μόλις καθαριστεί, τοποθετήστε νέα θερμική ένωση αργτικού αργύρου πάνω από τη CPU και την GPU.

7. Πριν επανατοποθετήσετε την ψύκτρα, βάλτε 2 νάιλον ροδέλες κάτω από τις τρύπες της ψύκτρας πάνω από τη μητρική πλακέτα και πριν βιδώσετε τις βίδες, βάλτε και 2 ροδέλες σε αυτές. Αυτό επιτρέπει στη μητρική σας να αναπνέει και είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος για την επίλυση του προβλήματος του Xbox 360.

8. Τοποθετήστε ξανά τη μητρική πλακέτα και τη μονάδα DVD. Τοποθετήστε ξανά τη θήκη και ενεργοποιήστε την για 15 λεπτά. Απλά αφήστε το. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το για περίπου μισή ώρα.

9. Ενεργοποιήστε το ξανά και τελειώσατε! Όχι άλλο πρόβλημα με το Xbox 360.

Τώρα ξέρετε πώς να διορθώσετε το πρόβλημά σας με το Xbox 360, σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά σε έναν επαγγελματικό οδηγό επισκευής Xbox 360 εάν χρειάζεστε βοήθεια μέσω αυτής της επισκευής Xbox 360. Απλώς μην κάνετε τίποτα, το Xbox 360 σας είναι πολύ ακριβό για να γίνει βάρος χαρτιού.

Καλή τύχη να διορθώσετε το πρόβλημα με το Xbox 360!

Σχολιάστε