Φορητός υπολογιστής παιχνιδιών Toshiba Qosmio X505 – Q880 18,4 ιντσών

Προδιαγραφές: Οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών ήταν πάντα μεγαλύτεροι και πολύ πιο ακριβοί από τους κανονικούς φορητούς υπολογιστές χάρη στις αστρονομικές προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά τους. Ανάμεσα στα πολλά μοντέλα που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή στην αγορά, το Toshiba Qosmio X505-Q880 θα έπρεπε να είναι ένα από τα αγαπημένα μου.

Για αρχή, η οθόνη 18,4 ιντσών σε αυτό το μοντέλο είναι οθόνη HD. Έχει ανάλυση 1680 x 945 και υποστηρίζει βίντεο 720p. Αυτό το μοντέλο διαθέτει επεξεργαστή Intel Core I7-720QM, 6 GB μνήμης RAM DDR3, μονάδα SSD 64 GB και σκληρό δίσκο SATA 500 GB. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η κάρτα γραφικών είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός φορητού υπολογιστή παιχνιδιών. Διαθέτει κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTS 360M. Όλα αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου όταν πρόκειται για cool χαρακτηριστικά. Αυτός ο φορητός υπολογιστής διαθέτει ακόμη και μονάδα Blu-ray! Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν ένα σετ στερεοφωνικών ηχείων (Harmon Kardon), Bluetooth 2.1 και μπαταρία 12 κυψελών.

Σχέδιο: Το μαύρο/κόκκινο Toshiba Qosmio X505-Q880 είναι κυρίως μαύρου χρώματος. Το εξωτερικό περίβλημα έχει γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα με το λογότυπο Qosmio χαραγμένο στο κέντρο. Τα πλαϊνά του φορητού υπολογιστή έχουν ένα σέξι κόκκινο φινίρισμα, δίνοντάς του ένα πλεονέκτημα. Αυτό το μοντέλο έχει διαστάσεις 17,4 x 11,6 x 1,63 ίντσες και ζυγίζει 10,1 κιλά.

Χαρακτηριστικά & Απόδοση: Πολλοί πελάτες και ειδικοί στην τεχνολογία έχουν δώσει στο Toshiba Qosmio X505-Q880 τίποτα άλλο παρά εξαιρετικές κριτικές. Λαμβάνοντας υπόψη το εκπληκτικό σύνολο προδιαγραφών του, δίνει μια αρκετά καλή σχέση ποιότητας τιμής. Αυτό το μοντέλο πωλείται επί του παρόντος για περίπου 2199 $ ανά μονάδα. Αν και αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για gamers, όποιος ψάχνει για ένα ισχυρό μοντέλο αντικατάστασης επιτραπέζιου υπολογιστή (και με επιπλέον χρήματα) θα βρει το Toshiba Qosmio X505-Q880 να είναι μια απόλαυση!

Σχολιάστε