Διόρθωση Xbox 360 E-74 – Επιδιορθώστε εύκολα το σφάλμα κόκκινου φωτός που αναβοσβήνει στο Xbox 360

Ρωτήστε κάθε κάτοχο της κονσόλας της Microsoft και θα σας πουν ότι έχουν αναζητήσει μια επιδιόρθωση Xbox 360 E-74 τουλάχιστον μία φορά. Το E-74 είναι ένα σφάλμα στη συσκευή που είναι γνωστό ως πρόβλημα με το μεμονωμένο κόκκινο φως. Αυτό αναφέρεται στο κόκκινο φως που φαίνεται στο επάνω δεξί χέρι της κονσόλας και οι ιδιοκτήτες ενημερώνονται επίσης για αυτό το πρόβλημα πριν το σύστημα τερματιστεί τελείως.

Υπάρχουν δύο επιλογές για μια αποτελεσματική επιδιόρθωση Xbox 360 E-74. Το πρώτο είναι να επιστρέψετε το προϊόν στη Microsoft. Αυτό συνιστάται ανεπιφύλακτα εάν είναι ακόμα στην εγγύηση. Εάν η συσκευή δεν είναι πλέον υπό εγγύηση, ετοιμαστείτε να ξοδέψετε τουλάχιστον 150 $ ως χρέωση, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής και του χειρισμού. Θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι η επιδιόρθωση Xbox 360 E-74 από τη Microsoft διαρκεί τουλάχιστον έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Επισκευάστε το Xbox 360 που αναβοσβήνει το κόκκινο φως

Η δεύτερη επιλογή για να επισκευάσετε το κόκκινο φως του Xbox 360 που αναβοσβήνει είναι να το κάνετε μόνοι σας. Μπορεί να έχετε ήδη ακούσει για την προσωρινή λύση όπου «σκουπίζετε» την κονσόλα σας. Το σφάλμα E-74 αναφέρεται σε προβλήματα υπερθέρμανσης, επομένως το τύλιγμα της κονσόλας με μια πετσέτα θα μπορούσε να βοηθήσει στη διάχυση της θερμότητας. Ενώ λειτουργεί, αυτή είναι μια πολύ προσωρινή λύση. Θα μπορούσατε να καταλήξετε να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα ξανά και ξανά. Το να σκουπίζετε τη συσκευή κάθε φορά που εμφανίζεται αυτό το σφάλμα θα μπορούσε να είναι όλο και πιο ενοχλητικό. Επιπλέον, μπορεί εύκολα να διακόψει την εμπειρία παιχνιδιού σας. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε μια πιο μόνιμη λύση για να μπορείτε να παίξετε χωρίς διακοπή.

Οι σωστοί οδηγοί επισκευής Xbox

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας είναι να ψάξετε για καλό Οδηγοί επισκευής Xbox. Αυτοί οι οδηγοί συχνά παρέχουν οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα θέρμανσης στην κονσόλα σας. Οι περισσότεροι από αυτούς τους οδηγούς είναι επίσης διαδικτυακοί, ώστε να μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια όπου μπορείτε να κατανοήσετε ξεκάθαρα πώς μπορείτε να ανοίξετε και να εργαστείτε με το υλικό της συσκευής παιχνιδιού σας.

Ακολουθεί μια συμβουλή για το πώς να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της κονσόλας: η μεγαλύτερη πηγή προβλήματος είναι η υπερθέρμανση της μητρικής πλακέτας επειδή είναι πολύ κοντά στη θήκη. Αν σηκωθεί λίγο από το κάλυμμα, θα μπορούσε να αναπνεύσει περισσότερο. Αυτό ισχύει επίσης για την GPU (Μονάδα Επεξεργασίας Γραφικών) και την CPU (Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας), καθώς πρέπει να καθαρίζονται μετά από εκτεταμένη χρήση. Αναζητήστε αυτούς τους οδηγούς στο διαδίκτυο και θα εκπλαγείτε όταν μάθετε την ευκολία επισκευής της κονσόλας σας.

Σχολιάστε