Υπέρτατη Δύναμη του Λόρδου Hanuman

Ο Λόρδος Hanuman είναι σύμβολο άπειρης δύναμης, σοφίας και αγαμίας. Λατρεύεται σε ναούς σε όλη τη χώρα και πολύ συχνά εμφανίζεται με μαχαίρι ή σε στάση λατρείας, να υποκλίνεται μπροστά στον Λόρδο Ram.

Ο Bajrang Bali είναι ο μεγαλύτερος θιασώτης του Λόρδου Ram. Στην Ινδία, ο Λόρδος Hanuman είναι η πιο διάσημη θεότητα και λατρεύεται ως πυλώνας αδάμαστης δύναμης.

Ενώ όλοι οι θιασώτες λατρεύουν και λατρεύουν τον Λόρδο του Τσιραντζίβι Χάνουμαν, είναι επίσης η προτιμώμενη θεότητα των παλαιστών και των παλαιστών. Τις Τρίτες, αναρίθμητοι πιστοί συρρέουν στους ναούς του για δύναμη και ευημερία.

Ο Bajrang Bali, με τη δύναμη και τη δύναμή του πιστεύεται ότι παρέχει προστασία σε έναν θιασώτη από όλα τα κακά στη ζωή.

Ιστορίες για τη δύναμη, τη γενναιότητα και τα κατορθώματα του Λόρδου Hanuman μπορούν να βρεθούν σε αφθονία στο μεγάλο έπος της Ramayana, καθώς και σε θρησκευτικά κείμενα της Mahabharata και της Agni Purana. Ενώ οι ιστορίες του Λόρδου Hanuman βρίσκονται στα θεϊκά κείμενα που λατρεύονται εδώ και αιώνες, γίνεται προσευχή σε αυτόν ως θεότητα που μπορεί να βοηθήσει τους θιασώτες να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα που βρέθηκαν στην Εποχή Κάλι.

Επιπλέον, αφού διακατέχεται από δύναμη που δεν μπορεί να μετρηθεί, λέγεται ότι έχει Atulita Baladanamπου σημαίνει αμέτρητη δύναμη.

Έχει περιγραφεί με την ικανότητα να επεκτείνεται ώστε να είναι τόσο μεγάλος όσο ένα βουνό ή να συστέλλεται ώστε να είναι τόσο μικρός όσο μια μύγα.

Στην ουσία, οι γραφές περιγράφουν τον Λόρδο Hanuman να είναι απέραντος σαν βουνό και ψηλός σαν πύργος μαμούθ. Η επιδερμίδα του, κίτρινη, λάμπει σαν λιωμένος χρυσός. Το πρόσωπό του είναι πιο φωτεινό από το πιο λαμπερό ρουμπίνι και η ουρά του απλώνεται σε απροσδιόριστο μήκος. Στέκεται σε έναν μακρινό βράχο, βρυχάται σαν βροντή. Πετά ανάμεσα στα σύννεφα αφού πηδήξει στον αέρα, καθώς τα κυματιστά κύματα του ωκεανού φωνάζουν από κάτω.

Η Ramayana δηλώνει περαιτέρω ότι ο αρχηγός των πιθήκων είναι ένα τέλειο ον. Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να τον ταιριάξει στην εκμάθηση του Shastras ή στην κατανόηση και κατανόηση του νοήματος των γραφών.

Όταν ο Bajrang Bali βρισκόταν στη Λάνκα για να βρει την τοποθεσία της Seeta Mata, διέσχισε τον ωκεανό με ένα μόνο άλμα. Πέτυχε να μεταφέρει το μήνυμα του Λόρδου Ραμ στη Σιέτα Μάτα και ένα δαχτυλίδι που του είχε δώσει ο Λόρδος Ραμ τον βοήθησε να την πείσει ότι είναι πράγματι ο αγγελιοφόρος του Λόρδου Ραμ. Ωστόσο, στο δρόμο της επιστροφής του για να δώσει τα νέα της Seeta Mata στον Λόρδο Ram, οι φρουροί του βασιλιά των δαιμόνων Ραβάνα τον συνέλαβαν. Δεμένος με το πιο δυνατό σχοινί, τον πήγαν στην αυλή του Ραβάνα και έβαλαν φωτιά στην ουρά του. Τότε ήταν που ο Χάνουμαν Τζι έσπασε όλα τα σχοινιά που τον έδεναν και με την ουρά του που αιωρούνταν από κάτω, κατέστρεψε τον όλεθρο στη Λάνκα.

Κατά την επιστροφή του στο Ayodhya μετά τον πόλεμο εναντίον της Ravana, ο Prabhu Sri Ram παραχώρησε ότι ο Λόρδος Hanuman θα είναι αθάνατος και όποτε κάποιος ανακαλεί τον Sri Ram, θα ανακαλεί επίσης τον Hanuman. Hanuman ji είναι έτσι chiranjeeviπου σημαίνει αθάνατος, και όποτε ένας θιασώτης ψάλλει “Sri Ram Jaya Ram Jaya Jaya Ram’θα βρει τη χάρη του Hanuman ji για να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει στη ζωή.

Αφήστε το μενταγιόν Divya Hanuman Chalisa να είναι ένα όργανο που σας φέρνει πιο κοντά στον Λόρδο Hanuman και σας βοηθά να λατρεύετε τη θεία θεότητα. Με το Divya Hanuman Chalisa σε εκκρεμότητα, αφήστε τον Λόρδο Hanuman να σας προστατεύσει από όλα τα κακά στη ζωή.

Σχολιάστε