Σύγκριση Προδιαγραφών Υπολογιστή Εμπορίας πολλαπλών Οθονών

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι διάφοροι υπολογιστές συναλλαγών στην αγορά σήμερα διαθέτουν πολλαπλές οθόνες, αλλά ποια από αυτές πρέπει να εξετάσετε; Λοιπόν, για να απαντήσετε σε αυτό, θα πρέπει να κοιτάξετε κάτω από την κουκούλα για να δείτε τι υπάρχει μέσα – τελικά, αυτό είναι που πραγματικά μετράει. Τα εξαρτήματα που βρίσκονται μέσα στον υπολογιστή συναλλαγών με πολλές οθόνες θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, προσφέροντας σας εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα. Ένα από τα κύρια στοιχεία που πρέπει να προσέξετε είναι η κάρτα γραφικών. Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στον τύπο της κάρτας γραφικών που απαιτείται για τον υπολογιστή συναλλαγών με πολλές οθόνες:

1. Διακριτική κάρτα γραφικών

Όταν έχετε συνδεδεμένες πολλές οθόνες, θα χρειαστείτε μια κάρτα γραφικών προηγμένης τεχνολογίας που να μπορεί να απομακρύνει την επεξεργασία γραφικών από τον γενικό επεξεργαστή σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας φανεί χρήσιμο όταν συνδέετε πολλές οθόνες και τις χρησιμοποιείτε στην πλήρη χωρητικότητά τους. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι η CPU σας να αρχίσει να επιβραδύνεται επειδή τα γραφικά καταναλώνουν όλη την επεξεργαστική ισχύ.

2. Ισχυρές κάρτες γραφικών (μην το παρακάνετε)

Οι κάρτες γραφικών που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χρειαστείτε μια κάρτα 3D μοντελοποίησης για το σύστημά σας. Κάτι τέτοιο είναι άσκοπο για το εμπόριο υπολογιστών. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αυτό που εγκαθιστάτε έχει ρυθμιστεί σωστά, ώστε να μην παρουσιάσει δυσλειτουργία. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που αγοράσατε μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλές συνδέσεις οθόνης. Μια προτεινόμενη κάρτα γραφικών είναι η ATI Firepro 2460 PCle 2.0×16. Αυτό το μοντέλο σχεδιάστηκε ειδικά για επαγγελματική χρήση, συμπεριλαμβανομένων των ημερήσιων συναλλαγών.

3. Κάρτες διπλής και τριπλής οθόνης NVidia

Υπάρχουν διάφοροι τύποι καρτών γραφικών στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των καρτών διπλής και τριπλής οθόνης NVidia. Είναι σημαντικό όλες οι κάρτες γραφικών να είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο – διαφορετικά, κινδυνεύετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα διαμόρφωσης. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι όλες οι έξοδοι βίντεο είναι ίδιες. Μερικοί κάνουν το λάθος να εγκαταστήσουν μια κάρτα διπλής οθόνης με 1 έξοδο DVI και 1 έξοδο VGA – αυτό καταλήγει να προκαλεί προβλήματα γραφικών. Αντίθετα, θα πρέπει να κολλήσετε με τις διπλές κάρτες εξόδου DVI. Οι έξοδοι DVI και HDMI χρησιμοποιούν τα ίδια ψηφιακά σήματα, έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να εναλλάσσονται φθηνά.

Η ρύθμιση του υπολογιστή συναλλαγών με πολλές οθόνες είναι κάτι που πρέπει να γίνει με προσοχή και ακρίβεια. Μόλις ρυθμιστεί σωστά, θα μπορείτε να συναλλάσσεστε καθημερινά με τα μέγιστα γραφικά του τι συμβαίνει. Ανάλογα με το πόσες οθόνες θα αποφασίσετε να συνδέσετε, θα μπορείτε να δείτε όλα τα ανοιχτά γραφήματα, δείκτες και ευρετήρια. Μερικοί άνθρωποι έχουν ακόμη και μία οθόνη αφιερωμένη στην περιήγηση στο Web για έκτακτες ειδήσεις ή για να κάνουν έρευνα σε μια εταιρεία.

Σχολιάστε