Η απόδοση επαναπροσδιορίστηκε στο BlackBerry Bold Touch

Εάν είστε ένας από τους πολλούς χρήστες των φορητών συσκευών χειρός της RIM, πρέπει να ζηλεύετε τους άλλους χρήστες σε smartphone που κατασκευάζονται από άλλους κατασκευαστές τηλεφώνων. Όσον αφορά την απόδοση, οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας RIM δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στους επεξεργαστές υψηλότερου χρονισμού που διαθέτουν τα τηλέφωνα που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Με τους επεξεργαστές υψηλότερου χρονισμού που προσφέρει ο ανταγωνισμός, τα ακουστικά της RIM θα εξαφανιστούν στην αφάνεια; Με το BlackBerry Bold Touch, ο Καναδός κατασκευαστής τηλεφώνων έχει ακόμα μια ευκαιρία να πολεμήσει.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους επεξεργαστές σε προηγούμενα μοντέλα. Στην προηγούμενη ναυαρχίδα του κατασκευαστή με έδρα τον Καναδά, το Torch, το τηλέφωνο ήταν εξοπλισμένο με έναν μονοπύρηνο επεξεργαστή 624 MHz. Με τον ανταγωνισμό αυτή είναι η μέση ταχύτητα ρολογιού σε μοντέλα μεσαίας κατηγορίας ή ακόμα και σε αρχικό επίπεδο. Όταν πρόκειται για ναυαρχίδες, οι CPU τους είναι χρονισμένοι στο 1 GHz. Μερικά από αυτά προσφέρουν ακόμη και τσιπ διπλού πυρήνα. Όπως μπορείτε να δείτε, τα προηγούμενα μοντέλα της BlackBerry ήταν ανεπαρκώς εξοπλισμένα για να ανταγωνίζονται αυτά που ο ανταγωνισμός ήταν γεμάτος κάτω από την κουκούλα.

Με τα τρέχοντα μοντέλα της BlackBerry, είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσετε ένα smartphone που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί καλύτερα τον ανταγωνισμό όσον αφορά τις επιδόσεις. Δεν θα υστερούν όταν πρόκειται για ταχύτητα ρολογιού. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το BlackBerry Bold Touch. Εάν περιμένετε ένα τσιπ διπλού πυρήνα, θα απογοητευτείτε. Ωστόσο, αυτό που του λείπει στους πυρήνες το αναπληρώνει στους καθαρούς μυς. Αυτό το smartphone είναι γεμάτο με έναν πυρήνα 1,2 GHz. Αυτό προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα ρολογιού σε σύγκριση με άλλες κορυφαίες συσκευές που προσφέρονται από τους ανταγωνιστές της BlackBerry.

Αυτή η τρέχουσα έκδοση δεν είναι η μόνη. Αναμένετε τα μελλοντικά τηλέφωνα του Καναδού κατασκευαστή να είναι γεμάτα με περισσότερη ισχύ σε σύγκριση με πριν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χάσετε ποτέ ισχύ με τις ανερχόμενες συσκευές που προσφέρει αυτή η πρωτοποριακή εταιρεία. Αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να ανακτήσει τα μερίδια αγοράς που έχασε από τους ανταγωνιστές της.

Εκτός από την πρόσθετη δύναμη πυρός, το BlackBerry Bold Touch τροφοδοτείται από το 7 OS. Αυτή είναι η πιο πρόσφατη επανάληψη του δημοφιλούς λειτουργικού της συστήματος. Αυτό το λειτουργικό σύστημα προσφέρει στους χρήστες τη χρήση είτε μεθόδου εισαγωγής αφής είτε εισαγωγής πληκτρολογίου QWERTY. Όσον αφορά τη διεπαφή αφής του τηλεφώνου, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν περισσότερα από τα Liquid Graphics. Η εμπειρία σας στο κινητό θα είναι ομαλή, γρήγορη και ρευστή. Αυτό το λειτουργικό σύστημα είναι επίσης βελτιστοποιημένο για πολλαπλές εργασίες.

Με έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή και ένα ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα, θα απολαύσετε επαναπροσδιορισμένες επιδόσεις στο BlackBerry Bold Touch.

Σχολιάστε