Γιατί είναι ωφέλιμο να χρησιμοποιείτε προστατευτικό οθόνης σε smartphone

Τα smartphone είναι ένα πολύ ακριβό κομμάτι κιτ, επομένως είναι λογικό να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία της επένδυσης. Το πιο ευάλωτο μέρος είναι πιθανό να είναι η οθόνη αφής που επηρεάζεται εύκολα από σκόνη, γρατσουνιές, τσιπ ή παρόμοια προβλήματα. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προστασίας της οθόνης είναι με ένα προστατευτικό οθόνης. Είναι χρήσιμα για μια ποικιλία καταστάσεων, όπως η πρόληψη γρατσουνιών, η αντιθαμβωτική προστασία και η αυξημένη ιδιωτικότητα.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε πολλά από τα πιο ευχάριστα πλεονεκτήματα του προστατευτικού οθόνης:

Ανθεκτικό στο θραύση

Η δυνατότητα προστασίας της οθόνης είναι βέβαιο ότι είναι πολύ ελκυστική. Ένα προστατευτικό οθόνης που βασίζεται σε σκληρυμένο γυαλί μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό στην προστασία της οθόνης σε περίπτωση πτώσης. Το σκληρυμένο γυαλί είναι σχεδόν πέντε φορές ισχυρότερο από το κανονικό γυαλί. Πολλές από τις σύγχρονες οθόνες αφής είναι σε θέση να αντισταθούν στις γρατσουνιές, αλλά δεν είναι σε θέση να αντέξουν σε ζημιές από πρόσκρουση. Επίσης, αυτός ο τύπος προστατευτικού οθόνης θα μοιάζει πολύ με την αρχική οθόνη χωρίς προβλήματα φυσαλίδων που εμφανίζονται με τις πλαστικές εναλλακτικές λύσεις.

Μυστικότητα

Ένα πολύ ευχάριστο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα ενίσχυσης του απορρήτου και διατήρησης των ηλεκτρονικών δεδομένων στην οθόνη κρυμμένα από τους κοντινούς. Ένα προστατευτικό οθόνης μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό στον περιορισμό της προβολής, έτσι ώστε μόνο όσοι βρίσκονται ακριβώς μπροστά να μπορούν πραγματικά να διαβάσουν την οθόνη. Για όσους στέκονται κοντά, η οθόνη θα εμφανίζεται θολή ή καλυμμένη για να διασφαλιστεί ότι δεν είναι ορατή. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε έχει ως προτεραιότητα το προσωπικό απόρρητο ή για επαγγελματίες χρήστες που επιθυμούν να διατηρήσουν τις πληροφορίες εμπιστευτικές.

Μειώστε τη λάμψη

Το προστατευτικό οθόνης που ελέγχει ζητήματα που σχετίζονται με τη λάμψη θα έχει συνήθως ματ φινίρισμα. Μπορούν να είναι πολύ αποτελεσματικά στην ελαχιστοποίηση των προβλημάτων με μια ανακλώμενη εικόνα και στην αποφυγή του στραβισμού που μπορεί να οδηγήσει σε καταπόνηση των ματιών με την πάροδο του χρόνου. Επίσης, η ορατότητα της οθόνης βελτιώνεται σημαντικά για να διευκολύνεται η ανάγνωση στις διάφορες συνθήκες φωτισμού.

Αντιδακτυλικό αποτύπωμα

Τα περισσότερα από τα προστατευτικά κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων βασίζονται σε μια ελαιοφοβική επίστρωση για να αντιστέκονται σε μουτζούρες και σημάδια δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η ικανότητα απώθησης των ελαίων δέρματος σημαίνει ότι η οθόνη διατηρείται καθαρή και εύκολη στη χρήση ακόμα και μετά από έντονη χρήση. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να καθαρίζετε την οθόνη αφής σε τόσο τακτικά διαστήματα.

Αντιβακτηριδιακό

Το προστατευτικό οθόνης με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες είναι μια αξιόπιστη επιλογή για την αποφυγή προβλημάτων με ωίδιο και βακτήρια που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα όπως οσμή και λεκέδες. Οι περισσότερες από τις αποτελεσματικές επιλογές μπορούν να αποτρέψουν έως και το 99% των βακτηρίων. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε περιβάλλοντα όπως τα σχολεία ή τα νοσοκομεία όπου η καθαριότητα αποτελεί βασικό μέλημα και τα βακτήρια είναι πιο πιθανό να αναπαραχθούν.

Σχολιάστε