Πράγματα που αναζητούν οι άντρες Κριοί σε έναν εραστή – Τρόποι για να αποπλανήσετε και να προσελκύσετε το κριάρι κοντά σας

Όταν ένας άντρας Κριός ερωτεύεται, είναι σαν ένα άγριο θηρίο απαλλαγμένο από τα ηνία του και έτοιμος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αιχμαλωτίσει το κορίτσι του – αλλά φυσικά με χάρη και κομψότητα. Το χάρισμα ενός Κριού είναι σίγουρα ακαταμάχητο και οι περισσότερες γυναίκες θα ήταν δύσκολο να μην πέσουν στα δελεαστικά κόλπα του και στους δελεαστικούς τρόπους του να σε κάνει για πάντα δικό του. Ωστόσο, η προσπάθεια να κάνεις έναν άντρα Κριό να σε ερωτευτεί μπορεί να αποδειχτεί αρκετά περίπλοκη. Ας το απλοποιήσουμε σήμερα – παρακάτω είναι μερικά πράγματα που αναζητούν οι άντρες Κριοί σε έναν εραστή – και ας μάθουν τα μαθήματα για το πώς να σαγηνεύσουν το κριάρι μια για πάντα!

  • Εννοια. Το να κάνεις χαζό μπορεί να σου φαίνεται χαριτωμένο, αλλά σίγουρα δεν είναι σε έναν τυπικό Κριό. Είτε θα σας αρνιόταν κατάματα είτε θα εκμεταλλευόταν την ευαλωτότητά σας. Οπότε χτίστε λίγη ισορροπία και δείξτε του την αξία σας. Είσαι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο και είσαι πρόθυμος να παλέψεις μαζί του στη μάχη της εξυπνάδας.
  • Αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση είναι ομορφιά. Όταν είσαι όμορφος, μόνο αυτό θα είσαι όταν δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Αλλά όταν είσαι όμορφη και το ξέρεις και το καμαρώνεις – γίνεσαι αμέσως ένα σούπερ καυτό μωρό στα μάτια του. Μάθετε πώς να κουβαλάτε τον εαυτό σας καλά και θα κουβαλάτε την καρδιά του στα χέρια σας σε ελάχιστο χρόνο.
  • Ανεξαρτησία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Ram θα είναι πάντα σε επιφυλακή με γυναίκες που μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους. Είναι σίγουροι για τον εαυτό τους, ασφαλείς και ανεξάρτητοι. Το να έχετε μια ισχυρή προσωπικότητα θα λειτουργήσει καλά με έναν Κριό – έχουν επίσης ισχυρή αίσθηση του εαυτού τους.
  • Φιληδονία. Το να είσαι hot και σέξι είναι ένα δώρο – και στον Κριό δεν θα το χάσει ποτέ. Έχουν μάτι με οτιδήποτε πολύτιμο και εργάζονται σκληρά για να το έχουν. Γι’ αυτό, όταν ξεχειλίζεις από σεξουαλικότητα, ο άντρας Κριός θα είναι ο πρώτος που θα σε πλησιάσει και θα φλερτάρει – το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό τους τον κάνει να είναι πρώτος σε όλα – ακόμα και σε σένα.
  • Εγκέφαλοι. Μια έξυπνη γυναίκα είναι πάντα δελεαστική για έναν άντρα Κριό – δεν παύει να τον εντυπωσιάζει και να τον ελκύει τόσο πολύ. Όταν μια γυναίκα είναι έξυπνη, που δεν φοβάται να πει τι ακριβώς έχει στο μυαλό της και δεν αισθάνεται κατώτερη από κανέναν, ένας Κριός μπορεί να ερωτευτεί εκεί και τότε. Μπορείτε να χειριστείτε την πρόκληση;

Εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να αποκαλύψετε τα μυστικά για το πώς να είστε ελκυστικός και απολύτως επιθυμητός στο αντίθετο φύλο; Θέλεις να μάθεις πώς να είσαι με επιτυχία σαγηνευτική και να την κάνεις να σε θέλει περισσότερο; Ανακαλύψτε περισσότερα για το τι είδους γυναίκες Κριός άντρες όπως και η συμβατότητα με την κινεζική αστρολογία ρομαντισμού επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μου αυτήν τη στιγμή. Περιέχει όλες τις εκπληκτικές μεθόδους για το πώς να τα κάνετε όλα! Είστε ένα κλικ μακριά από όλο τον ενθουσιασμό.

Σχολιάστε