Φορητός υπολογιστής HP Pavilion Dv6-1354US 15,6 ιντσών – Μια ειλικρινής κριτική

Προδιαγραφές: Πάντα θαύμαζα την HP για την παραγωγή μιας μεγάλης ποικιλίας ισχυρών αλλά προσιτών φορητών υπολογιστών. Στην προσπάθειά τους να παράγουν τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές στην αγορά, παράγουν συνεχώς νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών που συνοδεύονται από μια ποικιλία νέων και βελτιωμένων λειτουργιών. Το νέο HP Pavilion DV6-1354US είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα φορητών υπολογιστών 15,6 ιντσών της HP στην αγορά. Διαθέτει επεξεργαστή Core 2 Duo 2,2 Ghz, 4 GB RAM και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο 500 GB. Για προβολή, αυτός ο φορητός υπολογιστής διαθέτει οθόνη HD οπίσθιου φωτισμού LED 15,6 ιντσών (με ανάλυση 1366 x 768). Έπειτα, υπάρχει το σετ ηχείων Altec Lansing που λειτουργούν με τεχνολογία ήχου SRS Premium. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν 4 θύρες USB, συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης, έξοδο HDMI, Intel Wifi Link 100GBN και πολλά άλλα

Σχέδιο: Το HP Pavilion DV6-1354US διαθέτει ένα γυαλιστερό μαύρο περίβλημα που έρχεται σε ωραία αντίθεση με νότες ασημί. Για μια άκρη, ο φορητός υπολογιστής είναι διακοσμημένος με μερικά κυκλικά μοτίβα. Αυτό το μοντέλο έχει διαστάσεις περίπου 14,9 x 10,15 x 1,5 ίντσες και ζυγίζει 6,34 λίβρες, που είναι περίπου το μέγεθος ενός μέσου φορητού υπολογιστή 15 ιντσών. Συνολικά, αυτός ο φορητός υπολογιστής διαθέτει την χαρακτηριστική επαγγελματική και σύγχρονη εμφάνιση της HP.

Χαρακτηριστικά & Απόδοση: Κρίνοντας από τις προδιαγραφές του, ο HP Pavilion DV6-1354US θα είναι κατάλληλος είτε για εργασία είτε για παιχνίδι. Έρχεται ακόμη και με ένα μικροσκοπικό (αλλά περιεκτικό) τηλεχειριστήριο για να έχετε πρόσβαση σε διάφορα χειριστήρια πολυμέσων από απόσταση. Για την απόδοση γραφικών, αυτό το μοντέλο χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD. Οι μπαταρίες 6 κυψελών σε αυτό το μοντέλο μπορούν να διαρκέσουν έως και 4 ώρες με μία φόρτιση, κάτι που είναι αρκετά καλό για έναν φορητό υπολογιστή αυτού του μεγέθους (και των προδιαγραφών). Συνολικά, ο φορητός υπολογιστής HP Pavilion DV6-1354US 15,6 ιντσών είναι σχεδιασμένος για όποιον αναζητά λειτουργικό και προσιτό φορητό υπολογιστή με πλήρεις δυνατότητες. Επί του παρόντος, αυτός ο φορητός υπολογιστής πωλείται για περίπου 699 $ ανά μονάδα, που είναι μια εξαιρετική τιμή για αυτόν τον πολύ ικανό φορητό υπολογιστή.

Σχολιάστε