Διορθώσεις Xbox 360 προς αποφυγή

Έχει το Xbox 360 το RROD, το E74 ή κάποιο άλλο κοινό σφάλμα; Έχετε μπερδευτεί σχετικά με το ποια επιδιόρθωση Xbox 360 είναι κατάλληλη για εσάς;

Πολλοί ιδιοκτήτες είναι συγκλονισμένοι με τον αριθμό των πιθανών επιδιορθώσεων Xbox 360 που είναι διαθέσιμες σε όλο το Διαδίκτυο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να βρουν την ταχύτερη δυνατή λύση, αλλά πρέπει να φροντίσετε να προσέχετε αυτές τις λεγόμενες «γρήγορες επιδιορθώσεις». Μερικές από αυτές τις γρήγορες επιδιορθώσεις περιλαμβάνουν το τέχνασμα με τις πετσέτες, το οποίο περιλαμβάνει το τύλιγμα του Xbox 360 σε μια πετσέτα και το κόλπο με οδοντογλυφίδα/κλιπ, το οποίο περιλαμβάνει τη διακοπή των ανεμιστήρων με οδοντογλυφίδες ή συνδετήρες. Η πετσέτα, η οδοντογλυφίδα και το κόλπο με συνδετήρα είναι τρεις πολύ γνωστές επιδιορθώσεις του Xbox 360 και βρίσκονται σε όλο το YouTube. Και οι δύο αποκαλούμενες επιδιορθώσεις είναι επιβλαβείς για το σύστημά σας και θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να μείνετε μακριά από αυτές. Αυτές οι επιδιορθώσεις υπερθερμαίνουν ολόκληρο το σύστημα, αντί να στοχεύουν απλώς τις προβληματικές περιοχές, προκαλώντας περισσότερα προβλήματα από αυτά που είχατε πριν.

Και τα δύο κόλπα που ανέφερα προηγουμένως θα σας δώσουν ένα λειτουργικό Xbox 360 για περίπου μία εβδομάδα το πολύ. Δηλαδή, εάν δεν καταστρέψετε το σύστημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Η πετσέτα και το κόλπο με την οδοντογλυφίδα έχουν σχεδιαστεί για να θερμαίνουν το Xbox 360 σας, έτσι ώστε η συγκόλληση του τσιπ GPU να μπορεί να επανατοποθετηθεί στη μητρική πλακέτα. Η GPU είναι ένα τσιπ υπολογιστή που είναι σχεδόν πάντα υπεύθυνο για την πρόκληση των Κόκκινων Δαχτυλιδιών του Θανάτου (RROD). Τώρα τις περισσότερες φορές μπορείτε να επανασυνδέσετε κάπως τη GPU στη μητρική πλακέτα με το κόλπο πετσέτας ή οδοντογλυφίδας, αλλά υπάρχουν δύο μεγάλα προβλήματα/κίνδυνοι. Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι το σύστημα από μόνο του δεν παράγει αρκετή θερμότητα για να επανατοποθετήσει πλήρως τη GPU στη μητρική πλακέτα. Ένας άλλος κίνδυνος είναι ότι η μητρική πλακέτα δεν είναι σωστά μονωμένη. Χωρίς τη σωστή μόνωση της μητρικής πλακέτας, διατρέχετε τον κίνδυνο να καταστρέψετε άλλα εξαρτήματα της μητρικής πλακέτας. Η μητρική πλακέτα Xbox 360 δεν μπορεί ποτέ να μονωθεί σωστά αν δεν αποσυναρμολογήσετε την κονσόλα σας. Εάν μια επιδιόρθωση δεν περιλαμβάνει το άνοιγμα της κονσόλας σας, πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει ή θα διαρκέσει για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Επομένως, εάν η εγγύησή σας έχει λήξει και είστε αποφασισμένοι να διορθώσετε μόνοι σας το Xbox 360, μείνετε μακριά από το κόλπο με την πετσέτα, το κόλπο για οδοντογλυφίδα και οποιαδήποτε άλλη λεγόμενη γρήγορη λύση που δεν απαιτεί να ανοίξετε την κονσόλα σας.

Σχολιάστε