Το Shri Ram Global School περιλαμβάνεται στα 5 κορυφαία σχολεία στην Greater Noida

Το Shri Ram Global είναι ένα από τα κορυφαία σχολεία στην Greater Noida. Είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα Συν-Εκπαιδευτικά Αγγλικά Σχολεία Συνεργαζόμενη με το CBSE στο Greater Noida West. Το Shri Ram Educational Trust διαχειρίζεται το σχολείο. Έχουν ήδη υποστηρίξει και διαχειρίζεται τα καλύτερα εκπαιδευτικά και αναγνωρισμένα κέντρα της Ινδίας, όπως το Εμπορικό Κολέγιο Σρι Ραμ και το Κολλέγιο Γυναικών Lady Shri Ram.

Σχετικά με το Σχολείο

Το Σχολείο βρίσκεται μεταξύ των πέντε κορυφαίων σχολείων στη Noida, Noida Extension και Greater Noida. Το σχολείο προσφέρει σύγχρονες υποδομές και ανέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη συνολική ανάπτυξη των παιδιών. Είναι παγκοσμίως γνωστό και ισχυρίζεται ότι είναι το σπίτι της φιλελεύθερης εκπαίδευσης. Το Shri Ram Global School εστιάζει στις σωματικές, κοινωνικές, διανοητικές και γενικές πτυχές των νέων μυαλών που μπαίνουν στην κοινότητα.

Πανεπιστημιούπολη

Το σχολείο είναι χτισμένο σε ένα τεράστιο κομμάτι γης και μια μεγάλη πανεπιστημιούπολη έκτασης περίπου 4 στρεμμάτων, με τροφοδοσία STEM Labs, πισίνες, διάφορα αθλήματα όπως κρίκετ, τένις και παιδική χαρά ποδοσφαίρου. Στούντιο για εικαστικές τέχνες του θεάματος, κλειστά γήπεδα για δραστηριότητες μπάσκετ, μπάντμιντον και πατινάζ, γυμναστήριο για παιδιά, αμφιθέατρο με δυνατότητα τεχνολογίας και αίθουσες διδασκαλίας με εγκαταστάσεις WIFI και CCTV.

Διδακτέα ύλη

Το Shri Ram Global School είναι ένα από τα καλύτερα σχολεία στην Greater Noida και Noida, που ευδοκιμεί στην παροχή εξαιρετικής εκπαίδευσης και της ολιστικής ανάπτυξης του παιδιού. Το σχολείο δίνει έμφαση στις συνδιδακτικές δραστηριότητες για να ξεκλειδώσει πλήρως τις δυνατότητες των παιδιών και ενθαρρύνει την ενισχυμένη μάθηση. Το Shri Ram Global School προσφέρει τη χαρά της μάθησης και της επιδίωξης δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων πέρα ​​από τους περιορισμούς του προγράμματος σπουδών και των εξετάσεων για την καλύτερη ανάπτυξη των παιδιών.

Το πρόγραμμα σπουδών υπερβαίνει το εκπαιδευτικό σύστημα της τάξης για να διαμορφώσει τα μυαλά των νέων και δημιουργεί ευκαιρίες για δημιουργικότητα, καινοτομία, κοινωνική και πνευματική ανάπτυξη. Οι δάσκαλοι χρησιμοποιούν τεχνολογία Ενεργοποιημένες συνεδρίες με οπτικοακουστικά μέσα για να παρέχουν πρακτική και σε πραγματικό χρόνο κατανόηση των ακαδημαϊκών εννοιών και της μάθησης.

Με την εφαρμογή αφοσιωμένου προσωπικού και εργατικού δυναμικού με κίνητρα, η αποστολή του Σχολείου είναι να προσφέρει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα μάθησης και εξαιρετική ποιότητα εκπαίδευσης για να δημιουργήσει μια αρμονική ατμόσφαιρα για τους μαθητές. Με ένα μικρό μέγεθος τάξης 24 και μια υγιή αναλογία δασκάλου-μαθητή, το σχολείο μεταδίδει γνώση μέσω διαδραστικών συνεδριών μάθησης για να δημιουργήσει μια σταθερή βάση από την προσχολική έως τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το ποικίλο πρόγραμμα σπουδών το καθιστά ένα από τα καλύτερα σχολεία στην επέκταση Noida και Greater Noida.

Ποιότητα Εκπαιδευτικών

Το Σχολείο παρέχει έμπειρο και μορφωμένο προσωπικό για να βοηθήσει κάθε παιδί να γίνει ικανός και αποτελεσματικός μαθητής. Οι δάσκαλοι επικεντρώνονται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων εμπλουτισμού για να διευρύνουν την εμπειρία, να χτίσουν την αυτοπεποίθηση και να επεκτείνουν τις δεξιότητες επικοινωνίας. Το Shri Ram Global είναι ένα από τα καλύτερα σχολεία με οργανωμένους τρόπους μάθησης και υποστηρίζει τις ατομικές ανάγκες των παιδιών. Το προσωπικό του Shri Ram Global School παρέχει ατομική προσοχή και υποστήριξη στα παιδιά, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία σχολεία στη Noida και στην Greater Noida. Με τους εξαιρετικά ευφυείς και μορφωμένους δασκάλους, οι νέοι αναδεικνύονται ως πολυάριθμοι και δυνατοί φορείς λήψης αποφάσεων.

Ηγεσία

Πρόεδρος της Σχολής είναι μια από τις κορυφαίες κοινωνικές ακτιβίστριες και επιχειρηματίας η κ. Jyoti Kapur. Πιστεύει στη μετάδοση μιας ατομικής παιδικής ατμόσφαιρας για μια υγιή σωματική και ψυχική ευημερία του παιδιού.

Ακολουθώντας το σύνθημα “Learning to BE”, η διεύθυνση του σχολείου δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό περιβάλλον μάθησης για την ομαλή μετάβαση ενός παιδιού από το σπίτι στο σχολείο και την κοινωνία.

Σχολιάστε