Απλές συμβουλές για τη φροντίδα του προσομοιωτή γκολφ εσωτερικού χώρου σας

Τώρα που έχετε κάνει την επένδυση σε έναν προσομοιωτή γκολφ για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, θα πρέπει να τον διατηρήσετε έτσι ώστε να φαίνεται και να αποδίδει σαν καινούργιο. Ο κατασκευαστής σας θα έχει τις κατάλληλες συστάσεις για τα συστήματά του και θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες σύμφωνα με τις οδηγίες του. Κάθε προσομοιωτής στην αγορά είναι διαφορετικός και παρόλο που οι προσομοιωτές είναι παρόμοιοι, εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές διαφορές στη φροντίδα των μονάδων.

Ελέγξτε τη σκόνη!

Πάντα να απαιτείτε από τους παίκτες να χρησιμοποιούν καθαρά κλαμπ! Εάν επιτρέψετε στους παίκτες να χρησιμοποιούν κλαμπ που είναι έστω και λίγο βρώμικα, όλη αυτή η βρωμιά θα καταλήξει πάνω και γύρω από τον προσομοιωτή σας. Η βρωμιά και η σκόνη δεν αναμειγνύονται με τον υπολογιστή και τους αισθητήρες. Η σκόνη μπορεί να είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για το σύστημά σας, ειδικά σε εμπορικές ρυθμίσεις. Έχω ένα σετ κλαμπ εκθεσιακών χώρων που έχω διαθέσιμο για χρήση από τους παίκτες, θα σκουπίζω αυτά τα μπαστούνια με ένα βρεγμένο πανί περίπου μία φορά το μήνα, μόνο και μόνο για να ελέγξω τη σκόνη. Βάζω τους παίκτες μου να σκουπίζουν τα κλαμπ τους κάθε φορά που παίζουν για να εξαφανίσουν όσο το δυνατόν περισσότερη βρωμιά. Ακόμα κι αν ένα κλαμπ φαίνεται καθαρό, μπορεί να έχει λίγη βρωμιά στα άλση του κλαμπ. αυτή η βρωμιά θα καταλήξει στον προσομοιωτή σας μέσα σε λίγες κινήσεις.

Το ίδιο ισχύει και για τις μπάλες του γκολφ, αφήνω τους παίκτες να χρησιμοποιούν μόνο μπάλες του σπιτιού (που είναι καινούριες, δεν χρησιμοποιούνται ποτέ έξω) ή νέες μπάλες που επιθεωρώ πριν παίξουν. Εάν μια μπάλα έχει μερικά σημάδια γρατσουνιάς πάνω της, όταν η μπάλα χτυπήσει στην οθόνη μπορεί να επιδεινώσει τα εγκαύματα τριβής στην οθόνη ή ακόμα και να καταστρέψει την οθόνη με την πάροδο του χρόνου. Θέλετε να παρακολουθείτε τις μπάλες που χρησιμοποιούνται, καθώς με την πάροδο του χρόνου μπορεί να σπάσουν ή ακόμα και να σπάσουν, ενώ χρησιμοποιούνται σε έναν προσομοιωτή.

Συνιστώ να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερη βρωμιά (περιγράψτε παραπάνω) πριν οι παίκτες πατήσουν το πόδι τους στον προσομοιωτή. Ξεσκόνιζα γύρω από τον υπολογιστή, μία φορά την εβδομάδα και επίσης σκούπα με ηλεκτρική σκούπα την περιοχή όπου χτυπιέται η μπάλα από τον παίκτη τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Εάν διαχειρίζεστε ένα εμπορικό κέντρο γκολφ, θα συνιστούσα να κάνετε αυτές τις εργασίες κάθε μέρα.

Ακολουθήστε τις υποδείξεις του κατασκευαστή για τον καθαρισμό του προβολέα. Βεβαιωθείτε ότι ο φακός του προβολέα είναι καθαρός από υπολείμματα. μπορεί να παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα του προβολέα, ο οποίος είναι πολύ ακριβός στην αντικατάσταση. Οι περισσότεροι κατασκευαστές προβολέων δεν εγγυώνται καθόλου τη λάμπα. Έτσι, η προληπτική συντήρηση του προβολέα σας μπορεί να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες ακόμη και χιλιάδες δολάρια με την πάροδο του χρόνου.

Διατηρώντας την περιοχή του αισθητήρα σας καθαρή!

Όλοι οι προσομοιωτές γκολφ χρησιμοποιούν κάποιο είδος τεχνολογίας αισθητήρων για την παρακολούθηση και την ερμηνεία των δεδομένων, για να εξασφαλίσουν καλά αποτελέσματα οι αισθητήρες σας πρέπει να είναι καθαροί. Και πάλι, κάθε κατασκευαστής θα προσφέρει τον κατάλληλο τρόπο καθαρισμού των αισθητήρων, αλλά μια εύκολη συμβουλή είναι να διατηρήσετε την περιοχή απαλλαγμένη από υπολείμματα. Συχνά μικροσκοπικά κομμάτια του χλοοτάπητα θα σπάσουν και με την πάροδο του χρόνου αυτό μπορεί να μπλοκάρει ή να διαταράξει έναν αισθητήρα. Εάν διαθέτετε σύστημα που βασίζεται στην κάμερα, βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνεται τίποτα στη διαδρομή της κάμερας. Ακόμη και ένα μικρό βότσαλο μπορεί να προκαλέσει εσφαλμένη ανάγνωση από έναν προσομοιωτή που βασίζεται στην κάμερα. Η συμβουλή μου να σκουπίζετε συχνά με ηλεκτρική σκούπα και να διατηρείτε όλους τους αισθητήρες σας όσο το δυνατόν καθαρότερους.

Συντήρηση οθόνης:

Τα εγκαύματα τριβής θα συμβούν στους περισσότερους προσομοιωτές. Αυτό είναι όταν η μπάλα του γκολφ χτυπά την οθόνη και κάνει ένα μικρό σημάδι. Μπορείτε να βοηθήσετε στην ελαχιστοποίηση αυτών των σημαδιών από τις μπάλες διατηρώντας την οθόνη σας καθαρή. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή σας για συμβουλές σχετικά με τον καθαρισμό της οθόνης του. Πολλές από τις οθόνες μπορείτε απλώς να σκουπίσετε με ένα υγρό πανί (όχι με χαρτοπετσέτα), για να αφαιρέσετε τη σκόνη και τη βρωμιά. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε νερό. ορισμένες οθόνες θα καταστραφούν από τη χρήση νερού. Εάν έχει περάσει καιρός από τότε που έχετε καθαρίσει την οθόνη σας, θα εκπλαγείτε με όλη τη σκόνη και τη βρωμιά που ξεκολλάει από το πανί σας.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές, μπορεί να σας βοηθήσει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία του προσομοιωτή σας.

Σχολιάστε