Πώς να επισκευάσετε μια σπασμένη οθόνη LCD της Apple iPhone

Οι άνθρωποι που διαθέτουν το Apple iPhone είναι περήφανοι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων. Τα iPhone προσφέρουν ένα σωρό δυνατότητες και μια πλήρη διαδραστική εμπειρία χρήστη. Όπως κάθε άλλο κινητό τηλέφωνο όμως, τα iPhone μπορεί επίσης να καταστραφούν. Εάν το iPhone σας έχει καταστραφεί με κάποιο τρόπο, είμαι σίγουρος ότι η πρώτη σας προτεραιότητα είναι να το διορθώσετε και γρήγορα.

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε ένα iPhone είναι μια κατεστραμμένη ή σπασμένη οθόνη LCD. Δεδομένου ότι αυτό το κινητό τηλέφωνο βασίζεται αποκλειστικά στην αλληλεπίδραση στην οθόνη, μπορεί να αχρηστευτεί μέχρι να διορθωθεί. Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι είναι πολύ ακριβό να επισκευαστεί ένα iPhone με σπασμένη οθόνη, αλλά το συνολικό κόστος για την επισκευή της οθόνης LCD της Apple iPhone δεν πλησιάζει καν την αγορά ενός νέου iPhone.

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επισκευάσετε την οθόνη του iPhone σας. Το πιο προφανές είναι να ελέγξετε και να δείτε εάν το iPhone σας εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση. Δυστυχώς, ακόμα κι αν είστε αρκετά τυχεροί και εξακολουθείτε να βρίσκεστε εντός της περιόδου εγγύησής σας, η σπασμένη ή κατεστραμμένη οθόνη LCD δεν καλύπτεται συχνά από την εγγύηση κατασκευής. Τα προβλήματα στην οθόνη LCD του iPhone συνήθως προκαλούνται από τον χρήστη και όχι από κάποιο ελάττωμα υλικού. Τούτου λεχθέντος, εάν πληροίτε τις αυστηρές οδηγίες εγγύησης, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε πρώτα αυτήν την επιλογή. Εάν, ωστόσο, είστε σαν τον μεγαλύτερο πληθυσμό των χρηστών iPhone, θα πρέπει να αναζητήσετε τρίτο μέρος Κέντρο επισκευής iPhone.

Συνήθως, δεν υπάρχουν πολλά τοπικά καταστήματα επισκευής κινητών τηλεφώνων. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα βρουν τις περισσότερες υπηρεσίες επισκευής κινητών τηλεφώνων που προσφέρονται στο διαδίκτυο. Προτού επιλέξετε μια εταιρεία για την επισκευή της οθόνης LCD Apple iPhone σας, βεβαιωθείτε ότι έχει καλή φήμη και προσφέρει καλή αξιόπιστη υποστήριξη πελατών. Εξάλλου, δεν θέλετε να στείλετε το πολύτιμο iPhone σας σε οποιονδήποτε εργάζεται από το γκαράζ του χωρίς καμία ευθύνη!

Εκτός από την επιλογή ενός αξιόπιστου κέντρου επισκευής iPhone, θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχει όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά Apple iPhone που μπορεί να χρειαστούν για να ολοκληρωθεί η επισκευή του κινητού σας τηλεφώνου. Τα μέρη που δεν διαθέτουν ανταλλακτικά επισκευής iPhone τα παραγγέλνουν “όπως χρειάζεται” και επειδή δεν έχουν πολύ κίνηση, συχνά δεν διαθέτουν ανταλλακτικά. Αυτό μεταφράζεται σε μια πολύ μεγάλη αναμονή για να πάρετε πίσω το τηλέφωνό σας.

Σχολιάστε