Διαφορετικό είδος προστατευτικών οθόνης για το Motorola Atrix

Από όλα τα αξεσουάρ έξυπνων τηλεφώνων στην αγορά, τα προστατευτικά οθόνης είναι τα πιο δημοφιλή. Αυτό ισχύει εξίσου για το Motorola Atrix που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ανεξάρτητα από τον τύπο χρήστη του Atrix που είστε, η οθόνη είναι μια περιοχή που δέχεται συνεχή κατάχρηση. Σε αυτό το άρθρο, συγκρίνουμε τα διάφορα είδη προστατευτικών οθόνης στην αγορά.

Το Motorola Atrix είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά έξυπνα τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό. Αποπνέει στυλ, είναι φορτωμένο με χαρακτηριστικά, προσφέρει τρομερή απόδοση και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εκπληκτική επιλογή αξεσουάρ Motorola Atrix. Εάν θέλετε μια θήκη, μια μπαταρία εκτεταμένης διάρκειας ζωής ή έναν φορητό φορτιστή Motorola Atrix, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε έναν που να ταιριάζει στα γούστα και στο πορτοφόλι σας. Ένα άλλο αξεσουάρ που όλοι οι χρήστες θα θέλουν να εξετάσουν είναι ένα προστατευτικό οθόνης Motorola Atrix. Η πανέμορφη και αποκριτική οθόνη Atrix είναι ένα κομβικό σημείο της συσκευής, αλλά δεν θα παραμείνει πανέμορφη και θα ανταποκρίνεται αν δεν την προστατέψετε.

Το πρόβλημα με την αγορά ενός προστατευτικού οθόνης είναι η τεράστια επιλογή. Για πολλούς χρήστες, αυτό είναι απλώς συντριπτικό και κάνει τη διαδικασία πολύ πιο δύσκολη από όσο θα έπρεπε. Για να βοηθήσουμε, θα το συμπυκνώσουμε στις πιο σημαντικές πτυχές. Για αρχή, θα έχετε την επιλογή μεταξύ καθολικής χρήσης και συγκεκριμένης επωνυμίας. Τα γενικά προστατευτικά οθόνης τείνουν να είναι λίγο φθηνότερα, αλλά απαιτούν από εσάς να κάνετε κάποια εργασία για να τα τοποθετήσετε στο τηλέφωνό σας. Για πολλούς χρήστες αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ταλαιπωρία και επομένως δεν αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, τα καλύμματα γενικής χρήσης σε στυλ φιλμ δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να εφαρμοστούν.

Τα περισσότερα προστατευτικά οθόνης είναι είτε ανθεκτικά στις γρατσουνιές είτε στις γρατσουνιές και στα δακτυλικά αποτυπώματα. Ορισμένα περιλαμβάνουν επίσης αντιανακλαστικές δυνατότητες. Η διαφορά μεταξύ ανθεκτικού στις γρατσουνιές και ανθεκτικότητας στις γρατσουνιές είναι συνήθως οι ικανότητες αυτοθεραπείας, οι οποίες είναι η ικανότητα να ξεπεραστούν μικρές γρατσουνιές. Οι καταναλωτές πρέπει να σημειώσουν ότι αυτά τα προστατευτικά οθόνης δεν είναι στην πραγματικότητα ανθεκτικά στις γρατσουνιές όταν πρόκειται για σημαντικές γρατσουνιές. Η αντιανακλαστική προστασία στην πραγματικότητα μπλοκάρει τις ακτίνες UV, έτσι εκτός από την πρόληψη της αντανάκλασης, βοηθούν στην αποφυγή αποχρωματισμού από τη μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να μην αξίζει να πληρώσετε επιπλέον εάν δεν χρησιμοποιείτε συχνά το Motorola Atrix σε εξωτερικούς χώρους. Αλλά μην το αποφύγετε εάν το κόστος είναι συγκρίσιμα.

Τα κύρια στυλ προστατευτικών οθόνης είναι φιλμ, πρόσοψη και ολόσωμο. Τα προστατευτικά για ολόκληρο το σώμα, που μερικές φορές ονομάζονται γάντια, έχουν γενικά μια πλάκα για την πίσω πλευρά και γλωττίδες που καλύπτουν τις πλευρές. Με αυτόν τον τρόπο, επεκτείνει την προστασία στο κέλυφος. Το φιλμ είναι πολύ ωραίο επειδή είναι τόσο λεπτό και επομένως παρέχει τη μικρότερη δυνατή παρεμβολή στην απόκριση. Τα προστατευτικά τύπου πλάκας, από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά πιο παχιά και μερικοί άνθρωποι βιώνουν μια άβολη περίοδο καθώς τα συνηθίζουν. Ωστόσο, η προστασία από τις γρατσουνιές που παρέχουν είναι σημαντική σε σύγκριση με το φιλμ και είναι τόσο ανθεκτικά που συνήθως θα διαρκέσουν για όλη τη διάρκεια ζωής του Motorola Atrix.

Σχολιάστε