Κριτική HP Pavilion Slimline s5780t

Αν κοιτάξουμε γύρω μας στην καθημερινή μας ζωή, συναντάμε διαφορετικές διαφημίσεις περίπου 5 έως 6 φορές την ημέρα ακούγοντας ραδιόφωνο ενώ οδηγείτε και κοιτάζοντας διαφημιστικές πινακίδες σχετικά με το πράσινο και σώστε τον πλανήτη γη. Βλέπουμε επίσης κάτι γραμμένο όπως να μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος, νερού και φυσικού αερίου και να εξοικονομήσετε φυσικούς πόρους. Και κατά κάποιο τρόπο συμβάλλουμε σε αυτό με διαφορετικούς τρόπους. Παραμένουμε προσεκτικοί, μην αφήνουμε τους υπολογιστές σε κατάσταση αναμονής, απενεργοποιούμε τις οθόνες ενώ δεν τις χρησιμοποιούμε και κάποιες άλλες προφυλάξεις. Αλλά πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι αν εξοικονομείτε ηλεκτρική ενέργεια ενώ χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας ή πόσο συναρπαστικό θα ήταν αν χρησιμοποιείτε έναν ενεργειακά αποδοτικό υπολογιστή, με όλους τους εξαιρετικά βαρείς επεξεργαστές και τεράστιο αποθηκευτικό χώρο.

Η HP έχει καταλήξει σε μερικές εκπληκτικές προδιαγραφές, το HP Pavilion Slimline s5780t έχει σχεδιαστεί για να είναι λεπτό και αστραφτερό για να καταλαμβάνει χαμηλό χώρο και φαίνεται ελκυστικό ακόμα και αν μπορείτε να το διορθώσετε με όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία. Είναι κάτι που είμαι άγριο θηρίο – αλλά θα πάω για την ειρήνη. Αν κοιτάξετε τις προδιαγραφές για το HP Pavilion Slimline s5870t, έχει επεξεργαστή 3,8 GHz και 8MB cache με τεχνολογία turbo boost και μπορεί να υποστηρίξει έως και 12 GB κύριας μνήμης. Η αποθήκευση είναι απίστευτη. είναι 2TB με σκληρό δίσκο SATA 7200rpm. Έχει σχεδιαστεί με τρόπο που κάθε φορά που ο υπολογιστής χρειάζεται επιπλέον απόδοση, επιταχύνει αυτόματα το σύστημα και όταν δεν κάνετε πολλά είναι ενεργειακά αποδοτικό.

Το HP Pavilion Slimline s5780t σάς επιτρέπει να εκτελέσετε πολλές εφαρμογές και ένα τρισδιάστατο παιχνίδι με βαριά γραφικά όπου μπορείτε να κάνετε σίγαση του ήχου του παιχνιδιού και να παίξετε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής. Κατά τη λήψη και το σερφ, σε διαστήματα παιχνιδιού εξακολουθεί να έχει ένα δωμάτιο όπου δεν καταλαμβάνετε όλες τις δυνατότητες. Φαίνεται λεπτό γυαλιστερό, πολύ εύθραυστο και αρκετά φωτεινό. Έρχεται με Intel(R) HD Graphics 2000 που υποστηρίζει πολύ καλά HD και γραφικά, ώστε να μπορείτε να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα με την τεχνολογία μικρορύθμισης DVD. Ωστόσο, εάν είστε λάτρης των γραφικών και θέλετε μια βαριά κάρτα γραφικών, τότε έχετε δύο επιλογές είτε 1GB NVIDIA GeForce 315 ή 1GB ATI Radeon HD 5450. Ήχος με ήχο surround 7.1 HP Pavilion Slimline s5780t που έχει ενσωματωμένο ήχο beats και ενσωματωμένο ήχο ποιότητας στούντιο .

Η τιμή εκκίνησης είναι 619,99 $. Αυτό συμβαίνει με την τιμή της βασικής διαμόρφωσης που ανεβαίνει με μεγάλο κενό καθώς όταν πρόκειται για προτεινόμενη διαμόρφωση η τιμή είναι 1.108,98 $. Επιπλέον, με εξοικονόμηση ενέργειας και με όλες τις υψηλότερες προδιαγραφές, η τιμή είναι 1.578,99 $.

Σχολιάστε