Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Sri Ram Global School

Το Shri Ram Global School είναι ένα ανώτερο σχολείο στην Greater Noida. Είναι η καλύτερη επιλογή για την ολόπλευρη ανάπτυξη ενός μαθητή σε ακαδημαϊκές και εξωσχολικές δραστηριότητες. Βοηθά κάθε άτομο εκεί έξω να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές του και να ενισχύσει τις δεξιότητές του. Το Σχολείο διαθέτει σύστημα συνεκπαίδευσης και το ίδρυμα είναι γνωστό για την αριστεία και την ποιοτική του εκπαίδευση. Το Shri Ram Global School δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να εκφράσουν τις δυνατότητές τους και τους κάνει να μαθαίνουν πέρα ​​από την τάξη. Προτρέπουν τους μαθητές να γίνουν καλός άνθρωπος και επιτυχημένος πολίτης της χώρας. Τονίζει τη θετική σχέση μεταξύ δασκάλων και γονέων, η οποία είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία ενός παιδιού.

Σχολική υποδομή

Η Σχολή βασίζεται στην εκτεταμένη έκταση τεσσάρων στρεμμάτων. Ολόκληρη η περιοχή είναι υπό επιτήρηση CCTV για ύψιστη ασφάλεια. Αυτή είναι η καλύτερη διευκόλυνση που παρέχει το SRGS. Μπορεί να μην βρείτε αυτήν την εγκατάσταση σε όλες τις άλλες καταλόγους σχολείων στην Greater Noida. Διαθέτει επίσης συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο για την παροχή διαδραστικών συνεδριών στους μαθητές. Τα εργαστήρια εικονικής πραγματικότητας βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν την έννοια με τον καλύτερο τρόπο.

Εγκαταστάσεις μελέτης

Το Shri Ram Global School επιστρατεύει το όνομά του στο λίστα κορυφαίων σχολείων στην Greater Noida. Οι αίθουσες διδασκαλίας στο SRGS είναι μικρές για να χωρούν μέγιστο αριθμό 24 μαθητών. Το Shri Ram Global School έχει έμπειρους και καλά εκπαιδευμένους δασκάλους για τη διδασκαλία του σχολικού προγράμματος. Όταν υπάρχουν λιγότεροι μαθητές σε μια τάξη, οι δάσκαλοι μπορούν να δώσουν τη μέγιστη προσοχή και σημασία σε όλους τους μαθητές και οι μαθητές θα ξεκαθαρίσουν εύκολα τις αμφιβολίες τους από τους καθηγητές τους. Οι εξαιρετικά καταρτισμένες σχολές εφαρμόζουν το ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών. Διαθέτει επίσης εργαστήρια STEM, εργαστήρια επιστήμης με γαλήνιο περιβάλλον για καλύτερη μάθηση.

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Το Shri Ram Global School είναι ένα από τα πέντε κορυφαία σχολεία στην Greater Noida καθώς εστιάζει κυρίως στη συνολική ανάπτυξη των μαθητών.

Οι καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις στο SRGS περιλαμβάνουν στούντιο για εικαστικά: μοντελοποίηση από πηλό, τέχνη στην άμμο, γλυπτική από χαρτί, κεραμική, ανακύκλωση, μουσική, δράμα και χορό.

Οι Λογοτεχνικές Εμπειρίες περιλαμβάνουν εκδηλώσεις δημιουργικής γραφής, διαγωνισμούς συγγραφής άρθρων, συζητήσεις και ομαδικές συζητήσεις.

Η Σχολή προσφέρει χρήσιμες αθλητικές δομές υπό ειδικευμένους προπονητές, και οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι υπαίθρια αθλήματα όπως κρίκετ και ποδόσφαιρο, αθλήματα εσωτερικού χώρου όπως πατινάζ, μπάντμιντον, κολύμβηση, νεανικά γυμναστήρια κ.λπ.

Μεταφορικές Εγκαταστάσεις

Η Σχολή παρέχει εξαιρετικές μεταφορικές εγκαταστάσεις για την αβίαστη μετακίνηση των μαθητών και το πλήρωμα μεταφοράς είναι καλά εξοικειωμένο και μορφωμένο.

Το SRGS είναι μια τέλεια επιλογή για το παιδί σας

Το προσωπικό και οι δάσκαλοι εδώ είναι πολύ αφοσιωμένοι στο επάγγελμά τους και φροντίζουν ώστε όλοι οι μαθητές να βελτιώσουν τις ακαδημαϊκές και εξωσχολικές τους δραστηριότητες και να τους προετοιμάσουν για το μέλλον τους μετά το σχολείο. Τα εργαστήρια STEM στο SRGS εκπαιδεύουν και προσφέρουν γνώσεις στους μαθητές για να διατηρήσουν τον ρυθμό σε αυτόν τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Οι αίθουσες διδασκαλίας εδώ είναι μικρές για να χωρέσουν λίγους μαθητές για να τραβήξουν τη μέγιστη προσοχή από τις διαλέξεις τους.

Σχολιάστε