Πώς λειτουργούν τα Hoverboards; Μια πιο προσεκτική ματιά στους πίνακες αυτοεξισορρόπησης

Τα χόβερμπορντ έχουν γίνει στη μόδα με τους ανθρώπους να τα αγοράζουν σε όλο τον κόσμο και τα πουλούσαν σαν ζεστά κέικ την περίοδο των γιορτών. Ενώ απέκτησαν τεράστια δημοτικότητα, υπήρξαν επίσης ανησυχίες για την ασφάλεια με τους ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι εκρήγνυνται λόγω των μπαταριών ιόντων λιθίου και των ασταθών επιπέδων ελέγχου ισχύος. Αλλά οι φημισμένες μάρκες έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσουν τα κατάλληλα επίπεδα ασφάλειας αυτών των προϊόντων, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το αινιγματικό «παιχνίδι» και ελέγξτε μόνοι σας πώς ακριβώς λειτουργούν αυτά τα συναρπαστικά παιχνίδια και εάν πρέπει να τα αποκτήσετε.

Η βασική αρχή για τη λειτουργία ενός hoverboard είναι ότι έχουν πλαίσια που περιστρέφονται στο κέντρο και τους ηλεκτροκινητήρες και τους αισθητήρες που περιλαμβάνονται στους τροχούς. Υπάρχουν γωνίες κλίσης, γυροσκόπια και άλλοι αισθητήρες που διασφαλίζουν ότι το hoverboard είναι όρθιο ανά πάσα στιγμή και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε καθόλου μήπως πέσετε κάτω. Υπάρχουν διακόπτες που περιλαμβάνονται κάτω από κάθε πέλμα και ενεργοποιούνται από την κίνηση των ποδιών, η οποία παρακολουθείται από αισθητήρες υπέρυθρων LED που στέλνουν σήματα ανάλογα με την κατάσταση των ποδιών σας. Όσο κρατάτε τα πόδια σας επίπεδα, δεν θα κινείται, αλλά καθώς γέρνετε προς τα εμπρός, οι κινητήρες θα λάβουν ένα σήμα ότι το άτομο που το πιλοτάρει θέλει να κινηθεί και η μητρική πλακέτα ενεργοποιεί αμέσως τους κινητήρες και το hoverboard κινείται προς όποια κατεύθυνση το πιλοτάρετε προς. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην τεχνολογία και μπορούμε να περιμένουμε τα hoverboard να έρχονται με ακόμη πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και αισθητήρες. Όλοι οι τροχοί έχουν τους δικούς τους αισθητήρες και είναι ανεξάρτητοι μεταξύ τους, ώστε να μπορείτε να κινείστε σε κύκλους και να κάνετε ελιγμούς όπως θέλετε.

Πώς να αναγνωρίσετε hoverboard καλής ποιότητας;

Αν αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε τις μικρές προδιαγραφές αυτών των hoverboard από τις κορυφαίες μάρκες, θα παρατηρήσετε ότι οι υψηλής ποιότητας διαθέτουν όλων των ειδών τις πιστοποιήσεις όπως CC, FCC και RoHS. Οι καλές εταιρείες είναι πάντα καλές μπαταρίες υψηλής ποιότητας από φημισμένους κατασκευαστές που είναι ασφαλείς στη χρήση και δεν έχουν καμία πιθανότητα να εκραγούν κατά τη χρήση, εκτός εάν υπάρχει κάποια βλάβη που έχει γίνει εξωτερικά ή εσωτερικά. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου κατά την οδήγηση είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα τον επίσημο φορτιστή που συνοδεύει το προϊόν για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη διάρκεια ζωής του hoverboard σας και θα αποτρέψει επίσης κάθε είδους ζημιά στην μπαταρία. Τα υψηλής ποιότητας hoverboard δεν θα υπερθερμανθούν ποτέ και αυτό είναι που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τις φθηνές παραλλαγές. Μπορείτε να τα οδηγείτε για ώρες χωρίς δυσκολίες. Όταν αγοράζετε ένα hoverboard, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε διεξοδικά τις προδιαγραφές για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε ένα προϊόν που είναι ασφαλές στη χρήση και δεν θα έχετε ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το μέλλον των hoverboard

Λόγω της φύσης των τροχών τους, τα hoverboard δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Αλλά η τεχνολογία αλλάζει και υπάρχουν μεγαλύτεροι τροχοί και καλύτεροι μηχανισμοί ανάρτησης που προστίθενται σε αυτούς για να εξασφαλίσουν περισσότερη ασφάλεια και καλύτερη οδηγική εμπειρία συνολικά.

Σχολιάστε