Acer Aspire 3 A315-51-39CG Οδηγός για έναν ποιοτικό φορητό υπολογιστή 15,6 ιντσών εισαγωγικού επιπέδου με 6 GB RAM

Αυτό είναι ένα προσιτό, αλλά υψηλής απόδοσης notebook. Παρόλο που είναι μια συσκευή εισαγωγικού επιπέδου, εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική αξία για την τιμή της. Υπάρχουν διάφορες διαμορφώσεις διαθέσιμες για διαφορετικούς χρήστες. Ο σχεδιασμός είναι απλός και κλασικός, με ένα λεπτό μοτίβο βούρτσας σταυρού και απτικό φινίρισμα. Το κάλυμμα της οθόνης στο Acer Aspire 3 A315-51-39CG είναι επίσης καλοφτιαγμένο.

Αν και δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας φορητός υπολογιστής παιχνιδιών προηγμένης τεχνολογίας, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μερικά πολυμέσα σε αυτό. Μεταδίδει καλά βίντεο και ταινίες. Πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για σχολικές εργασίες και καθημερινές εργασίες υπολογιστή, όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο και η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Aspire 3 έρχεται με ασύρματο LAN IEEE 802.11 ac standard και Bluetooth 4.0. Οι ρυθμοί μεταφοράς είναι αρκετά γρήγοροι σε σύγκριση με συσκευές σύγκρισης. Μπορείτε να βασιστείτε στη σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε σε δημόσιο σημείο Wi-Fi.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου δύο κυψελών έχει χωρητικότητα 4810 mAh και μπορεί να λειτουργήσει για περίπου 6,5 ώρες. Το τροφοδοτικό έχει ισχύ τροφοδοσίας 45-W. Αυτός ο φορητός υπολογιστής 15,6 ιντσών ζυγίζει περίπου 4,63 λίβρες και έχει διαστάσεις 0,9 x 15 x 10,2 ίντσες (ΥxΠxΒ).

Είναι άνετο και εύκολο στην πληκτρολόγηση στο πληκτρολόγιο. Είναι ένα αξιοπρεπές μέγεθος και τα πλήκτρα είναι φτιαγμένα για να προσφέρουν ωραίο κράτημα. Το ClickPad διαθέτει μια λεία επιφάνεια και ο κέρσορας καταγράφει με ακρίβεια τόσο το αριστερό όσο και το δεξί κλικ.

Προδιαγραφές Acer Aspire 3 A315-51-39CG

• Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Home

• Επεξεργαστής: Intel Core i3 7100U (2,40 GHz dual-core)

• Μνήμη: 6 GB DDR SDRAM 1 υποδοχή

• Σκληρός δίσκος: 1TB SATA

• Αναγνώστης καρτών μνήμης – Υποστήριξη SD

• Οθόνη: Έγχρωμη LCD 15,6 ιντσών (Active Matrix TFT) με ανάλυση 1366×768

• Γραφικά: Intel HD 620

Η SDRAM μπορεί να αναβαθμιστεί στα 12 GB. Τα 6 GB από μόνα τους είναι ακόμα αρκετά εντυπωσιακά για έναν οικονομικό φορητό υπολογιστή αυτού του μεγέθους. Πιο γρήγορες διαμορφώσεις του Aspire 3 είναι διαθέσιμες με επεξεργαστή Intel Core i5, με ταχύτητα ρολογιού 3,1 GHz. Η χωρητικότητα αποθήκευσης ποικίλλει επίσης ανάλογα με τη διαμόρφωση. Μπορείτε να επιλέξετε ορισμένες από τις διαμορφώσεις κατά τη διαδικασία αγορών.

Όσον αφορά τις εκπομπές ρύπων, υπάρχει ελάχιστος έως καθόλου θόρυβος από τον ανεμιστήρα ψύξης. Ακούγεται κάπως μόνο όταν εκτελούνται πολλά προγράμματα ταυτόχρονα. Ακόμα και τότε, δεν είναι ενοχλητικό. Ούτε το σύστημα θερμαίνεται πολύ. Καταφέρνει να μείνει κάτω από το μέσο όρο για ένα φορητό υπολογιστή του μεγέθους και της κατασκευής του.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του Acer Aspire 3 A315-51-39CG περιλαμβάνουν δύο ηχεία, μικρόφωνο, ενσωματωμένη μπροστινή κάμερα web, HDMI, RJ-45 και συνολικά τρεις θύρες USB.

Στις κριτικές για φορητούς υπολογιστές Acer, αυτή η σειρά έχει συνήθως υψηλή βαθμολογία. Μπορείτε να μάθετε πώς να το αποκτήσετε σε τιμή έκπτωσης κοιτάζοντας Acer Aspire 3 A315-51-39CG εκπτωτικές προσφορές. Τα διαδικτυακά κουπόνια θα σας βοηθήσουν πραγματικά να πετύχετε μια καλή προσφορά!

Σχολιάστε