Σχέδια τατουάζ Zodiac – Ιδέες για τατουάζ Κριού

Ως Arian, είστε ένα άτομο που είναι ηγέτης, κάποιος που του αρέσει να αναλαμβάνει την ευθύνη, να παίρνει την πρωτοβουλία. Είστε πρωτοπόρος, ατρόμητος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Είστε άτομο δράσης – κάποιος που του αρέσουν οι προκλήσεις και του αρέσουν τα επιτεύγματα. Δεν σας πτοεί το γεγονός ότι οι άλλοι δεν έχουν πάει εκεί που θέλετε, καθώς δεν σας πειράζει να ανοίξετε νέους δρόμους.

Σας αρέσει να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχετε προβλήματα σε ένα ομαδικό περιβάλλον, αλλά μπορείτε να παρέχετε ηγεσία. Είστε προσανατολισμένοι στο στόχο και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να πετύχετε τους δικούς σας στόχους. Άλλοι μπορούν να έρθουν μαζί σας ή να ξεφύγουν από το δρόμο σας. Είστε παθιασμένοι με τη ζωή και τις πεποιθήσεις σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει ανυπόμονους και μισαλλόδοξους, αλλά εξισορροπείται από την αίσθηση της δικαιοσύνης σας.

Σου ακούγεται αυτό; Πώς θα εκφραστείς με ένα τατουάζ; Τι σχέδιο τατουάζ Κριού είσαι; Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη, αλλά λόγω της φύσης σας, μπορεί να θέλετε κάτι διαφορετικό.

Σχέδια Τατουάζ Κριού

Ο πλανήτης Άρης, που συχνά αποκαλείται κόκκινος πλανήτης, κυβερνά τους Άρειους. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές εικόνες τατουάζ Κριού είναι κόκκινες ή έχουν κάποιο κόκκινο μέσα τους. Επειδή ο πλανήτης φαίνεται κόκκινος, πήρε το όνομά του από τον Ρωμαίο θεό του πολέμου. Ορισμένα τατουάζ αντικατοπτρίζουν αυτή τη σύνδεση – ένα ζώδιο του Κριού με ένα φλεγόμενο σπαθί είναι ένα παλιό αγαπημένο. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να έχει κανένα κόκκινο? απλά σου δίνει περισσότερες επιλογές. Μπορείτε φυσικά να ενσωματώσετε το χρώμα προσθέτοντας κάτι στην εικόνα. Το σύμβολο του Κριού με φόντο λουλούδια, αστέρια ή καρδιές είναι ελκυστικό και μπορεί να εκφράζει μια πιο απαλή πλευρά της προσωπικότητάς σας.

Σχέδια τατουάζ Celtic Aries

Η εικόνα του κεφαλιού ή του σώματος ή των κεράτων του κριαριού κρύβεται στον περίπλοκο σχεδιασμό των κέλτικων κόμβων. Αυτό είναι ένα παραδοσιακό κελτικό σχέδιο – ενσωματώνει το κεφάλι ή άλλα μέρη ενός ζώου στο σχέδιο. Μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη και την εικόνα άλλων πλασμάτων μαζί με το κριάρι. Αυτά τα σχέδια πηγαίνουν πολύ πίσω, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν αναπτυχθεί και διακοσμηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Οι σύγχρονοι καλλιτέχνες τατουάζ έχουν επεκτείνει ακόμη περισσότερο τα σχέδια, δίνοντάς σας πολλές επιλογές.

Αυτό θα έκανε το σχέδιο του τατουάζ σας στο Zodiac ένα από καλλιτεχνικό και μυστήριο, καθώς οι άνθρωποι θα πρέπει να κοιτάξουν προσεκτικά για να διακρίνουν το σύμβολο του Κριού. Αυτό μπορεί να ταιριάζει πολύ στην προσωπικότητά σας, καθώς δεν θα ακολουθείτε το κοπάδι. Θα κάνεις κάτι διαφορετικό.

Tribal Aries Tattoo Designs

Όπως και στο κελτικό σχέδιο, το σύμβολο Tribal Aries μπορεί να κρυφτεί διακριτικά σε ένα περίπλοκο σχέδιο όπου το σύμβολο είναι το θέμα ή το κύριο μοτίβο και το υπόλοιπο σχέδιο βασίζεται σε αυτό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ισχυρή καλλιτεχνική εικόνα. Από την άλλη μπορεί να είναι μια απλή, δυνατή εικόνα του κεφαλιού ή του σώματος ενός κριαριού. Όποιο σχέδιο Tribal και αν επιλέξετε, θα κάνετε μια τολμηρή δήλωση, καθώς αυτή είναι η φύση του στυλ Tribal τατουάζ. Αυτό θα μπορούσε επίσης να ταιριάζει με την ειλικρίνεια φύση σας – μια τολμηρή, προκαταρκτική δήλωση στο πρόσωπό σας. Μετά από όλα, γεννηθήκατε κάτω από το πρώτο ζώδιο του Ζωδίου – οδηγείτε τον δρόμο.

Δεδομένης της μεγάλης διαθέσιμης ποικιλίας, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε αυτό το ειδικό σχέδιο τατουάζ Zodiac που σας επιτρέπει να εκφράσετε την προσωπικότητά σας.

Σχολιάστε