Το Xbox 360 παγώνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς μήνυμα σφάλματος – Πώς μπορώ να το διορθώσω;

Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει τα προβλήματα παγώματος του Xbox 360 και θα σας πει γιατί συμβαίνει αυτό και θα σας δώσει επίσης μια επισκόπηση των επιλογών που έχετε για να διορθώσετε την κονσόλα σας.

Βασικά τα προβλήματα παγώματος ξεκινούν κανονικά μετά από μερικούς μήνες παιχνιδιού στην κονσόλα σας και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή η συγκόλληση στη μητρική πλακέτα που συνδέει τη GPU και την CPU χαλαρώνει και χάνεται η σύνδεση.

Γιατί λοιπόν η συγκόλληση χαλαρώνει;

Λοιπόν, αυτό οφείλεται στην υπερθέρμανση και καθώς η κονσόλα ζεσταίνεται πολύ, στην πραγματικότητα κάνει τη μητρική πλακέτα να λυγίσει ελαφρά και στη συνέχεια, μόλις λυγίσει πολύ, η συγκόλληση κουμπώνει, αν και μόλις σβήσει εντελώς, θα έχετε προβλήματα με τα κόκκινα φώτα και θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να το διορθώσετε.

Υπάρχει λοιπόν κάποιος τρόπος να σταματήσει το πάγωμα και να αποτραπούν τα κόκκινα φώτα;

Λοιπόν, ναι, μπορείτε και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σταματήσετε τη συσσώρευση θερμότητας στο Xbox σας και υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η κονσόλα έχει αρκετό αέρα και μπορεί να αναπνέει από όλες τις πλευρές και επίσης βεβαιωθείτε ότι κρατάτε το ηλεκτρικό τούβλο πάνω από το πάτωμα σε ένα ανοιχτό κουτί, καθώς αυτό πρέπει επίσης να αναπνέει.

Μπορεί επίσης να θελήσετε να αποκτήσετε επιπλέον ψύξη και μπορείτε να πάρετε έναν επιπλέον ανεμιστήρα που συνδέεται στο πίσω μέρος του Xbox 360, ο οποίος ονομάζεται intercooler Nyko και το μόνο που κάνει είναι να βοηθήσει τους ανεμιστήρες που αντλούν τον αέρα στο Xbox σας. .

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις 2 προτάσεις, χωρίς αμφιβολία θα παρατηρήσετε βελτίωση στην απόδοση και θα πρέπει να σταματήσει και τα προβλήματα παγώματος.

Ελπίζω αυτό το άρθρο να έχει εξηγήσει γιατί συμβαίνει το Xbox 360 Freezing και πώς μπορείτε να σταματήσετε να εμφανίζονται ξανά τα προβλήματα.

Σχολιάστε