Πώς να διορθώσετε την οθόνη του iPad σας

Εάν διαθέτετε Apple iPad, τότε σίγουρα γνωρίζετε ότι αυτό το iPad δεν είναι φθηνό και ούτε επισκευάζεται η οθόνη του. Πρέπει να εκπλαγείτε διαβάζοντας ότι η εγγύηση ενός έτους της Apple δεν καλύπτει τυχαία ζημιά. Εάν η οθόνη σας έχει ραγίσει πολύ, τότε να είστε έτοιμοι να καταστρέψετε την πιστωτική σας κάρτα. Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να διαβάσετε και να γνωρίζετε σχετικά με μια επιδιόρθωση της οθόνης iPad της Apple.

Ζητήστε από την Apple να το διορθώσει

Οι χρήστες της Apple έχουν τη δυνατότητα AppleCare και εάν διαθέτετε αυτήν την πολυτέλεια, μπορείτε να αντικαταστήσετε την οθόνη του iPad σας σε αρκετά φτηνές τιμές. Το AppleCare είναι υπηρεσία από την Apple και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για δύο χρόνια πληρώνοντας 99 $. Καλύπτει δύο τυχαίες ζημιές της συσκευής σας Apple με χρέωση υπηρεσιών 49 $. Εάν δεν έχετε AppleCare, τότε η αντικατάσταση της οθόνης του iPad θα κοστίσει από 199 $ έως 599 $, ανάλογα με το μοντέλο του iPad σας. Εάν δεν μπορείτε να πάτε στην Apple, μπορείτε να ταχυδρομήσετε τη συσκευή σας μέσω αποστολής.

Ζητήστε από ένα τρίτο μέρος να το διορθώσει

Υπάρχουν επίσης άλλες διαθέσιμες επιλογές για να επισκευάσετε την οθόνη του iPad σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε κατάστημα επισκευής iPad για να αντικαταστήσετε την κατεστραμμένη οθόνη. Το μειονέκτημα της επιλογής ενός συνεργείου που δεν ανήκει στην Apple είναι ότι θα ακυρώσει την εγγύηση του iPad σας. Αλλά αν είστε εκτός εγγύησης, πηγαίνετε σε αυτά τα καταστήματα και διορθώνετε το πρόβλημα της οθόνης. Βεβαιωθείτε ότι το κατάστημα διαθέτει ποιοτικά ανταλλακτικά και έχει εμπειρία στην επισκευή των συσκευών. Έτσι, αντί να βρίσκομαι σε κατάσταση “πουλήστε το iPad σας‘, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο συνεργείο επισκευής και να διορθώσετε την οθόνη του iPad σας.

Μην κάνετε DIY

Συνιστάται ανεπιφύλακτα να μην προσπαθήσετε να επισκευάσετε την οθόνη ή οποιοδήποτε μέρος της συσκευής σας μόνοι σας, εκτός εάν ή έως ότου έχετε την απαιτούμενη γνώση και εξειδίκευση στην επισκευή των προϊόντων Apple. Και αν πραγματικά θέλετε ή προσπαθείτε να επισκευάσετε μόνοι σας την οθόνη, τότε έχετε κατά νου ότι πρώτα από όλα πρέπει να αγοράσετε ένα κιτ αντικατάστασης οθόνης αφής. Θα σας κοστίσει μεταξύ $30 και $400. Επομένως, πρέπει πρώτα να ξοδέψετε λίγα δολάρια για να επισκευάσετε μόνοι σας την οθόνη.

Αντιμετωπίστε το

Εάν δεν έχετε χρήματα ή απλά δεν θέλετε να επισκεφτείτε το συνεργείο, μπορείτε να προστατέψετε την οθόνη σας μέσω ενός προστατευτικού γυαλιού. Αλλά το προστατευτικό βοηθά μόνο εάν η οθόνη του iPad σας έχει μικρές ρωγμές. Δεν θα φαίνεται υπέροχο, αλλά τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο, θα προστατεύσει την οθόνη του iPad σας από περαιτέρω ζημιά.

Θέλετε να διαβάσετε για τα iPhone του 2018; Κάντε κλικ ΕΔΩ:

Η Apple δεν θα έχει σχεδίαση χωρίς πλαίσιο

Σχολιάστε