Κορυφαία 5 πλεονεκτήματα της μεταξοτυπίας

Όλοι μας γνωρίζουμε πλέον την μεταξοτυπία. Είναι μια μέθοδος κατά την οποία το μελάνι που χρησιμοποιείται για εκτύπωση περνά είτε από ύφασμα είτε από δικτυωτή επιφάνεια. Αυτό επεκτείνεται σε πλαίσιο. Χρησιμοποιείται ένα στένσιλ σχεδιασμού και με τη βοήθεια του μάκτρου, είναι δυνατή η μεταφορά των χρωμάτων στα τμήματα στένσιλ που ξεμπλοκάρονται. Αυτή είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος στην παραγωγή ρούχων όπως πουκάμισα και άλλα ενδύματα.

Με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, πολλές επιχειρήσεις ανησυχούν και ανησυχούν όσον αφορά τη χρήση μεταξοτυπίας, γιατί για κάθε χρώμα που πρέπει να ενσωματωθεί στο ένδυμα, πρέπει να χρησιμοποιείται ξεχωριστή οθόνη. Θα υπάρξει αύξηση του κόστους παραγωγής, αυξάνοντας έτσι την τιμή του τελικού προϊόντος. Δεν είναι επίσης σοφή απόφαση να μειωθεί η ποσότητα παραγωγής, καθώς δεν θα ήταν μια οικονομική πρόταση.

Παρά τα παραπάνω μειονεκτήματα, η μεταξοτυπία έχει επίσης 5 κορυφαία πλεονεκτήματα που αξίζει να αναφέρουμε:

1) Οικονομικό: Όταν πρόκειται για τη δημιουργία πολλών αντιγράφων – Όταν πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα σε ποσότητα χονδρικής, η μεταξοτυπία είναι η σωστή επιλογή. Ένα απλό παράδειγμα είναι μουσαμάδες για τοποθέτηση στην περιοχή σας. Τα ίδια πάνελ πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά εάν πρόκειται να δημιουργήσετε πολλά αντίγραφα. Είναι οικονομικός τρόπος και βγαίνει φθηνότερος. Η ανάκτηση του κόστους γίνεται ευκολότερη και θα καταλήξετε να έχετε καλά κέρδη.

2) Ταχύτερη διαδικασία – Η μεταξοτυπία είναι μια γρήγορη διαδικασία σε σύγκριση με άλλες μεθόδους διαφήμισης. Όταν η διαφήμισή σας προβάλλεται από εκατομμύρια υποψήφιους πελάτες, σίγουρα θα μετατρέψει ορισμένους από αυτούς τους υποψήφιους πελάτες σε πελάτες σας. Η διαδικασία της μεταξοτυπίας είναι απλή και χωρίς προβλήματα. Τα μόνα απαραίτητα είναι τα πάνελ οθόνης και τα απαραίτητα υλικά. Με αυτά, μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας. Τα χρώματα στεγνώνουν γρήγορα και θα μπορούσατε να αρχίσετε να προβάλλετε τις διαφημίσεις στο στοχευμένο κοινό.

3) Μεγαλύτερα σχέδια – Όταν πρόκειται για μεγαλύτερα σχέδια, η μεταξοτυπία είναι η ιδανική επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε να είστε πιο δημιουργικοί και ευρηματικοί όταν πρόκειται να επιλέξετε το μέγεθος του πίνακα οθόνης. Είναι δυνατό να γίνουν μεγαλύτερα αντίστοιχα του σχεδίου, χωρίς καμία παραμόρφωση στα κείμενα και τις εικόνες. Όσον αφορά την ψηφιακή εκτύπωση, δεν είναι πολύ εύκολο να κάνετε προσαρμογές.

4) Μεγάλη γκάμα χρησιμότητας – Η μεταξοτυπία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για διάφορα πράγματα. Η μεταξοτυπία χρησιμοποιείται για την εκτύπωση σχεδίων σε ρούχα, υφάσματα και ενδύματα. Εξυπηρετεί επίσης την εκτύπωση σε ετικέτες προϊόντων, την εκτύπωση κυκλωμάτων, την προσθήκη διαφορετικών σχεδίων σε μπαλόνια κ.λπ.

5) Στιβαρό και σκληρό – Οι εκτυπώσεις οθόνης είναι σκληρές και στιβαρές. Παρά την έκθεση των μεταξοτυπωμένων υφασμάτων σε σκληρές συνθήκες, τα χρώματα δεν φαίνονται κουρασμένα και θαμπά. Θα χρειαζόταν αρκετός χρόνος για να γίνουν θαμπά και ασαφή τα χρώματα και τα κείμενα.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στην μεταξοτυπία είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον σε σύγκριση με τα πλαστικά μελάνια. Τα χρώματα είναι ελκυστικά και ζωηρά.

Σχολιάστε