Ημερήσια μαθήματα συναλλαγών και υπολογιστές συναλλαγών – Σημαντικά εργαλεία για τον ενεργό έμπορο

Ο υπολογιστής συναλλαγών σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία που χρειάζεται κάθε έμπορος. ειδικά αν κάνετε συναλλαγές στο τριχωτό της κεφαλής ή βασίζεστε σε γρήγορη εκτέλεση. Έχοντας κατά νου το κόστος των συναλλαγών υπολογιστών γενικά σε σύγκριση με το κόστος μερικών κακών συναλλαγών ή ακόμα και το κόστος ενός ημερήσιου μαθήματος συναλλαγών, σίγουρα ανεξάρτητα από το στυλ συναλλαγών σας, θα πρέπει να έχετε τον καλύτερο υπολογιστή για τη δουλειά.

Οι υπολογιστές συναλλαγών δεν εντοπίζονται απλά πηγαίνοντας στο τοπικό κατάστημα λιανικής και ζητώντας τον πιο ακριβό υπολογιστή που έχουν, όπως ακριβώς τα ημερήσια μαθήματα συναλλαγών δεν βρίσκουν με την εγγραφή σας από τους αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Πρέπει να πληρούν ορισμένα κριτήρια.

Πρώτα πρέπει να είναι αξιόπιστα. Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείτε φθηνά ανταλλακτικά όπως κάνουν πολλοί από τους μεγάλους κατασκευαστές Η/Υ, καθώς πάνε πολύ στραβά. Τώρα οι περισσότερες από αυτές τις κατασκευές παρέχουν μια καλή εγγύηση, αλλά αυτή δεν αρκεί όταν έχετε 10.000 κοινές χρήσεις και ο υπολογιστής σας μόλις σταμάτησε να λειτουργεί.

Δεύτερον, πρέπει να επιτρέπει πολλαπλές οθόνες. Οι περισσότεροι έμποροι που συναλλάσσονται με ιδιόκτητες εμπορικές εταιρείες χρησιμοποιούν 4 οθόνες που σημαίνει ότι χρειάζεστε μια μητρική πλακέτα SLI που θα υποστηρίζει 2 θύρες PCIex16. Για άτομα που δεν γνωρίζουν την ορολογία του υπολογιστή, αυτό σημαίνει 2 υποδοχές για να συνδέσετε κάρτες γραφικών. Κάθε κάρτα γραφικών έχει 2 υποδοχές οθόνης στο πίσω μέρος, οπότε με 2 κάρτες γραφικών μπορείτε να έχετε 4 οθόνες.

Τρίτον, πρέπει να είναι γρήγορο. Δεν χρειάζεται να είναι πάντα οι πιο πρόσφατες κάρτες RAM ή γραφικών, καθώς πολλές από τις τεχνολογίες αιχμής είναι πολύ ακριβές και μερικές φορές αναξιόπιστες. Ο μέσος όρος του υλικού σας είναι αρκετά αρκετός χρόνος χωρίς να προσθέτετε επιπλέον έξοδα και να μην θυσιάζετε πολλά σε επιπλέον απόδοση.

Οι υπολογιστές συναλλαγών πρέπει να είναι μια καλή ισορροπία αυτών των σημείων. Είναι σημαντικό να βρείτε μια εταιρεία που κατασκευάζει διαρκώς υπολογιστές συναλλαγών για τους εμπόρους της, επειδή αυτό τους επιτρέπει να διατηρούν την τιμή τους με την καλύτερη ισορροπία ανταλλακτικών.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, η διαδικτυακή ημερήσια εκπαίδευση συναλλαγών, τα μαθήματα είναι όλα στο Διαδίκτυο, αλλά σπάνια αναφέρονται σε πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πού να βρείτε έναν καλό υπολογιστή συναλλαγών ή από τι πρέπει να αποτελείται. Όποτε είναι δυνατόν, επιλέξτε μια εταιρεία που όχι μόνο προσφέρει την καλύτερη εκπαίδευση στην καθημερινή διαπραγμάτευση, αλλά και μια εταιρεία που δίνει επίσης προσοχή και ελπίζουμε ότι είναι σε θέση να παρέχει το σημαντικό εργαλείο διαπραγμάτευσης της ημέρας, τις συναλλαγές υπολογιστών. Επίσκεψη Μετοχές & Ακίνητα.

Σχολιάστε