Οφέλη από την επισκευή της οθόνης του iPhone σας έναντι της αγοράς ενός νέου τηλεφώνου

Όταν αγοράζετε ένα iPhone, ουσιαστικά παντρεύεστε τον πάροχο ασύρματου τηλεφώνου σας για τα επόμενα δύο χρόνια. Το τηλέφωνο αγοράζεται συχνά με επιδότηση ασύρματου φορέα που μειώνει το κόστος της συσκευής από $500 ή $600 σε περίπου $199. Οι αερομεταφορείς πληρώνουν άνετα αυτή την επιδότηση επειδή σας βάζουν να υπογράψετε μια σύμβαση που σας δεσμεύει σε δύο χρόνια υπηρεσίας. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή συμφωνία για εσάς και μια καλή συμφωνία για την εταιρεία ασύρματης επικοινωνίας, αλλά μόνο εάν το iPhone σας παραμείνει λειτουργικό κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών. Εάν δεν το κάνει, η συμφωνία μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται άδικη.

Για παράδειγμα, ξέρατε ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα άλλο iPhone με 199 $ εάν χαλάσει το τρέχον τηλέφωνό σας; Αυτή η επιδότηση τηλεφώνου ισχύει μόνο για την πρώτη σας συσκευή. Εάν συμβεί κάτι στην οθόνη του τηλεφώνου σας — ραγίσει ή σπάσει, για παράδειγμα — και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, θα συνεχίσετε να πληρώνετε για δύο χρόνια ασύρματης υπηρεσίας. Και αν θέλετε να αντικαταστήσετε το iPhone σας με ένα νέο, θα καταλήξετε να πληρώσετε την πλήρη λιανική τιμή των 500 $ ή 600 $ για να αποκτήσετε το ίδιο τηλέφωνο που αγοράσατε προηγουμένως με 300 $ ή 400 $ λιγότερο. Ακόμη και η αγορά μιας μεταχειρισμένης συσκευής μπορεί να είναι πιο ακριβή από ένα ολοκαίνουργιο επιδοτούμενο τηλέφωνο που αγοράζεται σε ένα κατάστημα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απίστευτα σημαντικό να γνωρίζετε τις επιλογές σας όταν πρόκειται για επισκευή οθόνης iPhone. Εάν έχετε καταστρέψει την οθόνη του τηλεφώνου σας, ενδέχεται να καλύπτεστε ή να μην καλύπτεστε από την εγγύησή της, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκε η ζημιά. Εάν η εγγύηση δεν καλύπτει τη ζημιά, θα πρέπει είτε να βρείτε έναν ειδικό επισκευής οθόνης είτε να αγοράσετε ένα άλλο τηλέφωνο σε μεταχειρισμένη τιμή ή μη επιδοτούμενη πλήρη τιμή λιανικής. Για όσους θέλουν να λειτουργήσουν ξανά το αρχικό τους iPhone χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να αντικαταστήσουν πλήρως τη συσκευή, η λήψη ή η αποστολή του τηλεφώνου σε μια εταιρεία επισκευής οθόνης είναι ίσως η πιο οικονομική επιλογή.

Εάν έχετε καταστρέψει την οθόνη του iPhone σας και θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το ίδιο τηλέφωνο, αναζητήστε μια αξιόπιστη εταιρεία επισκευής οθόνης στην περιοχή σας ή μια εταιρεία που δέχεται παραδόσεις τηλεφώνου μέσω ταχυδρομείου. Μπορείτε να κάνετε μια διαδικτυακή αναζήτηση ή να ρωτήσετε φίλους ή συγγενείς σχετικά με εταιρείες που μπορεί να είχαν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα όταν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα iPhone στον ασύρματο πάροχο.

Σχολιάστε