Οι πολλές χρήσεις των σπιτιών οθόνης

Οι οθόνες δεν είναι πλέον μόνο για πικνίκ, με τα σημερινά νέα στυλ και τις άφθονες διαθέσιμες δυνατότητες, οι σκηνές οθόνης μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν για κάμπινγκ το Σαββατοκύριακο, ειδικές εκθέσεις, κυνήγι και εκδρομές για ψάρεμα. Ας ρίξουμε μια ματιά στη μεγάλη ποικιλία χρήσεων.

#1. Κατασκήνωση.

Πιθανώς η νούμερο ένα χρήση, ένα εξαιρετικό μέρος για φαγητό, προετοιμασία φαγητού, χαλάρωση ή απλώς ένα διάλειμμα από τον ήλιο. Δεδομένου ότι πολλά μοντέλα ενσωματώνουν πλέον αυτά που είναι γνωστά ως πλαϊνές κουρτίνες, η αντικατάσταση της οικογενειακής σκηνής για ένα ταξίδι κάμπινγκ το Σαββατοκύριακο είναι πλέον μια καλή ευκαιρία.

#2. Αλιεία.

Τι καλύτερο μέρος για να καθαρίσετε και να προετοιμάσετε τις μέρες σας. Η πλήρως θωρακισμένη περιοχή εμποδίζει τις μύγες, τα πουλιά και τα μικρά θηράματα να μπουν στο φρεσκοκαθαρισμένο ψάρι σας.

#3. Ειδικές Εκθέσεις.

Αγαπημένο για μεγάλο χρονικό διάστημα σε εκθέσεις σκύλων, αγωνιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις αυτοκινήτων και εμπορικές εκθέσεις. Ένα σπίτι με οθόνη μπορεί να προσφέρει την πρόσθετη προστασία που ένα κουβούκλιο απλά δεν μπορεί να προσφέρει. Και με τις διαθέσιμες τέντες, μπορείτε να προσφέρετε επιπλέον σκιά για εσάς ή τους πελάτες σας.

#4. Κυνήγι.

Οι κυνηγοί γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να ντύνουν τα ζώα τους σε μια ζώνη χωρίς σφάλματα. Το να μην μολύνουν τα ζωύφια στο φρεσκοκομμένο κρέας είναι απαραίτητο για καθαρή και υγιεινή ζωή.

#5. Κόμματα.

Ένας φανταστικός εξοπλισμός για κάθε είδους υπαίθριο πάρτι. Έχετε ένα Bar-B-Que; Ή ένα πάρτι γενεθλίων; Μια σκηνή με οθόνη μπορεί να βοηθήσει με αυτούς και πολλούς άλλους τύπους υπαίθριων πάρτι.

Η επιλογή του σπιτιού της οθόνης σας από τα πολλά διαθέσιμα μοντέλα μπορεί να φαίνεται δύσκολο έργο. Ξεκινήστε ελέγχοντας μεγάλες μάρκες όπως οι σκηνές Trek, Coleman ή Eureka. Όλα παρέχουν καλοφτιαγμένες σκηνές με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν. Ορισμένα μοντέλα όπως το Trek Canvas Screen House είναι ιδανικά για κατασκήνωση ή καταστάσεις υψηλού στρες, ενώ μοντέλα όπως το Coleman μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα για την αυλή ή για πικνίκ.

Εάν η εύκολη εγκατάσταση είναι προτεραιότητα, μπορείτε να αναζητήσετε προϊόντα που ενσωματώνουν πλαίσια insta-set. Αυτά τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχέδια πλαισίων προσφέρουν μια ελαφριά δομή και μια σκηνή που συνήθως μπορεί να ρυθμιστεί σε λίγα μόνο λεπτά.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να θέλετε είναι οι πλαϊνές κουρτίνες. Αυτά τα πλαϊνά πάνελ συνήθως κλείνουν με φερμουάρ και λειτουργούν σαν τυπικός τοίχος σκηνής όταν είναι κλειστοί, παρέχοντάς σας προστασία της ιδιωτικής ζωής και τις καιρικές συνθήκες. Όταν τυλίγεται, μπορείτε να έχετε πλήρη ροή αέρα μέσα ή έξω από οποιαδήποτε πλευρά επιλέγετε. Νομίζω ότι το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτών των πάνελ είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τέντες για πρόσθετη σκιά ή για να παρέχουν μια περιοχή χωρίς βροχή έξω από τη σκηνή. Η υπέροχη ύπαιθρος μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη διασκέδαση με τη σωστή οθόνη.

Σχολιάστε