Παραβίαση επιτραπέζιου υπολογιστή

Ενώ ένας επιτραπέζιος υπολογιστής δεν έχει τη δυνατότητα φορητότητας που έχει ένας φορητός υπολογιστής, έχει μεγαλύτερη απόδοση. Για να διασφαλίσετε ότι αξιοποιείτε συνεχώς στο έπακρο την επιφάνεια εργασίας σας, διατηρείτε ενημερωμένα τα στοιχεία. Καθώς βγαίνουν νέα και ταχύτερα RAM και επεξεργαστές, αναβαθμίστε τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Με αυτόν τον τρόπο, ο επιτραπέζιός σας υπολογιστής θα εκτελεί πάντα φορητό υπολογιστή.

Εάν πρόκειται να κάνετε κάποιες αναβαθμίσεις στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, φροντίστε να γειωθείτε πριν ξεκινήσετε να εργάζεστε στον υπολογιστή σας. Ένα απλό τράνταγμα στατικού ηλεκτρισμού μπορεί να είναι περισσότερο από αρκετό για να τηγανίσετε τη μητρική σας πλακέτα. Εάν δεν γειωθείτε, θα θέσετε ολόκληρο το σύστημά σας σε κίνδυνο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα λογισμικό προστασίας από ιούς. Χωρίς πρόγραμμα προστασίας από ιούς, το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να βρει το δρόμο του στο λειτουργικό σας σύστημα. Αυτό το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να κλέψει προσωπικές πληροφορίες και να κάνει τον υπολογιστή σας να λειτουργεί αργά. Πολλά προγράμματα στην αγορά θα εκτελέσουν σάρωση και επισκευή σε ένα χρονοδιάγραμμα, εάν το ρυθμίσετε να γίνεται ως τέτοιο.

Η κατασκευή του δικού σας υπολογιστή μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα, ενώ ταυτόχρονα παράγει ένα σύστημα που είναι δύο φορές πιο ισχυρό από αυτό που θα αποκτούσατε αν τον αγοράζατε από έναν κατασκευαστή. Η κατασκευή του δικού σας υπολογιστή εξοικονομεί χρόνο, χρήμα και κόβει τον μεσαίο άνδρα. Ξεκινήστε να χτίζετε το δικό σας σήμερα!

Εάν αγοράζετε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή στο διαδίκτυο, φροντίστε να τον δείτε αυτοπροσώπως, αν μπορείτε. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να αγοράσετε έναν υπολογιστή Dell online, προσπαθήστε να τον δείτε σε ένα κατάστημα κοντά σας προτού τον αγοράσετε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα πλήκτρα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους για άνεση ή ότι η οθόνη δεν είναι τόσο μεγάλη όσο νομίζατε. Εάν μπορείτε να δείτε ένα φυσικό μοντέλο, θα σας βοηθήσει να κάνετε την απόφασή σας πιο εύκολη.

Εξετάστε προσεκτικά τυχόν πρόσθετα που συνοδεύουν τον επιτραπέζιο υπολογιστή που θέλετε να αγοράσετε. Πολλοί υπολογιστές έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν επιπλέον αξεσουάρ. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μόνο αυτά που χρειάζεστε. Επίσης, να είστε προσεκτικοί καθώς πολλά πρόσθετα είναι φθηνότερα σε άλλους ιστότοπους. Αυτά που αγοράζονται απευθείας από κατασκευαστές υπολογιστών πωλούνται συνήθως σε κορυφαίες τιμές.

Δείτε τι περιλαμβάνεται για τη συντήρηση του επιτραπέζιου υπολογιστή σας. Ελέγξτε για να δείτε αν θα υπάρχει επιτόπου σέρβις ή ένας τεχνικός που θα φτάσει στην τοποθεσία σας για να κάνει επισκευές για τη διάρκεια της εγγύησής σας. Μάθετε τι λαμβάνετε εάν δεν προσφέρεται στον χώρο, καθώς και για πόσο χρόνο. Ελέγξτε εάν το μηχάνημά σας μπορεί να επισκευαστεί σε τοπικό κέντρο σέρβις. Επίσης, κοιτάξτε τα χρονικά πλαίσια για αντικαταστάσεις, επισκευές και εάν λάβετε δανεικό υπολογιστή σε περίπτωση που το χρονικό πλαίσιο είναι απαράδεκτο.

Δοκιμάστε να φτιάξετε τον δικό σας υπολογιστή Αμαξα προς μίσθωση. Αντί να αγοράσετε έναν υπολογιστή έτοιμο από μια μεγάλη εταιρεία, δοκιμάστε να φτιάξετε τον δικό σας υπολογιστή. Αυτό ακούγεται περίπλοκο, αλλά μπορείτε να λάβετε βοήθεια στο διαδίκτυο. Θα διαπιστώσετε ότι η κατασκευή του δικού σας υπολογιστή σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κάτι που να ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Μετρήστε τον χώρο όπου πιθανότατα θα πάει ο επιτραπέζιος υπολογιστής σας. Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές έχουν διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τις μάρκες και τα μοντέλα που είναι. Κάποια θα έχουν μικρό προφίλ, ενώ άλλα θα καταλαμβάνουν πολύ κάθετο χώρο. Μάθετε τι μπορείτε να χωρέσετε στην τοποθεσία που εξετάζετε.

Για να διατηρήσετε τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε λειτουργία με τη μέγιστη απόδοση και για να διασφαλίσετε ότι ο ανεμιστήρας ψύχει τα εξαρτήματα, ξεσκονίστε το εσωτερικό μία φορά την εβδομάδα. Η θήκη είναι συνήθως εύκολο να ξεβιδωθεί και να αφαιρεθεί, μετά πάρτε ένα δοχείο πεπιεσμένου αέρα και ψεκάστε τη σκόνη. Αυτό θα διατηρήσει τον υπολογιστή καθαρό και θα επιτρέψει στον ανεμιστήρα να κάνει τη δουλειά του.

Σχολιάστε