Ο καλύτερος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών για το Far Cry Primal

Το Far Cry 5 ή Far Cry Primal κυκλοφόρησε και είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του προκατόχου του όσον αφορά την επιτυχία.

Το παιχνίδι διαθέτει όμορφα σκηνικά που μπορούν πραγματικά να σας επιτρέψουν να βυθιστείτε στον κόσμο που ήταν πριν από 10.000 χρόνια.

Με όλα αυτά, τίθεται ένα ερώτημα: θα μπορούσατε να εκτελέσετε αυτό το παιχνίδι σε αρκετά υψηλό ρυθμό καρέ και ρυθμίσεις ποιότητας.

Για να εκτελέσετε αυτό το παιχνίδι, θα χρειαστείτε περισσότερες από αξιοπρεπείς προδιαγραφές στον φορητό υπολογιστή σας.

Αυτές οι προδιαγραφές περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν επεξεργαστή Core i3, μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών και τουλάχιστον 4 GB μνήμης RAM. Αυτές είναι οι ελάχιστες προδιαγραφές συστήματος που απαιτούνται για την εκτέλεση αυτού του παιχνιδιού.

Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε έναν φορητό υπολογιστή που όχι μόνο τρέχει το παιχνίδι, αλλά μπορεί να αποδώσει όλα τα όμορφα τοπία με μεγάλη λεπτομέρεια, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τη λίστα προτεινόμενων απαιτήσεων συστήματος.

Η πρώτη απαίτηση που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η CPU. Στο προτεινόμενο φύλλο προδιαγραφών επισημαίνει τον επεξεργαστή Core i7 της Intel ως απαραίτητο στοιχείο. Θα πρέπει να στοχεύσετε σε έναν επεξεργαστή 5ης ή 6ης γενιάς από την οικογένεια CPU τους.

Επίσης, θα πρέπει να σκεφτείτε την κάρτα γραφικών. Δεν θα μπορείτε να εκτελέσετε κανένα σύγχρονο παιχνίδι χωρίς ειδική κάρτα γραφικών, για να μην αναφέρουμε το Far Cry Primal.

Ως πιο συγκεκριμένος στόχος, θα πρέπει να εστιάσετε στην εύρεση ενός φορητού υπολογιστή που να είναι εξοπλισμένος με μια ειδική κάρτα γραφικών από τη σειρά 800m της NVIDIA τουλάχιστον.

Όσον αφορά τη μνήμη συστήματος, ο φορητός υπολογιστής παιχνιδιών σας θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM, αν όχι περισσότερο. Η απόδοση και η ρευστότητα της εφαρμογής σχετίζονται στενά με την ποσότητα μνήμης RAM που είναι εγκατεστημένη στο σύστημα. Σας συνιστώ να πάρετε ένα φορητό υπολογιστή με 16 GB μνήμης RAM για το Far Cry Primal.

Η επίλυση αυτή είναι μια βασική πτυχή. Εάν μια χαμηλή ανάλυση είναι καλή από τη δική σας οπτική γωνία, τότε μπορείτε να αποκτήσετε έναν καλά εξοπλισμένο φορητό υπολογιστή από την πλευρά του υλικού και να παίξετε το παιχνίδι με κανονικές ρυθμίσεις σε κανονική ανάλυση. Αλλά πού είναι η διασκέδαση σε αυτό;

Θα πρέπει να στοχεύσετε να αποκτήσετε έναν από αυτούς τους ειδικούς φορητούς υπολογιστές με ανάλυση οθόνης τουλάχιστον 1920 x 1080, αν όχι 2K ή ακόμα και 4K.

Λάβετε υπόψη ότι για να εκτελέσετε ένα παιχνίδι αυτού του μεγέθους σε πλήρη ανάλυση 4k, θα χρειαστείτε περισσότερα από έναν τυπικά εξοπλισμένο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών. Εδώ απαιτείται μια αποκλειστική κάρτα γραφικών υψηλής ποιότητας, μαζί με έναν ισχυρό επεξεργαστή και μια τεράστια ποσότητα μνήμης RAM.

Ο σκληρός δίσκος είναι επίσης σημαντικός. Δεν είναι τόσο σημαντικές όσο οι άλλες προδιαγραφές, καθώς οι απαιτήσεις συστήματος για σκληρούς δίσκους συνίστανται μόνο στη χωρητικότητα, αλλά θα πρέπει να εστιάσετε στην αγορά ενός φορητού υπολογιστή με ενσωματωμένη μονάδα SSD. Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια σας θα φορτώνονται πολύ πιο γρήγορα μεταξύ των σκηνών και θα μπορείτε να αποθηκεύετε γρήγορα τα παιχνίδια σας εν κινήσει, χωρίς σημαντικές απώλειες απόδοσης.

Σχολιάστε