Τι είναι η Dash Cam;

Η βασική λειτουργία του α ταμπλό έκκεντρο είναι να καταγράψετε τη μονάδα δίσκου σας. Οι κάμερες Dash είναι μια μοναδική συσκευή που έχει κατασκευαστεί ειδικά για οχήματα. Σκεφτείτε το ως α κάμερα παρακολούθησης για το όχημά σας. Παρακάτω εξηγούμε τα βασικά χαρακτηριστικά που θα περιμένατε και θα βρείτε όταν αγοράζετε μια κάμερα ταμπλό.

Οι κάμερες Dash είναι κατασκευασμένες ακριβώς όπως μια κάμερα. Εχει ένα επεξεργαστή, αισθητήρα εικόνας, ΦΑΚΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣκαι άλλα επιπλέον εξαρτήματα. Όταν αγοράζετε έναν, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον τύπο του επεξεργαστή που χρησιμοποιεί, αυτό θα καθορίσει το ποιότητα. Ακριβώς όπως οι υπολογιστές, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι επεξεργαστών. Κυμαίνονται από low-end έως high-end. Το ίδιο ισχύει και για τους αισθητήρες εικόνας.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνει τις κάμερες ταμπλό μοναδικές είναι το εγγραφή βρόχου χαρακτηριστικό. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι παρόμοιο με αυτό των καμερών παρακολούθησης. Η εγγραφή βρόχου επιτρέπει συνεχής εγγραφή ανεξάρτητα από τη χωρητικότητα της μνήμης. Αυτό σημαίνει ότι οι κάμερες ταμπλό είναι προγραμματισμένες να καταγράφουν ασταμάτητα σε βρόχο αντικαθιστώντας το παλαιότερο υλικό όταν η μνήμη έχει φτάσει στη χωρητικότητά της. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να μην χρειάζεται ποτέ να ανησυχεί για την αφαίρεση της συσκευής και τον καθαρισμό της μνήμης.

Η εγγραφή βρόχου καταγράφει βίντεο τμήματα. Με την εγγραφή σε τμήματα 1, 3 ή 5 λεπτών, αυτό διασφαλίζει ότι εάν ένα τμήμα του βίντεο καταστραφεί, τα άλλα αρχεία βίντεο δεν θα παραβιαστούν.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό είναι το αισθητήρας g. Ο αισθητήρας g λειτουργεί ως επιταχυνσιόμετρο, μετρώντας τις δυνάμεις που του ασκούν κατά τις μεταβολές της ταχύτητας. Αυτό σημαίνει ότι ο αισθητήρας g μετρά την κίνηση του οχήματός σας και ανταποκρίνεται ανάλογα με διαφύλαξη πλάνα κάθε φορά που ο αισθητήρας g ανιχνεύει ξαφνική ή απότομη κίνηση. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική εάν το όχημά σας εμπλέκεται σε ατύχημα. Το σχετικό υλικό θα κλειδωθεί και θα αποτραπεί η αντικατάσταση.

Υπάρχουν πολλά άλλα προαιρετικά χαρακτηριστικά που μπορεί να συνοδεύονται από μια κάμερα ταμπλό. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να φανούν χρήσιμα αλλά μπορεί επίσης να αποδειχθούν περιττά. Μερικά παραδείγματα επιπλέον λειτουργιών που μπορεί να βρείτε είναι GPS, LDWS ή Σύστημα Προειδοποίησης Αναχώρησης Λωρίδας, Wifi, FCWS ή Forward Collision Warning System και πολλά άλλα. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μάθετε εάν αυτές οι επιπλέον λειτουργίες θα σας ωφελήσουν ή όχι.

Τέλος, οι κάμερες ταμπλό λειτουργούν μέσω α αποκλειστικό τροφοδοτικό. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή συνδέεται πάντα με το όχημα, είτε μέσω του πρίζα τσιγάρου ή από καλωδίωση το στο κιβώτιο ασφαλειών. Οι κάμερες Dash λειτουργούν μόνο λίγα λεπτά χωρίς πηγή ρεύματος. Δεν προορίζονται για αφαίρεση και χρήση εκτός του οχήματος. Κάθε φορά που το όχημά σας είναι ενεργοποιημένο, η κάμερα ταμπλό θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ξεκινήσει η εγγραφή. Όταν το όχημά σας είναι απενεργοποιημένο, θα σταματήσει αυτόματα την εγγραφή.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές στην αγορά. Ψωνίστε γύρω! Οι κάμερες Dash είναι μια εξαιρετική συσκευή για να έχετε καθημερινός οδηγός. Αποτυπώστε το Απροσδόκητο!

Γρντιάν είναι μια εταιρεία με έδρα την Πασαντίνα της Καλιφόρνια. Προσπαθούμε να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις παρέχοντας παράλληλα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Σχολιάστε