Κριτική HP OMEN Desktop 870-130VS – Εξαιρετική επιφάνεια εργασίας ψυχαγωγίας με ελκυστικό σχεδιασμό

Είναι εύκολο να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας ψυχαγωγία με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή Omen. Η σειρά 870 συνοδεύεται από επεξεργαστές Intel Core i7, γραφικά NVIDIA GeForce 1070 από την HPI και πολλούς τόνους μνήμης. Μπορείτε επίσης να βυθιστείτε στα παιχνίδια σας στα μοντέλα με διαμόρφωση VR-ready. Υπάρχει επίσης χώρος για δύο σκληρούς δίσκους. Αυτά τα μηχανήματα δεν είναι μόνο ισχυρά, αλλά και μονάδες όπως το HP OMEN Desktop 870-130VS έχουν επίσης ωραία εμφάνιση με ελκυστικά, φουτουριστικά σχέδια.

Αυτός ο πύργος επιτραπέζιου υπολογιστή είναι γνωστός για το σασί από βουρτσισμένο μέταλλο και τον φωτισμό LED. Μπορείτε να χαρίσετε με το αγαπημένο σας χρώμα ή να συνδυάσετε μια ποικιλία χρωμάτων και να το προσαρμόσετε έτσι ώστε τα φώτα να αντιδρούν στην απόδοση. Επιλέξτε κόκκινο νέον, πορτοκαλί, μπλε, κίτρινο, πράσινο κ.λπ. Υπάρχουν τρεις τρόποι προσαρμογής: στατική, εμφάνιση χρώματος και θερμοκρασία CPU (τα χρώματα αντιδρούν στην απόδοση και τη θερμοκρασία), η οποία είναι κατάλληλη για το προσωπικό σας στυλ.

Στη δεξιά πλευρά της θήκης υπάρχουν ανοίγματα που βοηθούν στην απαγωγή της θερμότητας. Η αριστερή πλευρά είναι ουσιαστικά ένα μινιμαλιστικό μαύρο πάνελ. Οι διαστάσεις του πύργου σε ίντσες είναι 20,51 x 11,22 x 19,65 (Π, Υ, Β)

Ο ήχος παρέχεται μέσω ήχου Surround DTS. Το Dedicated to Sound είναι μια σειρά τεχνολογιών ήχου πολλαπλών καναλιών που ορισμένοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι είναι ανώτερη ακόμη και από τον ήχο Dolby Digital. Μείνετε συνδεδεμένοι ασύρματα με το Intel 802.11 Wi-Fi / Bluetooth 4.2 combo.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι επεξεργαστές Intel Core i7 συνοδεύονται από το HP OMEN Desktop 870-130VS. Η βασική διαμόρφωση περιλαμβάνει ένα μοντέλο i7-6700, το οποίο τα πάει εξαιρετικά καλά σε δοκιμές απόδοσης. Ωστόσο, εάν θέλετε πραγματικά να τα καταφέρετε, ίσως θέλετε να επιλέξετε την επιλογή με τέσσερις πυρήνες / HT (i7-6700K) με κοινόχρηστη μνήμη cache 8MB και ταχύτητα 4,0 GHz.

Μνήμη και αποθήκευση HP OMEN Deskop 870-130VS

Ανεξάρτητα από τον επεξεργαστή που θα επιλέξετε, το σύστημα διαθέτει 32 GB μνήμης (DDR4), που είναι υπεραρκετό για τον χειρισμό οποιουδήποτε παιχνιδιού ή δραστηριότητας πολυμέσων.

Οι ανάγκες αποθήκευσης θα καλυφθούν είτε με μονάδα σκληρού δίσκου 2 TB + 256 SSD combo είτε 3 TB SATA (7200-RPM) και 512 GB SSD. Υπάρχει επίσης μια μονάδα οπτικού δίσκου DVD/Blu-Ray. Μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας καθίσταται δυνατή με τα γραφικά NVIDIA GeForce GTX (1070 by HPI), με την επιλογή να ανέβει μέχρι το 1080.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του 130VS περιλαμβάνουν 6 θύρες USB (τέσσερις 2.0 και δύο 3.0), συνδυασμό ακουστικών και μικροφώνου, συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης 7 σε 1 και 1 υποδοχή PCIe x16. Ο υπολογιστής συνοδεύεται από ενσύρματο πληκτρολόγιο USB με έλεγχο έντασης.

Το HP OMEN Desktop 870-130VS είναι αρκετά το μηχάνημα, με τον συνδυασμό ισχυρού εσωτερικού υλικού και εξαιρετικής σχεδίασης, που προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να βιώσουν παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες όπως θέλουν.

Η HP είναι ο παγκόσμιος ηγέτης όσον αφορά τους επιτραπέζιους υπολογιστές παιχνιδιών, τους επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά. Η εταιρεία προσπαθεί πάντα να κάνει τα προϊόντα της προσιτά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αξιολογήσετε HP OMEN Desktop 870-130VS προσφορές με έκπτωση για να μάθετε πώς να κάνετε οικονομία.

Σχολιάστε