Τα 10 καλύτερα οικονομικά smartphone για το 2015

Με το Android και το iOS να κυριαρχούν στην αγορά των λειτουργικών συστημάτων smartphone. HTC, Motorola, Samsung και φυσικά η Apple έχουν συνδέσει στενά τα ονόματά τους με τις συσκευές. Η Google παίζει στη λίστα με τις εφαρμογές της από το Gmail, το Google Play, το Cloud και το Ημερολόγιο. Το iPhone δίνει όλα σε ένα με το App Store του. Εάν λαχταράτε για ένα, δεν χρειάζεται να το βάλετε στον προϋπολογισμό για μήνες. Αναζητήστε την παρακάτω λίστα.

  • 10 Samsung Galaxy S3

Τιμή $250

Το Galaxy S3 έγινε viral στα καταστήματα της Samsung. Πριν από μερικά χρόνια αυτό το τηλέφωνο ήταν η τέλεια επιλογή της πλειοψηφίας. Με 16 GB αποθηκευτικού χώρου, δεν είστε σταθεροί εκεί καθώς η Samsung πρόσθεσε μια υποδοχή MicroSD. Η οθόνη είναι 4,8 ιντσών και 720p, η κάμερα είναι κάμερα 8 megapixel, επεξεργαστής διπλού πυρήνα 1,5 GHz και μνήμη RAM 2 GB.

  • 9 Motorola Moto G

Τιμή $180

Το Motorola Moto G κάνει μια καλή προσφορά με αποθηκευτικό χώρο 8 GB, 1 GB RAM και οθόνη 4,5 ιντσών και κάμερα 5 megapixel. Τα τηλέφωνα της Motorola διακρίνονταν πάντα με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αυτό το πλεονέκτημα λειτουργεί καλά στα smartphone της.

  • 8 HTC Desire 610

Τιμή $170

Το Desire 610 διακρίνεται για την όμορφη σχεδίασή του. Επιπλέον, έχει προσθέσει το πλεονέκτημα του μπροστινού ηχείου μαζί με την υποδοχή MicroSD. Η οθόνη είναι 4,7 ιντσών, ο επεξεργαστής είναι 1,2 GHz, η RAM είναι 1 GB και ο αποθηκευτικός χώρος 8 GB. Το μαύρο χρώμα είναι μια καλή προσθήκη στο σχέδιο.

  • 7 Nokia Lumia 356

Τιμή $145

Η Nokia τα πήγε καλά με την εμφάνιση των Windows 8, έγινε σημαντικό χαρακτηριστικό στα smartphone της. Το Lumia 356 έχει οθόνη 4,5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2 GHz και πενιχρή μνήμη RAM 513 MB. Η κάμερα είναι στο μέσο επίπεδο των 5 megapixel. Το πρόβλημα με τα Lumia είναι η έλλειψη εφαρμογών που είναι το κέντρο των σύγχρονων τηλεφώνων και μικρών συσκευών!

  • 6 iPhone 5

Τιμή $250

Ξέρω ότι είστε λίγο έκπληκτοι όταν βλέπετε την Apple στη λίστα. Ωστόσο, αυτή η τιμή θα ήταν διαθέσιμη σε μεταχειρισμένα iPhone της Apple και όλα εξαρτώνται από την κατάστασή της. Η κάμερα είναι 8 megapixel, αποθηκευτικός χώρος 16 GB, οθόνη 4 ιντσών και το iOS 8.1.1.

  • 5 HTC Desire 816

Τιμή $250

Με μπροστινή και πίσω κάμερα, τετραπύρηνο 1,6 GHz, 1,5 GB RAM, πιθανότατα θα απολάμβανες περισσότερο αυτό το HTC για την οθόνη του. Οι 5,5 ιντσών θα σας προσφέρουν την καλύτερη οθόνη που θα βρείτε σε smartphone για ταινίες και παιχνίδια.

  • 4 Sharp Aquos Crystal

Τιμή $150

Μια μικρότερη οθόνη εξακολουθεί να είναι στην εκπληκτική πλευρά με την οθόνη 5 ιντσών του Aquos. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν τετραπύρηνο 1,2 GHz, 1,5 GB RAM, 8 GB αποθηκευτικό χώρο, MicroSD και κάμερα 8 megapixel. Αν και η οθόνη και η τιμή του Aquos είναι και τα δύο δελεαστικά. Η χαμηλή ποιότητα της κάμερας θα σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές.

  • 3 Grand X Max+

Τιμή $200

Τα phablets σπάνια βρίσκονται με αυτή την τιμή. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τον όρο, τα phablets ονομάζονται ως τέτοια λόγω του μεγέθους τους που είναι μεταξύ τηλεφώνων και tablet. Αυτό το Grand X Max είναι ένα προϊόν της ZTE που σας προσφέρει την τεράστια οθόνη 6 ιντσών, 720p. Ο επεξεργαστής είναι 1,2 GHz, η RAM είναι 2 GB και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης είναι 16 GB και η εξωτερική MicroSD. Η ZTE κάνει την προσφορά πιο δελεαστική με μπροστινή και πίσω κάμερα με 13 megapixel για την πρώτη και 5 megapixel για τη δεύτερη. η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εγγυημένη.

  • 2 Huawei Ascend

Τιμή $300

Οθόνη 6 ιντσών, τετραπύρηνο 1,6 GHz και μνήμη RAM 2 GB. Η Huawei προσφέρει μπροστινή και πίσω κάμερα με ανάλυση 13 megapixel και 5 megapixel αντίστοιχα. Η κάμερα είναι καλής ανάλυσης 1280 επί 720 pixel.

  • 1 Ενα συν ένα

Τιμή $300

Αυτό το smartphone έχει πολύ καλές προδιαγραφές για την τιμή του, αλλά δεν είναι πολύ διαθέσιμο στα καταστήματα. Με οθόνη 5,5 ιντσών 1050p, τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,5 GHz, μνήμη RAM 3 GB και αποθηκευτικό χώρο 16 GB, πίσω κάμερα 13 megapixel και κάμερα selfie 5 megapixel. έχετε το smartphone των ονείρων σας.

Μπορεί το One_Plus_One να έχει σφραγίσει τη συμφωνία. ακόμα θα ήθελα πολύ να μάθω ποιο προτιμάτε και αν υπάρχει άλλο που μας έλειψε;

Σχολιάστε