Πώς να διορθώσετε το σφάλμα μπλε οθόνης IGXPDX32 DLL στα Windows

Το σφάλμα igxpdx32.dll είναι ένα κοινό “σφάλμα μπλε οθόνης” για τα Windows, το οποίο προκαλείται από την αδυναμία του υπολογιστή σας να διαβάσει σωστά το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών Intel που χρειάζεται για να εκτελεστεί. Αυτό το αρχείο χρησιμοποιείται από τα προγράμματα οδήγησης γραφικών Intel για να βοηθήσει στον έλεγχο των ενσωματωμένων επιλογών γραφικών στον υπολογιστή σας και, κατά συνέπεια, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος του συστήματός σας. Παρά το γεγονός ότι αυτό το αρχείο είναι πολύ σημαντικό, προκαλεί συνεχώς μεγάλο αριθμό προβλημάτων, με αποτέλεσμα το σύστημά σας είτε να εμφανίζει το σφάλμα μπλε οθόνης που βλέπετε είτε να συμπεριφέρεται με πολύ περίεργο τρόπο. Μπορείτε να διορθώσετε τα προβλήματα με αυτό το αρχείο ακολουθώντας τα βήματα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνήθως σε αυτήν τη μορφή:

  • “Το igxpdx32.dll προκάλεσε PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA”

Το πρόβλημα πίσω από αυτό το σφάλμα είναι ότι ο υπολογιστής σας είτε δεν θα μπορεί να επεξεργαστεί το αρχείο igxpdx32.dll είτε θα έχει μια σειρά από άλλα σφάλματα συστήματος που καθιστούν πολύ δύσκολη την εκτέλεση. Επειδή το αρχείο είναι αναπόσπαστο μέρος της εφαρμογής Intel Graphics Driver, ο υπολογιστής σας γενικά δεν θα μπορεί να συνεχίσει να εκτελείται εάν αυτό έχει προκληθεί. Για να το διορθώσετε αυτό, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι όλο το λογισμικό σας λειτουργεί κανονικά και, στη συνέχεια, ότι ο υπολογιστής σας λειτουργεί επίσης σωστά.

Το πρώτο βήμα για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα είναι να επιδιορθώσετε οποιοδήποτε από τα σφάλματα / ζητήματα με το λογισμικό του υπολογιστή σας. Είναι πιθανό ο υπολογιστής σας είτε να έχει λογισμικό σε διένεξη ή κάποιο άλλο πρόβλημα με ένα πρόγραμμα που θα οδηγήσει στην εμφάνιση αυτού του σφάλματος. Εάν βλέπετε το πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά αυτό το πρόγραμμα, κάτι που μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στο “Έναρξη > Πίνακας Ελέγχου > Προσθήκη/Κατάργηση προγραμμάτων” και, στη συνέχεια, αφαιρώντας το πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας. Αυτό θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται από την επανεγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης Intel Graphics στο σύστημά σας.

Το δεύτερο στάδιο για την επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος είναι να καθαρίσετε στη συνέχεια το “μητρώο” του υπολογιστή σας με ένα εργαλείο καθαρισμού μητρώου. Το μητρώο είναι μια μεγάλη βάση δεδομένων που αποθηκεύει τις πληροφορίες, τις ρυθμίσεις και τις επιλογές για το σύστημά σας και θα κρατήσει μέσα τα πάντα, από την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας μέχρι τα πιο πρόσφατα email σας. Η βάση δεδομένων του μητρώου είναι στην πραγματικότητα μια σημαντική αιτία σφαλμάτων igxpdx32.dll στο σύστημά σας λόγω του τρόπου με τον οποίο θα καταστρέφεται και θα καταστρέφεται συνεχώς. Εξαιτίας αυτού, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου για να σαρώσετε το σύστημά σας και να απαλλαγείτε από όλα τα μολυσμένα μέρη της βάσης δεδομένων του μητρώου που μπορεί να έχει το σύστημά σας.

Σχολιάστε