Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ενός ρολογιού με οθόνη αφής

Ένα από τα πιο καυτά νέα gadget που κυκλοφορούν στην ηλεκτρονική αγορά είναι το ρολόι με οθόνη αφής. Καθώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει, οι συσκευές έχουν γίνει μικρότερες και πιο λειτουργικές. Οι υπολογιστές που κάποτε είχαν το μέγεθος ενός δωματίου είναι τώρα λεπτοί, κομψοί και δεν είναι μεγαλύτεροι από ένα σημειωματάριο. Οι ογκώδεις συσκευές αναπαραγωγής CD έχουν πλέον αντικατασταθεί με κομψές συσκευές αναπαραγωγής mp3 που μπορούν να χωρέσουν στις τσέπες των ανθρώπων. Οι τηλεοράσεις έχουν χάσει το εξωτερικό τους που μοιάζει με κουτί και πολλές πλέον υπάρχουν ως συσκευές επίπεδης οθόνης. Λόγω αυτής της τάσης, τα τηλέφωνα έχουν επίσης εξελιχθεί. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που το ρολόι με οθόνη αφής έχει γίνει τόσο δημοφιλές. Αλλά αυτή η συσκευή δεν είναι απαραίτητα κατάλληλη για όλους. Παρακάτω είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που συνοδεύουν αυτόν τον τύπο ρολογιού.

Θετικές πλευρές

Το ρολόι με οθόνη αφής είναι ιδανικό για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν κλήσεις συνδιάσκεψης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ρολογιών έχουν επίσης δυνατότητες τηλεφώνου. Αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω του ρολογιού του. Αυτός ο τύπος gadget είναι ιδανικός για πολυάσχολους επιχειρηματίες που χρειάζονται συχνά να έρχονται σε επαφή με τους συνεργάτες τους. Μερικές φορές ανακαλύπτονται δυνητικοί πελάτες και αυτές οι πληροφορίες πρέπει να αναμεταδοθούν γρήγορα και αμέσως. Η ευκολία που συνδέεται με αυτά τα ρολόγια τα κάνει ιδιαίτερα επιθυμητά. Ένα ρολόι αφής είναι επίσης εξαιρετικό για τζόκινγκ και προπόνηση. Η μουσική μπορεί να αναπαραχθεί στις συσκευές και ένα άτομο δεν χρειάζεται να ανησυχεί ότι έχει μια τσέπη για το τηλέφωνό του. Αυτό το καθιστά ακόμη πιο βολικό για όσους έχουν πολυάσχολο και δραστήριο τρόπο ζωής.

Αρνητικές όψεις

Σε αντίθεση με τα έξυπνα τηλέφωνα, τα τηλέφωνα με οθόνη αφής δεν μπορούν να υποστηρίξουν διάφορα παιχνίδια και λήψεις λογισμικού. Ένα τηλέφωνο με ρολόι με οθόνη αφής είναι ιδανικό για όσους θέλουν να πραγματοποιούν κλήσεις πρόσωπο με πρόσωπο γρήγορα. Ωστόσο, όσοι χρησιμοποιούν συχνά ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να απογοητευτούν από τις περιορισμένες δυνατότητες αυτών των ρολογιών. Είναι σχεδόν αδύνατο να σερφάρετε στο διαδίκτυο σε ένα ρολόι με οθόνη αφής δεδομένης της μικρής οθόνης και του βασικού λειτουργικού συστήματος. Συχνά μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε στο πληκτρολόγιο, καθώς τα κουμπιά είναι μικροσκοπικά και το πάτημά τους μπορεί να είναι δύσκολο. Αλλά όσοι χρειάζεται να κάνουν συχνές κλήσεις δεν πρέπει να αποθαρρύνονται από την αγορά αυτής της συσκευής.

Ένα ρολόι που διαθέτει δυνατότητες οθόνης αφής είναι μια εξαιρετική επένδυση για όποιον χρειάζεται να πραγματοποιεί κλήσεις σε συχνή βάση. Επιτρέπει εύκολες κλήσεις πρόσωπο με πρόσωπο και βασική χρήση του Διαδικτύου. Ωστόσο, δεν υποστηρίζουν επίσης όλο το λογισμικό και δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως υποκατάστατα για κανονικά έξυπνα τηλέφωνα. Αυτό το ρολόι είναι ιδανικό για όποιον χρειάζεται μια βολική και εύχρηστη συσκευή.

Σχολιάστε