Το Shri Ram Global School το καλύτερο διαδικτυακό σχολείο εκμάθησης στην Greater Noida West

SHRI RAM GLOBAL SCHOOL είναι ένα από τα μεγαλύτερα και κορυφαία σχολεία στην ευρύτερη οδό ταχείας κυκλοφορίας Noida. Πρόεδρος του σχολείου είναι ο Jyothi Kapur. Είναι επιχειρηματίας και κοινωνική λειτουργός, με πτυχίο Master of Economics και έχει επίσης ακολουθήσει και επιτύχει διαφορετικούς τομείς εργασίας.

Ζούμε σε ένα δυναμικό περιβάλλον και με τη σειρά του, αυτό συνδέεται με την παροχή ευέλικτης εκπαίδευσης σε κάθε άτομο. Το SRGS NOIDA είναι ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα με ασύγκριτο χάρισμα.

SHRI RAM GLOBAL SCHOOL έχει καταταχθεί μεταξύ των πέντε κορυφαίων σχολείων στην ευρύτερη περιοχή Noida επειδή παρέχουμε τυπική εκπαίδευση σε παιδιά με δημιουργικό χαρακτήρα.

Το SRGS παρέχει διάφορες διαδικτυακές ανέσεις στα παιδιά:

  • εργαστήριο STEMΣΤΕΛΕΧΟΣ είναι ένα αρκτικόλεξο που αναφέρεται στην επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά. Ο όρος χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση της εκπαιδευτικής πολιτικής και των επιλογών του προγράμματος σπουδών στα σχολεία από το νηπιαγωγείο έως το κολέγιο για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στην ανάπτυξη της τεχνολογίας. Ο κόσμος έχει γίνει εντελώς βασισμένος στην τεχνολογία και η σημερινή γενιά εστιάζει επίσης στην τεχνολογία, δηλαδή, το διαδίκτυο και οι μηχανικοί διαμορφώνουν το αύριο γρήγορα. Αυτό το εργαστήριο STEM δεν βρίσκεται σε πολλά σχολεία στην Ινδία. Αυτό το εργαστήριο βοηθά τους μαθητές να διαμορφώσουν τη βάση τους μέσω της βιωματικής διδασκαλίας και εκπαίδευσης.
  • Ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας Σχολεία με έξυπνες τάξεις δίνει αφορμή για διαδραστική μάθηση για τους μαθητές. Όταν διδάσκεται μια έννοια, είναι πιθανό να μαθευτεί και να σταθεροποιηθεί μόνιμα στον εγκέφαλό μας μέσω οραματικών πτυχών. Όταν τα παιδιά βλέπουν και μαθαίνουν με γυμνό μάτι, αυτόματα, αυτό τυπώνεται στο αντίστοιχο μυαλό τους. Για παράδειγμα, όταν ένα άτομο παρακολουθεί μια ταινία, θυμάται κάθε πτυχή επειδή την έχει παρακολουθήσει. Αντίθετα, ενώ μελετούν ή ακούνε μια διάλεξη, καθίσταται δύσκολο για αυτούς να μάθουν γρήγορα. Επομένως, τα έξυπνα μαθήματα στα σχολεία αναδεικνύουν το καλύτερο στα παιδιά.

Γιατί το SRGS είναι γνωστό ως το καλύτερο σχολείο στην ευρύτερη δυτική Noida?

Το SRGS παρέχει πολλά οφέλη για τα παιδιά στη δημιουργία της γνώσης και της εκπαιδευτικής τους βάσης για το μέλλον. Το κύριο πλεονέκτημα του SRGS είναι ότι παρέχει διαδικτυακές πλατφόρμες μάθησης για μαθητές. Σχολεία με έξυπνες τάξεις έχουν καλά αποτελέσματα από τους μαθητές τους και προσελκύουν τους μαθητές να ενταχθούν στο συγκεκριμένο σχολείο τους. Τα έξυπνα μαθήματα βοηθούν τους μαθητές να χτίσουν τα βασικά τους με την κατάλληλη σκοπιμότητα και ακρίβεια.

SHRI RAM GLOBAL SCHOOL παρέχει τις καλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες εκμάθησης σε σύγκριση με τις άλλες σχολεία στην ευρύτερη οδό ταχείας κυκλοφορίας Noida.

Τα πλεονεκτήματα παρέχονται μέσω ανέσεων:

Είναι το καλύτερο βάθρο επειδή η διαδικτυακή διδασκαλία έχει πολλά πλεονεκτήματα:

  • Με την τεχνολογία, η διδασκαλία θα είναι πιο εύκολη και πιο γρήγορη. Οπτικές απεικονίσεις=λιγότερη πολυπλοκότητα.

  • Στο SRGS, επιδιδόμαστε στη διαδραστική μάθηση αναθέτοντας διαδραστικές προκλήσεις στους μαθητές μιας ομάδας και παρακινώντας τους να τις ολοκληρώσουν χρησιμοποιώντας ενότητες μάθησης βασισμένες στην τεχνολογία υψηλού επιπέδου.

  • Αυτή η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί στις τάξεις για να κάνει τη μάθηση των μαθητών στο SRGS Noida ταχύτερη και ευέλικτη. Μέσα σε μικρότερο χρονικό διάστημα, επιτρέπουμε στους μαθητές να κατανοήσουν τις έννοιες αναπόφευκτα.

Σχολιάστε