Πώς να διορθώσετε το "Όχι Αρκετό Σφάλμα Μνήμης" Για το PSP

Παρατήρησα ότι αυτή η ερώτηση τίθεται τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα στα δημοφιλή φόρουμ βοήθειας του PSP, γι’ αυτό αποφάσισα να δημοσιεύσω ένα σεμινάριο για το πώς να διορθώσετε το “σφάλμα ανεπαρκούς μνήμης” για το PSP σας. Φαίνεται επίσης να υπάρχει μεγάλη σύγχυση ως προς τη διαφορά μεταξύ της κάρτας μνήμης και της μνήμης της μονάδας PSP.

Παραδόξως, αυτό το σφάλμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το μέγεθος της κάρτας μνήμης που έχετε στο PSP σας. Η μνήμη σε αυτήν την περίπτωση αναφέρεται στην ποσότητα της μνήμης RAM ή της μνήμης τυχαίας πρόσβασης που διαθέτει το PSP. Κάθε PSP έχει 4 Megabyte (MB) γρήγορης μνήμης DRAM, που χρησιμοποιείται για πόρους βίντεο ή παιχνιδιών, και 32 MB ενσωματωμένης μνήμης RAM, για πόρους συστήματος.

Σε αντίθεση με έναν υπολογιστή, η RAM είναι κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε ή να αναβαθμίσετε για το PSP. Εάν λάβετε αυτό το σφάλμα, έχετε αυτές τις δύο επιλογές. Εάν έχετε πολλές ανοιχτές καρτέλες, δοκιμάστε να κλείσετε αυτές που δεν χρησιμοποιείτε. Το PSP μπορεί να μην είναι σε θέση να φορτώσει αυτό που θέλετε επειδή δεν διαθέτει τους πόρους. Κάντε επανεκκίνηση του συστήματός σας και προσπαθήστε να εκτελέσετε το επιθυμητό αρχείο μόλις εκκινηθεί το PSP σας.

Και πάλι, αυτό δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του memory stick σας. Τα Memory sticks εξαντλούνται από αποθηκευτικό χώρο, όχι μνήμη. Ο όρος μνήμη δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται όταν αναφέρεται η χωρητικότητα αποθήκευσης του memory stick σας. Οι δυο τους δεν μοιράζονται τίποτα κοινό. Αυτή η δήλωση ισχύει και για άλλες συσκευές, όπως τον υπολογιστή σας. Ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας δεν είναι μνήμη, αλλά μάλλον συσκευή αποθήκευσης.

Για να κατεβάσετε παιχνίδια PSP, μουσική ή ταπετσαρίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μου!

Σχολιάστε