Τρόπος μεταξοτυπίας T-Shirts

Δεν είναι δύσκολο να μάθετε πώς να εκτυπώνετε μπλουζάκια με οθόνη. Οι οδηγίες βήμα προς βήμα είναι μάλλον περίπλοκες και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να τις κατακτήσετε. Φροντίστε να διαβάσετε για τη διαδικασία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να ερευνήσετε διαφορετικούς τύπους κιτ χειροτεχνίας που θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία. Ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου όταν σχεδιάζετε μπλουζάκια με στάμπα οθόνης.

Χαρτογραφήστε ένα σχέδιο παιχνιδιού

Κάντε πρώτα τα πρώτα πράγματα! Θα χρειαστεί να έχετε οδηγίες ή ένα βίντεο σχετικά με τη διαδικασία της μεταξοτυπίας. Στη συνέχεια, αγοράστε ή συγκεντρώστε ένα κιτ και τυχόν πρόσθετες προμήθειες που θα χρειαστείτε. Στη συνέχεια, αφαιρέστε έναν χώρο εργασίας όπου μπορείτε να απλώσετε τις προμήθειες σας και δώστε χώρο στον εαυτό σας για να δημιουργήσετε τα μπλουζάκια. Φροντίστε να έχετε πολλές επιπλέον εφημερίδες για την επένδυση του χώρου εργασίας και σε περίπτωση που χρειαστεί να σκουπίσετε τυχόν περίσσεια μπογιάς ή μελάνι.

Επιλέξτε το σχέδιο

Η κύρια εστίαση των πουκάμισων με στάμπα οθόνης είναι το σχέδιο, το οποίο χρησιμεύει ως το επίκεντρο για το t-shirt. Μπορείτε είτε να εντοπίσετε σχέδια που βρίσκετε στο διαδίκτυο είτε να δημιουργήσετε τα δικά σας. Εάν δεν είστε εξαιρετικοί στο σχέδιο, περιηγηθείτε στον Ιστό για εικόνες που μπορείτε να συνδυάσετε σε μοναδικά σχέδια. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων στον υπολογιστή σας για να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων ή να σχεδιάσετε το σχέδιό σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε το έργο σας σε ένα κομμάτι χαρτί υπολογιστή και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε την οθόνη εκτύπωσης.

Συμβουλές εκτύπωσης

Ενώ ακολουθείτε τα βήματα, θυμηθείτε να τοποθετήσετε ένα κομμάτι λεπτό χαρτόνι ανάμεσα στο μπροστινό και το πίσω μέρος του t-shirt για να αποτρέψετε τη διαβροχή του μελανιού. Όταν τελειώσετε, φροντίστε να αφήσετε το μπλουζάκι να στεγνώσει όλη τη νύχτα. Μετά από αυτό, πλύνετε το γρήγορα στο πλυντήριο πριν το φορέσετε. Η μεταξοτυπία λειτουργεί επίσης σε βαμβακερά μπλουζάκια, χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντιλα και άλλα αντικείμενα κατασκευασμένα από βαμβάκι.

Σχολιάστε