Φορητός υπολογιστής HP Pavilion Dv4-2173nr 14,1 ιντσών (Intel Core I5, 4 GB DDR3 RAM)

Η εύρεση ενός φορητού υπολογιστή που να το κάνει όλες αυτές τις μέρες μπορεί να είναι περίπλοκη. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά μοντέλα που ανταγωνίζονται για το δολάριο σας που μπορεί να είναι αδύνατο να ξέρετε σε τι να ξοδέψετε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο. Ευτυχώς, ο HP Pavilion dv4-2173nr προσφέρει περισσότερη αξία ανά τετραγωνική ίντσα από οποιονδήποτε άλλο φορητό υπολογιστή στην αγορά και, ακόμα καλύτερα, έχει όλα όσα χρειάζεστε κάτω από μια στέγη.

Το dv4-2173nr πρώτα εντυπωσιάζει με τη σχεδίασή του. Πρόκειται για μια σειρά φορητών υπολογιστών που έχει κερδίσει βραβεία σχεδίασης από την Red Dot International Product Design. Είναι ένα κομψό, όμορφο μηχάνημα από έξω και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα συμφωνήσει όλη η οικογένεια. Ωστόσο, κανείς δεν αγοράζει φορητό υπολογιστή μόνος του και αυτή η έκδοση του φορητού υπολογιστή HP προσφέρει πολλά καλούδια κάτω από αυτό το καπό.

Ο επεξεργαστής Intel Core i5-430M 2,26 GHz με τεχνολογία Turbo Boost έως 2,53 GHz ενεργοποιεί πολύ τα πράγματα στο HP Pavilion dv4-2173nr. Μαζί με μνήμη 4 GB DDR3, αυτό το μοντέλο HP Pavilion διαθέτει σκληρό δίσκο SATA 500 GB με ενίσχυση στις 7200 σ.α.λ. Με αυτό το πολύ καλό υλικό να βουίζει, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάτι που το dv4-2173nr δεν μπορεί να κάνει.

Με τόσα πολλά καλούδια με τούρμπο κάτω από το καπό, είναι καλό να γνωρίζετε ότι αυτή η ειδική μονάδα έχει πολλά καλούδια για να τη συνοδεύσετε.

Μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάνει τους κωδικούς πρόσβασης όχι απλώς ευκολότερους αλλά επαναστατικούς. Μαζί με αυτό, το HP Pavilion dv4-2173nr χρησιμοποιεί την τεχνολογία LightScribe για να σας επιτρέπει να δημιουργείτε τα δικά σας αποτυπώματα DVD και CD απευθείας στα CD ή τα DVD. Ακόμα καλύτερος είναι ένας αναγνώστης ψηφιακών πολυμέσων πέντε σε ένα που σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία και φωτογραφίες από την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή απευθείας στον υπολογιστή χωρίς τη χρήση ενοχλητικών καλωδίων.

Φινιρισμένο σε γυαλιστερό μαύρο και με περισσότερες δυνατότητες από αυτές που επέτρεπε ο χρόνος, ο HP Pavilion dv4-2173nr είναι ένας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές all-in-one στην αγορά. Όλη η οικογένεια θα βρει κάτι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον με αυτήν την έκδοση του HP Pavilion, γι’ αυτό δοκιμάστε το και δείτε τι είναι όλη η φασαρία.

Σχολιάστε