Samsung S27A750 27 ιντσών 120 Hz 3D ευρεία οθόνη HD LED οθόνη

Εάν οι πρώτες εντυπώσεις είναι κάτι που πρέπει να μείνετε, τότε αυτή η οθόνη που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι νικητής πρώτης κατηγορίας.

HDMI και θύρα οθόνης:

Η οθόνη είναι συνδεδεμένη στην κάρτα γραφικών βίντεο Nvidia 470 SOC με καλώδιο DVI-I σε HDMI. Η οθόνη διαθέτει υποδοχή HDMI και Display Port με καλώδιο Display Port στη συσκευασία. Μπορεί να επιτευχθεί μια ποικιλία ρυθμίσεων ανάλογα με το καλώδιο που χρησιμοποιείται και προσφέρει μια σειρά από ρυθμούς ανανέωσης 2D, 3D και HD και επιλογές ήχου. Το HDMI προσφέρει καλής ποιότητας 3D στα 60Hz, ενώ η θύρα οθόνης προσφέρει υψηλότερο επίπεδο 3D στα 120Hz.

Στο κουτί:

Οθόνη – 27 in 120Hz 3D Widescreen HD LED Monitor

– Γυαλιά 3D με μπαταρία (μη επαναφορτιζόμενα)

– Καλώδιο θύρας οθόνης,

– Τροφοδοτικό 14 Volt,

– Δέσιμο καλωδίου και βάση στήριξης

– Πανί καθαρισμού – Χρησιμοποιείτε μόνο ένα εμποτισμένο με νερό πανί. Μη χρησιμοποιείτε ισχυρά απορρυπαντικά ή χημικά καθαριστικά.

Γρήγορη δράση 2 ms, 120 Hz:

Η γρήγορη κινούμενη τρισδιάστατη δράση εμφανίζεται καλά, ακόμη και στα 60 Hz, η καλύτερη που έχω δει μέχρι σήμερα με αυτήν την οθόνη με δυνατότητα 2 ms και 120 Hz. Τα αποτελέσματα της εικόνας είναι ισοδύναμα με αυτά που θα περιμένατε από μια οθόνη Plasma.

Γυαλιστερή μαύρη οθόνη:

Κατά την αγορά δεν ήξερα ότι η οθόνη είχε γυαλιστερή μαύρη οθόνη και ήταν λίγο άκυρη όταν άνοιξα το κουτί, αλλά στη θέση της οθόνης μου λειτουργεί καλά και κέρδισε εύκολα τον έπαινο μου μετά από λίγες μόνο ημέρες λειτουργίας. Θα σκεφτόμουν να πάρω ξανά μια γυαλιστερή μαύρη οθόνη; Ναι, αλλά η πρώτη μου προτίμηση θα ήταν πάντα το “ματ φινίρισμα”,

Πιο μαύρα μαύρα:

Είναι η πρώτη φορά που έχω βιώσει αυτό το βάθος μαύρου. Έχω διαβάσει για μαύρους, έχω ακούσει για μαύρους και τώρα τους έχω ζήσει επιτέλους και έχω εντυπωσιαστεί. Τα μαύρα μαύρα επιτρέπουν μια πολύ πιο πλούσια εμπειρία θέασης σε κάθε καρέ.

3D ενεργά γυαλιά:

Η μπαταρία των γυαλιών 3D θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 6 έως 12 μήνες, ίσως και περισσότερο, ανάλογα με τη χρήση – Η παρεχόμενη μπαταρία δεν είναι επαναφορτιζόμενη, αλλά αγοράζεται και τοποθετείται εύκολα για λίγα μόνο δολάρια. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον γυαλιά, αλλά ο σχεδιασμός των 27 ιντσών προσφέρεται καλύτερα για αυτό ενός μόνο χρήστη. Ένα επιπλέον ζεύγος κοστίζει περίπου 120,00 $ AUD/ USD και ποικίλλει ανάλογα με το από πού το προμηθεύεστε.

Stand Footprint:

Η βάση έχει μια μικρή αλλά πρακτική επιφάνεια, με “Οκτώ” μικρά λευκά κουμπιά ελέγχου με οπίσθιο φωτισμό ενσωματωμένα σε μια γυαλιστερή μαύρη πλάκα προσώπου στη βάση.

Κουμπιά ελέγχου:

Οκτώ κουμπιά ελέγχου προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα αυτόματων ή/και προσαρμοσμένων επιλογών. Ένα ειδικό κουμπί 3D, υποστηρίζει μορφές 2D, HD, 3D Active, Sequential, Side by Side, Top και Bottom για να αναφέρουμε μερικές.

Αλλα χαρακτηριστικά:

Ενεργειακά αποδοτικός, εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός και αισθητικά ευχάριστος στην εμφάνιση.

Συνολικό κόστος – Περιλαμβάνονται ποτήρια:

Το συνιστώμενο λιανικό εμπόριο είναι 599,00 $ USD/AUD, αν μπορείτε να βρείτε ένα. Αυτά κυκλοφορούν στην αγορά μόνο λίγους μήνες και έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα ισχυρίζονται ότι έχουν 2,3,5 ή περισσότερα σε απόθεμα, ωστόσο όταν επικοινωνήσετε μαζί τους για να παραγγείλετε όπως έκανα με 5 διαφορετικά καταστήματα, γρήγορα διαπίστωσα ότι δεν είχαν κανένα και δεν θα τα έπαιρναν για κάποιο χρονικό διάστημα .

Πλεονεκτήματα:

Κομψό, τεχνικά προηγμένο, υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα από τις πιο κοινές λειτουργίες 3D. Με την οθόνη ρυθμισμένη να λειτουργεί στα 60 Hz μέσω του καλωδίου HDMI, η κάρτα γραφικών του υπολογιστή λειτουργεί κατά περίπου 15 βαθμούς πιο δροσερή από την αντίστοιχη Samsung RZ2233. Τα γυαλιά που παρέχονται με αυτήν την οθόνη θα λειτουργούν με τη ρύθμιση Samsung RZ2233 Nvidia. Τα καλά νέα είναι ότι η μορφή 3D θα λειτουργεί είτε με κάρτα γραφικών ATI Radeon ή Nvidia.

Μειονεκτήματα:

Η γυαλιστερή οθόνη μπορεί να αφήσει σημάδια δακτυλικών αποτυπωμάτων, όπως και η γυαλιστερή μαύρη επιφάνεια ελέγχου της πλάκας προσώπου. Η θέση της οθόνης είναι κρίσιμη για την αποφυγή αντανακλάσεων στη γυαλιστερή οθόνη. Δεν κατάφερα να αποκτήσω την πρώιμη έκδοση “Nvidia 3D γυαλιά” για να λειτουργήσει με αυτήν την οθόνη. Η βάση έχει μικρό αποτύπωμα και μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα εάν δεν τοποθετηθεί προσεκτικά.

Συμπέρασμα:

Η καλύτερη οθόνη υπολογιστή που έχω συναντήσει μέχρι σήμερα. Αυτή η οθόνη 2D, HD ή 3D εκτελεί ό,τι έχω συναντήσει με πιο μαύρα χρώματα και ενεργειακή απόδοση που ασκεί μικρή πίεση στο υλικό του υπολογιστή του υπολογιστή. Η οθόνη παρέχει κρυστάλλινη τηλεόραση μέσω ενός απλού φθηνού “USB Video Stick” όταν συνδέεται μέσω της θύρας του υπολογιστή USB. Η γρήγορη δράση εμφανίζεται καλά σε αυτήν την οθόνη 2 ms 120 Hz. Παίζει Blu-ray και Blu-ray 3D σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Η βαθμολογία μου 4,5 από 5 αστέρια – Εξαιρετικό προϊόν πρώτης κατηγορίας σε εξαιρετική τιμή. Σύγκριση οθόνης LG D2770P 2D 3D HD με την οθόνη Samsung S27A750 2D 3D HD:

Ήλπιζα να βρω ένα λειτουργικό μοντέλο του LG D2770P 2D 3D HD για σύγκριση με αυτό το αντίστοιχο της Samsung. Επικοινώνησα δύο φορές με την LG χωρίς τύχη. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ελέγξω την οθόνη της LG εάν μπορώ να βρω κάποια που να λειτουργεί σε 3D. Μέχρι τότε θα σας αφήσω να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Παρόμοια μοντέλα από τη νέα σειρά οθονών 3D υπολογιστή Samsung 120Hz:

Samsung S23A950D 23 σε 3D 120Hz Θύρα οθόνης HDMI 2 ms- Παρόμοια με το S23A950 27 ιντσών, αλλά μόνο 23 ιντσών – RR $425,00 USD/AUD

Samsung S23A750D 23 σε 3D ευρεία οθόνη 3D LED Monitor 120 Hz – Παρόμοια με την κριτική αλλά 23 ίντσες, απόκριση 5 ms-RR 399,00 $ USD/AUD

Samsung S27A750 27 σε 3D 120Hz Οθόνη 3D LED ευρείας οθόνης 2 ms-Το μοντέλο που χρησιμοποιείται σε αυτήν την κριτική- RR $599,00 USD/AUD

Samsung S27A950 27 σε 3D ευρεία οθόνη 3D LED 120Hz – Παρόμοια με την κριτική, αλλά διαφορετική σχεδίαση βάσης – RR $599,00 USD/AUD

Samsung T27A950 27 σε 3D ευρεία οθόνη 3D LED 120Hz – παρόμοια με την παραπάνω αλλά διαφορετική σχεδίαση βάσης και έτοιμη τηλεόραση – RR $649,00 USD/AUD

Παρακαλώ σημειώστε:

Η κατασκευή υπολογιστή που υποστηρίζει την οθόνη υπολογιστή SAMSUNG S27A759 για αυτήν την κριτική είναι μια AMD 6 Core Phenom II Black Edition 1090T, 3,8 Ghz Turbo core, οικιακός υπολογιστής, με κάρτα γραφικών Nvidia GTX 470SOC. Το αποτέλεσμα είναι ένας σταθμός εργασίας στην κορυφή της σειράς που λειτουργεί ως κέντρο ψυχαγωγίας 2D, HD, 3D. Αυτή ήταν μια πλήρως ανεξάρτητη κριτική.

Σχολιάστε