5 Οφέλη από τη χρήση προστατευτικών οθόνης τηλεφώνου

Ένα προστατευτικό οθόνης για το τηλέφωνό σας είναι μια απλή λύση για την προστασία της οθόνης από σκόνη, γρατσουνιές και σημάδια δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα περισσότερα από τα προστατευτικά είναι κατασκευασμένα από ένα πολύ λεπτό στρώμα σκληρυμένου γυαλιού ή διαφανές πλαστικό υλικό. Είναι εντελώς διαφανές και δεν επηρεάζει τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου. Επιπλέον, το προστατευτικό οθόνης είναι διαθέσιμο για αγορά, ειδικά κατασκευασμένο για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει τέλεια στο μεμονωμένο τηλέφωνο.

Ακολουθούν πέντε οφέλη από τη χρήση ενός προστατευτικού οθόνης:

Βελτιώστε το απόρρητο

Το προστατευτικό απορρήτου είναι μια πρακτική επιλογή για να αυξήσετε το απόρρητο και να βεβαιωθείτε ότι τα προσωπικά δεδομένα που εμφανίζονται στην οθόνη του τηλεφώνου φαίνονται μόνο από το άτομο που κρατά το τηλέφωνο ακριβώς μπροστά του. Οποιοσδήποτε στέκεται στο πλάι του χρήστη του τηλεφώνου θα δει απλώς μια οθόνη που είναι θολή και δυσανάγνωστη. Αυτός ο τύπος προστατευτικού είναι τέλειος για όσους έχουν επίγνωση του προσωπικού απορρήτου ή που επιθυμούν να κρατήσουν κρυφές τις εμπιστευτικές πληροφορίες της εταιρείας.

Μειώστε τη λάμψη

Ένα προστατευτικό οθόνης με ματ φινίρισμα είναι μια πρακτική επιλογή για την ελαχιστοποίηση των ανησυχιών με τη λάμψη. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την αναγνωσιμότητα της οθόνης λόγω συνεχών προβλημάτων με τις ανακλώμενες εικόνες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να στραβίσετε ή να λερώσετε τα μάτια για να διαβάσετε την οθόνη μέσα από τη λάμψη.

Αποτρέπει τα σημάδια στα δάχτυλα

Ο πιο συνηθισμένος τύπος προστατευτικού οθόνης είναι ο τύπος που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει συνεχή προβλήματα με βρώμικα δάχτυλα ή σημάδια μουτζουριών. Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό στρώμα πλαστικού που είναι ουσιαστικά απαρατήρητο και κάνει μια φυσική επιλογή να διατηρήσει το αρχικό σημάδι της οθόνης ελεύθερο. Τα περισσότερα από αυτά τα προστατευτικά δημιουργούνται με λιπόφοβη επίστρωση για να απωθεί τα φυσικά έλαια του δέρματος. Αυτό το προστατευτικό είναι λείο και γυαλιστερό για να διευκολύνει το χτύπημα ή τον ελιγμό με το δάχτυλο στην οθόνη χωρίς να κολλάει. Αποτελεί μια πρακτική επιλογή για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν την οθόνη του τηλεφώνου ολοκαίνουργια και χωρίς μουτζούρες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Βλάβη UV

Ένα προστατευτικό με αντι-ανακλαστικές (AR) ιδιότητες είναι μια χρήσιμη επιλογή για την πρόληψη της ζημιάς από την υπεριώδη ακτινοβολία. Η οθόνη AR έχει σχεδιαστεί για να φιλτράρει την ανακλώμενη λάμψη και τις ακτίνες UVB, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τη λάμψη του ήλιου για την πιο άνετη χρήση. Αυτό έχει τη δυνατότητα να βελτιστοποιεί και να βελτιώνει την αναγνωσιμότητα της οθόνης για καλύτερες προβολές και λιγότερη καταπόνηση των ματιών.

Αντιβακτηριδιακό

Το αντιβακτηριακό προστατευτικό είναι μια χρήσιμη επιλογή για να σταματήσει την ανάπτυξη μούχλας, μούχλας ή βακτηρίων. Οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα μπορεί να οδηγήσει σε οσμές ή λεκέδες στις ηλεκτρονικές συσκευές.

Σχολιάστε