Φορητός υπολογιστής Apple MacBook Pro MC372LLA 15,4 ιντσών – Το MacBook των ονείρων σας

Το Apple MacBook Pro MC372LL/A είναι ίσως το καλύτερο MacBook που θα έχετε ποτέ στην πραγματικότητα. Οι εντυπωσιακές γρήγορες ταχύτητες για αυτόν τον φορητό υπολογιστή 15,4 ιντσών προκύπτουν από τον επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Core i5 (βαθμολόγησης στα 2,53 GHz) σε συνδυασμό με 4 GB μνήμης RAM DDR3. Το Apple MacBook Pro MC372LL/A διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο με 500 GB HD, άφθονο χώρο για ήχο, βίντεο και εικόνες.

Η ποιότητα βίντεο είναι υψηλή, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα προϊόντα Apple, αλλά αυτός ο φορητός υπολογιστής χρησιμοποιεί κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 330M με 512 MB μνήμης RAM GDDR3 και χρησιμοποιεί επεξεργαστή Intel HD Graphics για εκκίνηση με αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των δύο για βέλτιστη απόδοση και ισχύ διατήρηση. Συνδυάστε τα με την οθόνη ευρείας οθόνης 15 ιντσών με οπίσθιο φωτισμό LED και θα έχετε μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία. Η κάρτα NVIDIA GeForce GT 330M χρησιμοποιείται για τον μεγάλο φόρτο εργασίας της επεξεργασίας γραφικών, ενώ ο επεξεργαστής Intel HD Graphics αναλαμβάνει τις ελαφρύτερες, πιο ενεργειακά αποδοτικές εργασίες.

Το Apple MacBook Pro MC372LL/A διαθέτει το Mac OS X v10.6 Snow Leopard OS (προεγκατεστημένο). Για όσους αγαπούν τα πολυμέσα τους, είτε πρόκειται για ταινίες και μουσική είτε για παιχνίδια στο Διαδίκτυο, αυτός ο φορητός υπολογιστής θα κάνει ό,τι ήλπιζα πάντα. Μην ανησυχείτε μήπως εξαντληθεί η ισχύς του, το Apple MacBook Pro MC372LL/A θα διαρκέσει έως και 8 ή 9 ώρες με ισχύ μπαταρίας, ανάλογα με το πόσο έντονη είναι η χρήση σας.

Ένα σχεδόν ανορεξικό λεπτό προφίλ μικρότερο από μία ίντσα και βάρος μόλις πάνω από 5,5 κιλά, δεν θα έχετε όρεξη να σύρετε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας σας μαζί σας όταν είστε εν κινήσει. Η ανθεκτικότητα δεν αποτελεί ποτέ πρόβλημα με τα MacBook και αυτό συνεχίζει να ισχύει με το Apple MacBook Pro MC372LL/A. Κατασκευασμένο από μία πλάκα συμπαγούς αλουμινίου, αυτός είναι ένας φορητός υπολογιστής που συνδυάζει βιομηχανική αντοχή με επιστημονική φαντασία υψηλής τεχνολογίας. Αν ψάχνετε για έναν φορητό υπολογιστή που θα σας δώσει το καλύτερο από όλους τους κόσμους, τότε το Apple MacBook Pro MC372LL/A είναι αυτό που περιμένατε.

Σχολιάστε