DIY Πράσινη Βαφή οθόνης

Το να βάψετε έναν τοίχο στο στούντιο του γραφείου σας με πράσινο χρώμα μπορεί να είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να δημιουργήσετε μια πράσινη οθόνη. Οι βαμμένες επιφάνειες είναι ανθεκτικές, επίπεδες και δεν είναι επιρρεπείς σε ρυτίδες (η κατάρα των πράσινων παραβάν. Η επιλογή της καλύτερης πράσινης βαφής οθόνης καταλήγει σε τρία πράγματα: φινίρισμα, κάλυψη και χρώμα.

Το σωστό φινίρισμα βαφής

Τα χρώματα εσωτερικών χώρων διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία φινιρισμάτων όπως σατέν, κέλυφος αυγού και ημι-γυαλιστερό. Το βέλτιστο φινίρισμα της πράσινης οθόνης παρέχει μια επίπεδη ομοιόμορφη επιφάνεια που ελαχιστοποιεί τις ατέλειες και τις αντανακλάσεις της επιφάνειας. Το καλύτερο φινίρισμα βαφής για την πράσινη οθόνη του γραφείου σας είναι η επίπεδη βαφή. Η επίπεδη βαφή δημιουργεί ένα ελαφρώς θαμπό και αλμυρό φινίρισμα που κρύβει τις ατέλειες και θα κάνει εξαιρετική δουλειά διαχέοντας το φως ομοιόμορφα όταν έρθει η ώρα να φωτίσετε το στούντιο σας.

Τα επίπεδα φινιρίσματα είναι λιγότερο ανθεκτικά στο λεκέ και είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν από άλλα. Κρατήστε λίγη επιπλέον μπογιά στη διάθεσή σας για την αφή.

Κάλυψη βαφής

Εάν επιλέγετε μπογιά σπιτιού για να εξοικονομήσετε χρήματα στην πράσινη οθόνη σας, προσέξτε να μην κάνετε υπερβολική οικονομία. Τα φτηνά χρώματα χρησιμοποιούν φθηνά πληρωτικά που μειώνουν την ποσότητα της χρωστικής που χρησιμοποιείται σε κάθε γαλόνι. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ λεπτό στρώμα χρώματος που δεν καλύπτει αποτελεσματικά τον τοίχο. Καταλήγετε να πρέπει να βάλετε περισσότερες στρώσεις χρώματος στον τοίχο για να έχετε τη σωστή χρωματική κάλυψη. Τα σημάδια από το πινέλο και το ανομοιόμορφο χρώμα μπορεί να μην είναι σημαντικά όταν βάφετε το εσωτερικό του γκαράζ σας, αλλά θα κάνουν τεράστια διαφορά στα αποτελέσματα που λαμβάνετε από την πράσινη οθόνη σας.

Επιλέξτε μια επωνυμία βαφής σχεδιασμένη για κάλυψη με μία στρώση. Οι βαφές με ενσωματωμένο αστάρι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε τουλάχιστον δύο στρώσεις χρώματος για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη κάλυψη. Τα περισσότερα οικιακά χρώματα θα καλύπτουν 300-350 τετραγωνικά πόδια ανά γαλόνι. Ένα γαλόνι θα είναι συνήθως αρκετό για έναν μεγάλο τοίχο που έχει περισσέψει λίγο για touch up.

Χρώμα βαφής

Η επιτυχημένη σύνθεση πράσινης οθόνης βασίζεται στο να έχετε το σωστό χρώμα πίσω από τον ερμηνευτή σας. Τα χρώματα για το σπίτι δημιουργούν ένα συγκεκριμένο χρώμα με τον ίδιο τρόπο που κάνατε στο μάθημα τέχνης. Αναμιγνύουν πολλές διαφορετικές χρωματιστές χρωστικές μεταξύ τους για να φτάσουν στο χρώμα στο γράφημα τσιπ. Η διαδικασία λειτουργεί καλά και καθιστά εύκολη την αποτελεσματική παροχή ενός ουράνιου τόξου επιλογών χρωμάτων στο τοπικό κέντρο του σπιτιού σας.

Οι επαγγελματικές πράσινες βαφές οθόνης δεν χρησιμοποιούν μείγματα χρωστικών. Επιλέγουν προσεκτικά χρωστικές που έχουν ακριβώς τη σωστή απόχρωση του καθαρού πράσινου. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα το χρώμα να είναι λίγο «άδειο». Αυτό καθιστά το χρώμα πιο ακριβό στην παραγωγή και λιγότερο ευέλικτο για άλλες χρήσεις. Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την premium τιμή, αγοράστε τα καλά πράγματα. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα με λιγότερο ακριβά χρώματα.

Μην εμπιστεύεστε τα μάτια σας κατά την επιλογή χρωμάτων. Η επιλογή ενός καθαρού πράσινου χρώματος είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο νομίζετε. Αυτό που φαίνεται σωστό θα έχει συνήθως λεπτούς τόνους που θα κάνουν πολύ πιο δύσκολο για το λογισμικό επεξεργασίας σας να διαχωρίσει το φόντο και το προσκήνιο. Εάν μπορείτε να πάρετε ένα μικρό δείγμα υφάσματος ή χρώματος πράσινου χρώματος, πάρτε το στο κατάστημα και βάλτε τους να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή που ταιριάζει με τα χρώματα για να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο μείγμα χρωμάτων. Αυτό θα σας δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με τις οικιακές βαφές.

Εάν δεν έχετε δείγμα χρώματος για σάρωση, υπάρχουν μερικά προαναμεμιγμένα μείγματα χρωμάτων που έχουν δοκιμάσει ανεξάρτητοι παραγωγοί βίντεο και βρήκαν ότι δίνουν τα πιθανά αποτελέσματα. Επιλέξτε ένα από αυτά τα χρώματα και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα από την πράσινη οθόνη του γραφείου σας.

Σχολιάστε