Απλές συμβουλές για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο διαδικτυακό παιχνίδι

Τα διαδικτυακά παιχνίδια πολλών παικτών έχουν κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα, ειδικά με τις διαφορετικές δυνατότητες και τη συσκευασία που διαθέτουν, καθιστώντας την εμπειρία παιχνιδιού συναρπαστική. Διαφορετικά παιχνίδια έρχονται με διαφορετικούς χαρακτήρες και αποστολές για να πετύχετε και το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να χάνετε κάθε φορά απλώς και μόνο επειδή δεν παίζετε τον ρόλο σας στη βελτίωση της απόδοσής σας. Ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορείτε να σκεφτείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την απόδοση και τη συνολική εμπειρία παιχνιδιού που έχετε από το παιχνίδι που προτιμάτε.

Συμβουλή 1 – Αναβαθμίστε το υλικό σας

Αυτό περιλαμβάνει το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και τα ακουστικά, εάν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε. Δεν θέλετε να καταλήξετε να παλεύετε με τον έλεγχο, ειδικά όταν συμμετέχετε σε ένα άγριο παιχνίδι όπου κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Όταν ξεκινάτε με υλικό που σας προσφέρει γρήγορους και εύκολους ελέγχους, τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα είστε στα καλύτερά σας όταν παίζετε το παιχνίδι.

Συμβουλή 2 – Εξετάστε την ενσύρματη σύνδεση

Τα διαδικτυακά παιχνίδια είναι σίγουρα πιο ευχάριστα όταν χρησιμοποιείτε μια ενσύρματη σύνδεση από μια ασύρματη σύνδεση. Αν ψάχνετε για μια τακτοποιημένη και τακτοποιημένη λύση, τότε είναι καιρός να αποκτήσετε προσαρμογείς που μπορούν να σας προσφέρουν ακριβώς αυτό. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε τις επιλογές λογισμικού που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της σύνδεσης στο διαδίκτυο καθώς παίζετε. Οι ενσύρματες συνδέσεις έχουν μειωμένες παρεμβολές σε σύγκριση με τις ασύρματες.

Συμβουλή 3 – Κλείστε τα προγράμματα Διαδικτύου και ελαχιστοποιήστε τους αριθμούς χρηστών

Ανοιχτά προγράμματα υπολογιστών που είναι συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο θα καταλήξουν να εξαντλήσουν το εύρος ζώνης σας που υποβαθμίζει την απόδοση στη διαδικασία. Παρακολουθήστε προγράμματα χρησιμοποιώντας τη διαχείριση εργασιών και κλείστε προγράμματα που δεν χρειάζεστε καθώς παίζετε για να βελτιώσετε την απόδοση. Βοηθά επίσης στην ελαχιστοποίηση του αριθμού των χρηστών στο δίκτυο στο οποίο είστε συνδεδεμένοι, ώστε να αποφύγετε καθυστερήσεις σύνδεσης που μπορεί να είναι απογοητευτικές. Εάν είναι δυνατόν, αφαιρέστε άλλους χρήστες από το δίκτυο για να έχουν καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

Συμβουλή 4 – Διατηρήστε το σύστημά σας αναβαθμισμένο και ενημερωμένο

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι να κάνετε μερικές αλλαγές στην κάρτα γραφικών για να απολαύσετε μια καλύτερη εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού. Υπάρχουν οικονομικές κάρτες εκεί έξω που μπορούν να χειριστούν οτιδήποτε τις πετάξετε, ώστε να μην χρειάζεται να συμβιβάζεστε με τις πιο ακριβές αναβαθμίσεις για να τρέξετε το παιχνίδι σας με τις μέγιστες ρυθμίσεις. Ελέγξτε για πρόσφατα προγράμματα οδήγησης γραφικών από τον υπάρχοντα κατασκευαστή της κάρτας σας για ενημερώσεις που θα σας προσφέρουν πρόσθετη απόδοση. Ένα ξεπερασμένο σύστημα θα σας παρασύρει μόνο όταν εργάζεστε σκληρά για να προχωρήσετε.

Συμβουλή 5 – Σκεφτείτε έναν διακομιστή κοντά σας

Ορισμένα παιχνίδια θα σας δώσουν την ελευθερία να επιλέξετε διακομιστές. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει γεωγραφικά τοποθετημένο διακόπτη κοντά σας για καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού και χαμηλούς χρόνους ping. Όσο πιο μακριά είναι ο διακομιστής, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για την ανταλλαγή δεδομένων. Μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε λήψη μιας δοκιμής για τον προτιμώμενο διακομιστή σας προτού δεσμευτείτε σε αυτήν. Ένας διακομιστής που διαθέτει μέτρα για τη μείωση του λανθάνοντος χρόνου, των κακών αναπηδήσεων του δρομολογητή και της απόκλισης ταχύτητας μπορεί να αποδειχθεί πιο αξιόπιστος. Βοηθά επίσης να εξετάσετε τους διακομιστές που δεν θα σας φέρουν σε νομικά προβλήματα.

Σχολιάστε